Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы страцілі іх коды не знойдзеш іх, дакладна напісаны яны з кесс, ні з дыягназам, трэба чытаць непасрэдна на инжекторах, а затым паспрабуйце перапісаць з дыягназам, здаецца, што мы не аблажаліся з e2prom.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    хлопцы кліентам, паміж заўтра і ў суботу павінен прыйсці, каб забраць машыну і я аднаўлю для гэтага яшчэ няма,адказаў я, у той жа час я дастаў іншыя дыягназы brain bee, texa, у выпадку, калі не разбяруся з кесс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў Гром Visualizza Messaggio
    хлопцы кліентам, паміж заўтра і ў суботу павінен прыйсці, каб забраць машыну і я аднаўлю для гэтага яшчэ няма,адказаў я, у той жа час я дастаў іншыя дыягназы brain bee, texa, у выпадку, калі не разбяруся з кесс.
    Зроблена з brain bee поспех жа, што пасля напісання, і гэта дрэнна скончылася . Калі ўвойдзеш у дыягназе знойдзеце ўсе 0.. здымі корпус фільтра здымаеш аднаўленне фарсунак фота на кожны потым напісаць з дапамогай дыягностыкі. Ах ўвагу паміж 0 або вельмі падобныя, калі ты ніколі не бачыў, як ён піша. Прывітанне і абнаўлення

НАВІЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    неапаль
    Паведамленні
    17
    удакладняю, што я вырашыў пісаць кожны код фарсунак з дыягназам brain bee..дзякуй усім.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •