Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    і менавіта тут, вы мала ўвагі чытаць......і першае, што я прапанаваў, і кантраляваць харчаванне.

што иммо актыўны ці не ў дыягназе, аднак, прыходзіць.....

тое, што ідзе ў 3 і потым у 4 і ўжо па-за маёй дасяжнасці....калі і клапан, які стварае гэты дэфект і ўжо механічна.

дакладна не памятаю хто на гэтым форуме ведае LPG, але будзе, магчыма, ложак, і робіць крок наперад.

Пра гэта я і думаю, што да ад'езду назад у бензін заўсёды і ў любым выпадку, каб потым перайсці на GPL.

цяпер я не ведаю, калі ты спрабаваў яе завесці толькі на бензін.

таму што ў гэтыя свечкі я бачыў толькі ecu рухавіка, які робіць усё, але, як правіла 2, адзін для кіравання LPG, а іншая-для бензіну, так што калі да вылету ў бензін не ідзе, не прыводзіць у рух.

Цяпер, Калі не rocordo дрэнна сістэма перамыкач ГАЗ/Бензін і аўтаномна, не і, што і затрымаўся на GPL і не ставіць вас у матацыкл для гэтага?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Дзякуй mustang GT за клопат, ужо спрабаваў камутатар і працуе аўтамабіль, толькі з распыляльнікам, і што прымусіла мяне думаць, а на. Мне на клапан і з дапамогай спрэю часткі, што павялічвае сціск і адзін раз на матацыкле ідзе ў трох

Сумнеў прыходзіць мне на электронную частку, таму што не ведаю, што гэта добра, а два, таму што, калі машына збіраецца ў ЭБУ матацыкл і харчаванне на 100% і працуе,ён можа працаваць дрэнна, але ў дыягназе, аднак, прыходзіць і чаму мне няма?

І пытанне, на які я не змог адказаць на пытанне, і перш чым убачыць, калі я зламанай клапанаў, фарсунак і г. д. я хацеў бы вырашыць гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    слухай, а ты ўжо спрабаваў увайсці ў дыягностыку, і калі гарыць?....не усе эбу дазваляюць, але гэта, мне здаецца, так.

яшчэ адзін доказ, і дастаць на сметніку іншы ecu, нават калі не scodifica і паглядзець, калі вы можаце, каб увайсці.

вы можаце мець 2 розныя праблемы, адзін механічны і адзін электронны.

вашы меркаванні верныя, то лепш спачатку паспрабаваць увайсці ў дыягностыку.

Што тады заблакаваны па іншых прычынах, не ведаю, alfa 156 я зрабіў гэта жарты, датчык абаротаў пераблыталіся, рухавік, які падымаўся і апускаўся абаротаў і ў дыягназ не даваў мне ўвайсці, сказаць, што мы сышлі з розуму ў 5 і мала!......

можаш паспрабаваць прамы доступ да ecu наўпрост ад пін-кода, той факт, што на EDC15, што не хацеў ведаць, іншы кароста.

Па сутнасці, мы калегі ў дыягностыцы з K-line непасрэдна да ecu пакінуць яго падключыць, трэба ізаляваць провад K-лініі і паглядзець, калі вы можаце, каб увайсці.

або яшчэ зняць і паспрабаваць падключыць на стале.

і цяжка вам дапамагчы тут.....я з гэтых я ўсталёўвала як у адзіночку, як апісана з праблемай харчавання да фарсунак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    з апісання спосабу, каб сысці, з распыляльнікам, мне ад думкі, што ў цябе фарсункі бензін амаль зачыненыя. нават той факт, ісці на 3 да мінімуму.
    перш чым пакласці рукі да фарсунак, я б парэкамендаваў вам выкарыстоўваць аўтамабіль толькі на бензіне, спажываючы, па меншай меры, адзін поўны. можа быць, што вы разблакаваць або ўсё роўна лепш.
    часам дастаткова нават проста зрабіць свежы бензін помпа, які паляпшае.
    праблема дыягностыкі адрозніваецца, гэта іншая справа. і ў любым выпадку, нават з дыягназам не бачыш, калі інжэктар зачыняецца.
    вядома, гэта выпрабаванне паскладаней, але не больш, чым ты смутку прама цяпер.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Для таго, каб ізаляваць lina k прычыны пін на ECU, і падключыць як, напрыклад, певень пакладзеце зялёны провад на pin k-line, калі больш падрабязна

Я ніколі не рабіў ste доказаў, з дыягназам, а затым на раз'ем obd дыягностыкі ў які пін-код, калегі?

Аднак я адвёз яе ў дылерскі цэнтр пачаў губляць толькі часу ў мяне няма схемы і я ведаю. Таксама неўзабаве гэты аўтамабіль, калі б удалося ўвайсці ў дыягностыку, я б была аснова, ад якой можна пачаць так слепа і не ўдаецца знайсці дэфект

Я буду трымаць вас у курсе, як толькі што-то дзякуй, каб быць цікавым

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    Для таго, каб ізаляваць lina k прычыны пін на ECU, і падключыць як, напрыклад, певень пакладзеце зялёны провад на pin k-line, калі больш падрабязна

Я ніколі не рабіў ste доказаў, з дыягназам, а затым на раз'ем obd дыягностыкі ў які пін-код, калегі?

Аднак я адвёз яе ў дылерскі цэнтр пачаў губляць толькі часу ў мяне няма схемы і я ведаю. Таксама неўзабаве гэты аўтамабіль, калі б удалося ўвайсці ў дыягностыку, я б была аснова, ад якой можна пачаць так слепа і не ўдаецца знайсці дэфект

Я буду трымаць вас у курсе, як толькі што-то дзякуй, каб быць цікавым
    вы, я думаю, ён правільна зрабіў, што, быць электронны з паловай разбіраць, а ў чэхіі гэта не добры спосаб, каб шукаць праблемы, сапраўды, магчыма, часта пагаршаецца.

Магчыма, і нават магчыма, што і як здарылася са мной, калі сенатар няспраўнасці, што трымае ў снукеры і не прымушае вас увайсці ў дыягностыку.

Для мяне і задавальненне, вядома....затым, калі вы можаце сабе сказаць, што праблема так што ўсе мы даведаемся што-то новае .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Хлопцы, а пакуль дзякуй за наяўнасць праблемы на spark і была вырашана, гэта быў засцерагальнік ў маторным адсеку якога не ўвайсці ў дыягностыку і ECU, то працуе дрэнна, гэта і тлумачэнне аўтасалона

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Гэта самы вялікі C.............ТАЯ, што я калі-небудзь чуў ад дылера......павінна быць, што ў дзень у вас мала фантазіі.

між тым, калі на раз'ем OBD у цябе карта не пераходзіць у дыягназ нікуды......таму што ўсе дыягназы відаў афіцыйных эксплуатуюць сілкавання ад разеткі сэрвіс для дыягностыкі VS OBD/OBDII

Даўно я адрамантаваў замак smart four four і не магла працэсу ў дыягназу, прычына перагарэлы засцерагальнік, дзе той жа блок харчавання таксама раз'ем OBD.

Тады праблемы былі іншыя, але каб зразумець, што ў дадатак да харчавання раз'ем OBD ce заўседы якой-то іншы сістэме, якая не працуе.

я думаю, замест таго, што ecu бензіну была заблакаваная, і мы зрабілі перабудову з прамой спасылкай.

Я спытаў кліента, у якой я рабіў рамонт, калі не ведала, што ён газавае абсталяванне і ён сказаў мне, што часта гэтыя свечкі блокаў ecu, і робяць гэта дэфект.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •