Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: immo of edc16 c8

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    19
    Вечарам scodifica за ўсе я зрабіў і машыну ў бок. . Толькі, што ў той тып эбу 16c8 і, як кажуць, зроблены для гэтага тыпу аўтамабіляў, але калі не роўная 16c8 усталёўваючы тып стілус альфа і г. д. біт, што ідзеш на навобмацак кіруе больш чым у чэргах ўплывае таксама навуковыя прыборы, бартавы боды і abs пераменнага току не працуе нічога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    Citazione Першапачаткова Напісаў fio83 Visualizza Messaggio
    Вечарам scodifica за ўсе я зрабіў і машыну ў бок. . Толькі, што ў той тып эбу 16c8 і, як кажуць, зроблены для гэтага тыпу аўтамабіляў, але калі не роўная 16c8 усталёўваючы тып стілус альфа і г. д. біт, што ідзеш на навобмацак кіруе больш чым у чэргах ўплывае таксама навуковыя прыборы, бартавы боды і abs пераменнага току не працуе нічога.
    магчыма, вы выкарыстоўвалі flasch з врі і scod быў зроблены на mcp і epprom?калі гэта так, вы павінны знайсці flasch сумяшчальны і працуе ўсё, адзінае, што калі ты код знойдзеш -----

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    19
    Мая працэдура была scodifica часткова riverginare body сабраў усе і зноў, з другога чарзе, перайдзіце ў дыягностыцы, больш падрабязна нумар чарзе кадавання боды з новы код працуе на 100% ( не магу размясціць, пакуль не дасягнуў паведамленні )

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў fio83 Visualizza Messaggio
    Мая працэдура была scodifica часткова riverginare body сабраў усе і зноў, з другога чарзе, перайдзіце ў дыягностыцы, больш падрабязна нумар чарзе кадавання боды з новы код працуе на 100% ( не магу размясціць, пакуль не дасягнуў паведамленні )
    размяшчэння , вы можаце размясціць яго, каб спампаваць, што вы не можаце, растлумачце мне што і дзе чытаць нумар чаргі на дыягностыку, дзякуй.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    я буду дрэнным прадаўцом паслуг, але рэкамендую толькі і выключна ў выпадку, калі вы не можаце паправіць транспондеров або ў вас ёсць пытанні аб ключы, ці яшчэ я хачу зрабіць сістэму иммо вашы, як я зрабіў гэта на клио, што на 147-продажу, што і просты, каб выправіць і з выдаткаў смяхотныя ўбачыў, што новы транспондер, які я паставіў каштуе ўсяго 1 еўра, а сістэма для таго, каб перапраграмаваць гэта робіцца з USB!......

супраць 300, што просяць, як правіла,....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне ўсім......у socdifica агульнай EDC16 C8, вы можаце зрабіць гэта без праблем, без страты функцыі.....я адправіў 2 ўчора....я зрабіў каля 7 да цяпер....толькі спачатку мне было трохі цяжка, таму што ён бярэ код кожны раз....адразу разумееш, на праблемы іншых, вы зрабіць без якіх-небудзь праблем.

не біт, які трэба закрануць, нам не трэба спецыяльнага праграмнага забеспячэння, вы заўсёды ад частковага......

дарэчы, нядаўна я прадаў сваю 147 з scodifica за ўсе, без кантрольныя лямпы гараць і ўсё працуе выдатна.....не трэба чапаць цела, не трэба перакадаваць або car pass.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім......у socdifica агульнай EDC16 C8, вы можаце зрабіць гэта без праблем, без страты функцыі.....я адправіў 2 ўчора....я зрабіў каля 7 да цяпер....толькі спачатку мне было трохі цяжка, таму што ён бярэ код кожны раз....адразу разумееш, на праблемы іншых, вы зрабіць без якіх-небудзь праблем.

не біт, які трэба закрануць, нам не трэба спецыяльнага праграмнага забеспячэння, вы заўсёды ад частковага......

дарэчы, нядаўна я прадаў сваю 147 з scodifica за ўсе, без кантрольныя лямпы гараць і ўсё працуе выдатна.....не трэба чапаць цела, не трэба перакадаваць або car pass.
    дзякуй за ўмяшанне, але з майго боку я мог бы зэканоміць, тут не ў каго самы доўгі, калі вы ведаеце, што рабіць, і вы хочаце падзяліцца добра, у адваротным выпадку, і бескарысна сказаць, што я ведаю зрабіць, гэта маё меркаванне.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    дзякуй за ўмяшанне, але з майго боку я мог бы зэканоміць, тут не ў каго самы доўгі, калі вы ведаеце, што рабіць, і вы хочаце падзяліцца добра, у адваротным выпадку, і бескарысна сказаць, што я ведаю зрабіць, гэта маё меркаванне.
    нават не думаю пра гэта......магчыма, з вамі асабіста, вы бачылі, што ў любым выпадку заўсёды адной рукой.

не гуляеш, абсалютна гуляць у каго самы доўгі!.....што рабіць, калі першы раз, калі я прашу што-то мяне адшылі я вы адкажаце мне з такім перавагай, што трэба маліцца за дапамогу!.

Рашэнні ў гэтыя некалькі месяцаў я даведаўся так шмат, і, на жаль, у адзіночку, і сумесна з тымі, хто заслугоўвае, не адцягваючыся на fio83.

Часам цэлымі днямі, каб даваць парады па тэлефоне і вырашыць дома, а затым не appriopriata на зацвярджэнне, але з іншага боку ты мяне не ведаеш але я ведаю цябе, і гэта будзе для мяне сапраўдным задавальненнем дзяліцца рашэнняў!.

Вяртаючыся да нас, у агульнай складанасці на гэты эбу і можна, я зрабіў некалькі, і без prolbemi, ніколі не вярнуўся адзін, усе матчы з першага стрэлу.

Для захавання правілаў, не магу не паказаць сэрвісы я нічога не бачыў, што кожны раз, што цікава, нават з іншых частак у мяне просяць грошай.

Іван, нічога асабістага, паўтараю, з табой з задавальненнем, я цябе не прыняць, калі не дзялюся публічна.

А потым усё скончыцца так жа, замест таго, каб прасіць, каб туалетно-касметычнымі прыладамі пачынаюцца абразы.
    так што не, дзякуй.

Спрэчка зачынены, і гляджу як вас знайсці рашэнне, не трэба нікому нічога даказваць.

з павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    нават не думаю пра гэта......магчыма, з вамі асабіста, вы бачылі, што ў любым выпадку заўсёды адной рукой.

не гуляеш, абсалютна гуляць у каго самы доўгі!.....што рабіць, калі першы раз, калі я прашу што-то мяне адшылі я вы адкажаце мне з такім перавагай, што трэба маліцца за дапамогу!.

Рашэнні ў гэтыя некалькі месяцаў я даведаўся так шмат, і, на жаль, у адзіночку, і сумесна з тымі, хто заслугоўвае, не адцягваючыся на fio83.

Часам цэлымі днямі, каб даваць парады па тэлефоне і вырашыць дома, а затым не appriopriata на зацвярджэнне, але з іншага боку ты мяне не ведаеш але я ведаю цябе, і гэта будзе для мяне сапраўдным задавальненнем дзяліцца рашэнняў!.

Вяртаючыся да нас, у агульнай складанасці на гэты эбу і можна, я зрабіў некалькі, і без prolbemi, ніколі не вярнуўся адзін, усе матчы з першага стрэлу.

Для захавання правілаў, не магу не паказаць сэрвісы я нічога не бачыў, што кожны раз, што цікава, нават з іншых частак у мяне просяць грошай.

Іван, нічога асабістага, паўтараю, з табой з задавальненнем, я цябе не прыняць, калі не дзялюся публічна.

А потым усё скончыцца так жа, замест таго, каб прасіць, каб туалетно-касметычнымі прыладамі пачынаюцца абразы.
    так што не, дзякуй.

Спрэчка зачынены, і гляджу як вас знайсці рашэнне, не трэба нікому нічога даказваць.

з павагай.
    Форумы не прызначаныя для рэкламы....акрамя таго, у гэтым дзе вы не можаце мець прыватныя кантакты, так што я цалкам згодны, як заўсёды з ugoboss. Ўмяшанне бескарысна, як звычайна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    19
    Усім прывітанне. Прывітанне mustang gt я не сумняваюся, што вы можаце зрабіць, але вы здарылася, каб зрабіць гэта на кропкі hgt 1.9 ? З адной і той жа працэдуры, якія вы выкарыстоўваеце на 147?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •