Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    я б сказала, што гэта добра, як рашэнне дадаць да майго імя 70 без месца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў gionag Visualizza Messaggio
    намеры, якія я падзяляю ў поўнай меры... я і... на самай справе... я яшчэ на той стадыі...
    вашы файлы не магу спампаваць, таму што не уключаны (я таксама адправіў паведамленне ў службу падтрымкі, але адмін ўцекачы)

я дапамагу табе з радасцю, каб тое, што я ведаю...
    я баюся, што калі я хачу памяняць файл, трэба зрабіць у іншы спосаб (sk1p3 ?)
    Дзень і праблема ў тым, што ты апынуўся заняты, і вы ўжо дапамаглі, дзелячыся карыснай інфармацыі. А пётр у другім паведамленні на форуме пасля 3-х гадоў запісы, калі ён сыходзіць з "мы можам абмяняць **** " да чорта правілы, што правільна ці няправільна, што там. Калі вы ў самым пачатку матэрыялу дастаткова, каб пачаць, нават проста чытаючы абмеркавання тут і ў іншых берагах, і ў аўтамат, вы можаце размясціць які-то пытанне больш мэтанакіраванай, у якой хто-то rispinderà. Як мы, усе мы-самавукі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    15
    цікава і тое, што я магу або што я вам даў, я тут, каб вучыцца, як усе мы ў цяперашні час запытаў на форуме ў нас толькі ў таёта, што неахвотна я не я нават спрабаваў на розных сайтах, але я не змог знайсці ....

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •