Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ты калі-небудзь вырашана?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Не, я загрузіў карту, якая ідзе недалёка , хуткасць спрабаваў да 210 Км/ч, але ў мяне заўседы праблема біцця фарсунак і слабы на сёння. Калі павелічэнне паліць, як паравоз, але не коціць, як і павінен. Блок кіравання неразборлівы без драйвера гэта займае адну гадзіну, толькі для пракруткі карты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ну мая спыняецца на 199, то т ідзе ўжо лепш ( які інструмент выкарыстоўваеце x напісаць?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    KESS Клон з модулем tricore, і калі я адкрыў antituning. Потым выкарыстання таксама ў Genius DIMSPORT першапачаткова для іншых справамі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Але файл ложак з newgenius менш, як памеры супрацьстаяння ў адной пасцелі з пеўня, або іншы інструмент?! Існуе магчымасць запісаць файл у newgenius з пеўня, змяніўшы што-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Так , мае значна меншы памер, файл beetle ад двух мега станьце 118 кб. Вядома, я кажу пра версіі SLAVE, а затым у зашыфраваным выглядзе і нечытэльным з інструментамі, як менавіта KESS і ПЕР'І Гаспадара. Тэхнічна расшыфраваць можна перапісаць з інструмент, любы, але на практыцы гэта вельмі цяжка расшыфраваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ок, тады калі я не магу знайсці зыходны файл, пасля абнаўлення яны спыніліся убачыў, што на маёй былі змененыя занадта шмат значэння, і ніхто не бярэ на сябе праца (справядліва), каб вярнуць усё ў пачатак каардынатаў, а затым зноў змяніць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дай мне дадзеныя ECU і машыны бачу, калі я магу знайсці ВРІ. У вас па параўнанні з маёй?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152

Question

ды так, я параўнаў, але ёсць некалькі кропак, каб адрозненне непасрэдна з врі ,
    я паставіў арыгінальны файл osg416 чытаў з newgenius і тое, што ў мяне пад ложкам з пеўня, у той час як jpg гэта робіцца з дапамогай vag і я ў параўнанні паміж арыгіналам і апошнюю карту, і як вы можаце бачыць у ніжняй частцы ёсць розныя крывыя, якія не павінны быць
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    прабач, я прачытаў цяпер, што ты прасіў мадэль ecu 03L906023AB 9979 рухавік cay

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •