Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 12 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    то... шчыра кажучы, мне не падабаецца l' аказанне... карту на врі ? яшчэ гатовы з ледзь педаль і ўцячэ, лепш на малых абарачэннях... а ? наадварот вышэй.... з картай гонкі застаецца яшчэ скаваны.... і з карты кропкі ? больш гладкая... соль лепш абаротаў на вока... было б рэпеціраваць, ўступілі ў сілу на лаўцы.... я заяўляю, тое, што на врі не я, правераная... але пад мяне застаецца больш biocca.... але я павінен сказаць, што... ціск турбо ? больш стабільны, і акрамя гэтага... на ўсе гонкі... калі вы заўважылі рухавіка ? самыя шумныя і гэтая частка дрэнна ад халоднай вады.... з карты пункту застаецца peletto больш маўчала і праблема холаду ? амаль незаўважным.... але я заўважыў, што ў холаду здаецца, што абароты прыкладна на 100 аб. вышэй.... гэта значыць, толькі ад халоднай вады засталося 1000 абаротаў стрэлка замест з картай врі заўседы стаіць на 900 як з гарачай, што з халоднай.... гэта будзе добры мод ўнесці ў карту гонкі....
    прабачце, інфармацыю, але вы прыкаваныя cos? як гэта было? hw і sw былі роўныя? або ў вас есць мод у крычы, капіюючы выгібы момант?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дзякуй rego88 і pinotec за парады....я думаў, што, капіюючы файл 90cv я б зрабіў гэта раней, але на самой справе есць не мала адрозненняў....яшчэ раз дзякуй, хлопцы...

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •