я не на працы, і ў мяне няма абсталявання, спушчальнага ў канцы тыдня, і я спадзяюся, што я не забудзьцеся зрабіць дзве фатаграфіі, але ў любым выпадку гэта не тое, што мы так убачыць-атрымаць schedini спружыны паглядзіце размяшчэнне каляровых нітак, якія вам help ktag і прылітаваць провада над іголкамі, адзінае, што вы павінны быць асцярожныя, калі рэшткі, што не рухаецца іголкі самі па сабе, я памятаю, што я нітку ў пенапласт так, каб не страціць свае пазіцыі.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Не хачу ўмешвацца, але ты ў курсе, што калі адкрыты гэты ECU не запячатаць больш з выступамі арыгінальныя?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Не і, што ёсць шмат, каб растлумачыць..
Мае выступы, якія трымаюць зачынена, ECU, у той час як герметык зацвярдзее,
Зараз, каб адкрыць варта ECU трэба прагрэць і, перш за ўсё, язычкі, скласці вышэйпаказаныя па меншай меры 45°, што магчыма, вядома..
але калі вы ідзяце, каб закрыць яго, нават грэлкі ламаюцца, вось і ўсё..
я не адкрываю, па меншай меры, калі б не давялося..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Ммм, але як я напісаў, я збіраюся рабіць???
У любым выпадку, нават калі вы затрымаліся ў рэзюмэ заўсёды ў любым выпадку не так і складана, як EDC17..
табе трэба быць больш асцярожным, калі адкрыць і закрыць, па мне..
у сеткі я не знайшоў нічога па нагоды спасылкі?