прывітанне, хлопцы, навін няма з вашага боку?
прывітанне, хлопцы, навін няма з вашага боку?
Глядзіце, я памятаю, што ў той час не маглі зразумець, у карту, дзе быў абмежавальнік turbo, адзінае, што было тое, што калі датчык map (што на гэтай машыне-гэта унікальны..) даходзіла да 4, 9 вольт ў эбу чысціў,і тады ў пачатку можна абыйсці, зрабіўшы "прапампаваць" злёгку map, як гэта было на турба, каб падняць ціск ,у іншых паставіць стабилитрон на 4,5 вольт на выхадзе map (або ў эбу...) і так напружанне больш не хадзіў, а ў апошнія часы быў змантаваны датчык фіят купэ, які прыйшоў, каб мець напружанне 4,5 вольт да 2 бар ціску трэба-рыа і ўсяго ў эбу, каб зрабіць гэта акно.
Гэта рашэнне, якое я хацеў бы рэалізаваць такім чынам, пазбегнуць збояў занадта шмат, г. зн. датчык Дэльта Інтэграле/купэ і падрэгуляваць brake point, што мне будзе лягчэй, чым знайсці гэты блаславёны абмежавальнік
Аднак, гледзячы на іншыя форумы, хто кажа, што знайшоў яго там, шкада, што потым нічога не кажаце![]()
Самы просты варыянт вырашэння праблемы (як і час.. калі ў вас арыгінальны датчык, працуе) было б паставіць стабилитрон на 4,5 вольт (нават схаваныя ў эбу), і вы змяняеце карту, у выніку, мне прыйшлося ўсталёўваць датчык ў купэ, таму што першапачаткова ён быў зламаны, і не знаходзіцца больш толькі выкарыстоўваюцца ў вар'яты цэны,хоць ёсць і аблажаўся.. некаторы час, каб перабудаваць усе вы знаходзіцеся пад кайфам, нават у карту дасягненняў. Дыёд трэба ўсталяваць на ўваходны сігнал у блок кіравання і кладзеш на масу,калі даходзіць да напружання дыёд "спампаваць" лішак, а напружанне застаецца сталым, не здымаць абмежавальнік,і таму, што на гэты рухавік, калі ты не структурныя змены больш 1.2 ціску, ты можаш зайсці,калі ўсё роўна вырашылі падключыць іншы датчык і перабудаваць усе выходзіць, добрая праца...
так, гэта рашэнне, і на самай справе нават разумным, таму што ў любым выпадку, акрамя напругі, не прачытае і не пойдзе на паліва.
Але маючы ў наяўнасці датчыка ЭВА да 2 бар у гэты момант, крок да таго, каліброўку супыну і амін.
У любым выпадку ў карце ЎПЭЎНЕНЫ, што існуе гэты біт змяніць...