Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gabrielikkiu Visualizza Messaggio
    Блін не зразумеў, што гэта мой уласны, я думаў, ты паслала мне damos х частка маёй (скажам, тыя, што вядомыя), але так як у маёй былі закрануты іншыя параметры, пра якіх я нічога не ведаю, я не адважыўся зрабіць змены (напрыклад, у мяне выдалены fap і egr, а затым у чытанні не павінен вярнуць, як у крыніцы) зраблю, аднак, іншых доказаў, як ты прапанаваў, дзякуй яшчэ раз
    Яшчэ прабачце, але я пытаюся зноў, але калі некаторыя рэчы не зразумеў
    напрыклад, свой мод, які я стварыў з выдаткамі часу і шэрага рэчыва, каб ваш файл
    што ты возмешь на сябе зрабіць?
    ўскладзеных на каго ведаў няма?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    я ведаю, cinqueturbo, вы маеце рацыю, але ў мяне таксама ёсць велізарнае жаданне навучыцца і я спрабую, каб то , спадзяюся, я не прымусіў марнаваць занадта шмат часу, каб паспрабаваць свае сілы ў гэтай справе для пачаткоўца (што мала разумею і нічога) як і я

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152

Red face

Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Тады я не разумею.. я ж, я ж прайшоў свой мод файл і ты пішаш мод тары?
    1 м арыгінальны аўтамабіль
    2-й паспрабаваць у любых умовах і зрабіце лог
    3° павялічвае паступова асноўныя карты
    4-й паспрабаваць у любых умовах і зрабіце лог
    прывітанне cinqueturbo я зрабіў некаторыя абнаўлення ( з дапамогай пеўня ) і ўсе гэтыя крокі былі абмежавальнікі крутоўнага моманту, што тут ішлі добра ... цяпер цягне да 4100, потым рэзкае падзенне, якое аднаўляецца пасля 4300 абаротаў, я спрабую зразумець, ад чаго можа быць выклікана (я ведаю, што я ўпарты ) ты ведаеш, для выпадку карты, якія ідуць ад 1d3138 ў 1d331e і тыя, якія ідуць ад 1d3928 ў 1d3932 на што паказваюць?
    прыкладаю таксама апошні графік зрабіў пасля выпраўлення
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ах, апошняе абнаўленне , так як час ўпырску, былі занадта доўгімі, я іх пакараціць трохі, так як, хутчэй за ўсё, зламаць якой-то інжэктар ;-) дражджах, так ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    ах, апошняе абнаўленне , так як час ўпырску, былі занадта доўгімі, я іх пакараціць трохі, так як, хутчэй за ўсё, зламаць якой-то інжэктар ;-) дражджах, так ?
    я скараціў, таму што ты іх расцягнуў, ці таму, што ты павялічыў ціск ў рампы?
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152

Red face

таму што старая карта была, скажам, зроблена дрэнна (спытаеце ў больш вопытных, вядома, што яны далі мне прамыя ), утрымліваючы гэты час рызыкаваў, калі інжэктар , цяпер, выпраўляючы розныя карты педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту, aris на дадзены момант, але я ўсё яшчэ быў пусты цы ламае prex turbo ў 1,5 rail не закрануў
    у дыяграме вышэй, карту, што ў мяне цяпер там , наверсе, унізе, як гэта было раней, каб скараціць час , было трохі больш энергічную, але я аддаю перавагу быць у бяспецы ( пакуль што выдаліць усе гэтыя пустыя ад 3750 да 4100 і абмежавальнік хуткасці гэта ўжо дасягненне ... паглядзім, ці змагу я ліквідаваць нават я пусты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    таму што старая карта была, скажам, зроблена дрэнна (спытаеце ў больш вопытных, вядома, што яны далі мне прамыя ), утрымліваючы гэты час рызыкаваў, калі інжэктар , цяпер, выпраўляючы розныя карты педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту, aris на дадзены момант, але я ўсё яшчэ быў пусты цы ламае prex turbo ў 1,5 rail не закрануў
    у дыяграме вышэй, карту, што ў мяне цяпер там , наверсе, унізе, як гэта было раней, каб скараціць час , было трохі больш энергічную, але я аддаю перавагу быць у бяспецы ( пакуль што выдаліць усе гэтыя пустыя ад 3750 да 4100 і абмежавальнік хуткасці гэта ўжо дасягненне ... паглядзім, ці змагу я ліквідаваць нават я пусты
    вы павінны зразумець, чаму менавіта на 4000 абаротаў, у цябе пусты, карта чыгуначных врі?
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    вы рэйку не чапалі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152

яшчэ адзін раўнд яшчэ gregalo

як вынікае з назвы, зарэгістраваны ён спрабаваў перарабіць карту з **** таму што кажа, што гэта немагчыма, што ёсць, калі гэта пустымі , на самай справе вакуум, ён перамяшчаецца ўверх (4400 абаротаў у-трэціх, я не спрабаваў на іншых перадачах) цяпер хоча пракаціцца з дыягназам, каб убачыць, калі ёсць механічныя праблемы не павінны на карту, аднак мне цікава, я калі гэта механічная праблема, не будзе ў той жа колькасць абаротаў, у чым праблема? калі перамяшчэнні месцазнаходжанне і размеркавання вакууму не праблема ў карце? вядома, я кажу, невуцкія і пытаюся ў больш вопытных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    як вынікае з назвы, зарэгістраваны ён спрабаваў перарабіць карту з **** таму што кажа, што гэта немагчыма, што ёсць, калі гэта пустымі , на самай справе вакуум, ён перамяшчаецца ўверх (4400 абаротаў у-трэціх, я не спрабаваў на іншых перадачах) цяпер хоча пракаціцца з дыягназам, каб убачыць, калі ёсць механічныя праблемы не павінны на карту, аднак мне цікава, я калі гэта механічная праблема, не будзе ў той жа колькасць абаротаў, у чым праблема? калі перамяшчэнні месцазнаходжанне і размеркавання вакууму не праблема ў карце? вядома, я кажу, невуцкія і пытаюся ў больш вопытных
    Калі ваш зарэгістраваны атрымоўваецца перамясціць пустэчу ў яго душы ведае, што гэта такое, у мяне таксама былі пустыя з-за зніжэння ціску, і я вырашыў, чысціў бак ад асадка прысутнічае ўнутры xhe было не шмат, але занадта шмат, каб запаволіць паток дызельнага паліва на высокіх абарачэннях, што, калі гэта механічная праблема, трэба знайсці што-то ў дыягназе, як я
    Алекс

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •