Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Трэба паспрабаваць файл-крычы, толькі з бітамі 0403 обнуляются (апошняе ў прынцыпе вярнуць не звязана з зонай dtc), таму што, па мне, лямпачка вам загараецца па іншых прычынах, уласцівыя мод, вы закранулі дзіўныя рэчы
    ок, сення ўвечары пры вяртанні з працы паспрабаваць, таму што калі я спрабую падключыць толькі адзін прывад egr я кантрольная лямпа згасае, таму я думаю, што гэта ўласціва ў такой жа клапан, магчыма паставіць рэзістар з тым жа значэннем амічных так і павінна вырашыць
    p.s. якія дзіўныя рэчы? такім чынам, што такім чынам вырашыць раз і назаўжды
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Трэба паспрабаваць файл-крычы, толькі з бітамі 0403 обнуляются (апошняе ў прынцыпе вярнуць не звязана з зонай dtc), таму што, па мне, лямпачка вам загараецца па іншых прычынах, уласцівыя мод, вы закранулі дзіўныя рэчы
    Прывітанне Errecinque я зрабіла тэст, і вынік не змяніўся, гарыць і на дыягностыцы няма dtc
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    Прывітанне, Алекс не зводзіць з розуму!!!! не існуе якіх-небудзь рашэнне на карту, каб выключыць індыкатар marelli З павагай.
    Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •