не, тое, што я кажу, і што ты павінен быць сумленным, я быў у курсе праблем аўтамабіля, я б прыняла тое ж самае, калі я даваў некаторую інфармацыю, магчыма, было лепш.

Я ведаю, хто зрабіў працу!....калі б я сказаў, перад імем mecchanico я сыду адразу, і я б пазбягаў разбіраць палову машыны, і грошы не прадугледжаны!.

у мяне было 4 дызеля, пачынаючы ад ібіцы.....я ніколі не зламаў турбо, і не існуе спосабу прадказаць праблему.

або лепш, цяпер заказваю core assy новы, што мне лепш, тут я хачу 150€, каб выкарыстоўваць, калі coreassy я знайшоў за 160 новы, ужо збалансаваны і гатовыя да зборкі.

пацвярджаю, труба цалкам інкруставаны!......не праходзіць і крыху алею нават за дадатковую плату.

і бачыў, што я зрабіў амаль 200 км, не магу зразумець, як ён супраціўляўся!......таямніцы механікі.

у любым выпадку, да каго б гэта было цікава, я, магчыма, рашэнне праблемы коркі, то выявіць пераход алею і ў той час, што гэта не адбываецца рэалізацыі шпіён дадатковай або лепш адправіць у recovery непасрэдна аўтамабіль.
Для таго, каб адправіць яе ў recovery ёсць некалькі сістэм, проста спыніць датчык вырашальнае значэнне, не важна якое.
Ні больш і ні менш тое, што часта здараецца ў аўто, адключэння датчыкаў, затым з іншых 4-5 DTC, што яны падробленыя.

тут і тое ж.

Ні больш і ні менш, працы, якая робіць лямпы алею, які вызначае ціск.

Мне трэба зразумець, як абыйсці сэнсар чытання, якія я збіраюся ўсталяваць усё гэта цяпло, я не збіраюся губляць яшчэ турба у будучыні!.