Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Абмеркаванне: Праблема Гольф 6 2.0 TDI

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Якое расчараванне...
    Калі экстрактара, аб чым я думаю, такога роду ўдары, якія прышрубоўваюцца на ecu, а затым пацягнуць уверх, не дапамаглі б у маім выпадку. Там было шмат сілікону, які падняўшы вечка, прыліп і прыйшла на разам таксама карты.Калі я зразумеў гэта было на 3-5мм у куце, і я адарвалася. Гэта была адзіная праблема падчас усёй аперацыі. Дзве адверткі былі добра далёка ад ланцуга заўсёды.Не ведаю, што і думаць..не знайду схему або фатаграфію (лепш), чым з абодвух бакоў х, праверце, калі ёсць усе кампаненты. Я паспрабаваў зварыць і рэзістар 220 ом, а затым кандэнсатар 100 нф, дзе я падазраваў адсутнасць, але гэта не спрацавала. У выпадку, калі рухавік не або нават на матацыкле.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gica Visualizza Messaggio
    Калі экстрактара, аб чым я думаю, такога роду ўдары, якія прышрубоўваюцца на ecu, а затым пацягнуць уверх, не дапамаглі б у маім выпадку. Там было шмат сілікону, які падняўшы вечка, прыліп і прыйшла на разам таксама карты.Калі я зразумеў гэта было на 3-5мм у куце, і я адарвалася. Гэта была адзіная праблема падчас усёй аперацыі. Дзве адверткі былі добра далёка ад ланцуга заўсёды.Не ведаю, што і думаць..не знайду схему або фатаграфію (лепш), чым з абодвух бакоў х, праверце, калі ёсць усе кампаненты. Я паспрабаваў зварыць і рэзістар 220 ом, а затым кандэнсатар 100 нф, дзе я падазраваў адсутнасць, але гэта не спрацавала. У выпадку, калі рухавік не або нават на матацыкле.
    Нават не пачатковец, я ніколі не рабіў падобную траўму, як памылкі робяць усе.
    Яшчэ адзін выпадак diy, не ведаючы, што вы робіце.
    Тэкстыльныя машыны і эбу рухавіка?....і, як японскі і руская!!!...ідэнтычныя!

Віншуем спрыт і далікатнасць.

Адвёрткі і інструмент, які я аддаю перавагу, каб зрабіць яго дадому

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio

чаму так шмат сарказму? зрабіць страты працуе, можа адбыцца з кожным, і неспрактыкаванасці вельмі дапамагае, я асабіста выкарыстоўваю 3 адвёрткі і канцылярскі нож , каб адкрыць іх, і яны працуюць выдатна, і праблемы, і працаваць спакойна і ў бяспецы, і, каб зрабіць гэта правільна я зрабіў дзіма, дзе фіксуецца эбу і якая затым фіксуецца да школе ў ціскі, так, працу з двума рукамі свабодна, толькі тыя, хто нічога не робіць ніколі не памыляецца, можа быць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не разумею, калі тваё расчараванне будзе ад нашага запыту, каб убачыць аўтаматызаваныя прылады, або гл. вышэй, асабіста я бачыў тыя, што вы запрашаеце у відэа фірмы сіцыліі, іншыя абсталяванне для блокаў кіравання з'яўляецца творчым, таму што я фенам ад кузава і "агульны" рычаг, які выкарыстоўваецца ў многіх працах, у любым выпадку дзякуй.
    І вы расчараваны запыце.. для мяне, што я іх ад двух трох гадоў быў экстрактара з фота дапаможа з рычагом зале ёсць стаўлю 30 секунд
    Для мяне, як і тых, хто ўсё яшчэ працуе з schedini зварыць для BDM jDAG і Boot і не Дзіма і schedini або Пінцэт

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    чаму так шмат сарказму? зрабіць страты працуе, можа адбыцца з кожным, і неспрактыкаванасці вельмі дапамагае, я асабіста выкарыстоўваю 3 адвёрткі і канцылярскі нож , каб адкрыць іх, і яны працуюць выдатна, і праблемы, і працаваць спакойна і ў бяспецы, і, каб зрабіць гэта правільна я зрабіў дзіма, дзе фіксуецца эбу і якая затым фіксуецца да школе ў ціскі, так, працу з двума рукамі свабодна, толькі тыя, хто нічога не робіць ніколі не памыляецца, можа быць.
    Я ведаю, з табой згодны ў частцы.. Вопыт ідзе вам, але, ох, менш шкоды было яго эбу, а не кліент..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio

Заўсёды ёсць тыя, хто кажуць, таму што ў яго засталося дыханне, каб марнаваць.
    Я проста папрасіў фота, каб пакрыць мой шкоду. (я прызнаў)
    Тады прафесар, у цябе ёсць фота ? Няма? Тады, у пазбяганне і для адпачынку.
    Ты ведаеш, як працуе машына тканья? (не швейная машына небраска).
    Няма ? Тады, у пазбяганне і для адпачынку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Заўсёды ёсць тыя, хто кажуць, таму што ў яго засталося дыханне, каб марнаваць.
    Я проста папрасіў фота, каб пакрыць мой шкоду. (я прызнаў)
    Тады прафесар, у цябе ёсць фота ? Няма? Тады, у пазбяганне і для адпачынку.
    Ты ведаеш, як працуе машына тканья? (не швейная машына небраска).
    Няма ? Тады, у пазбяганне і для адпачынку.
    Але ў мяне няма EDC17CP14 пад рукой, і не выпатрашыў абодва бакі залішне, і адкрыць яе з верхняй боку і вельмі рызыкоўна ..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Якое расчараванне...
    я не разумею, калі тваё расчараванне будзе ад нашага запыту, каб убачыць аўтаматызаваныя прылады, або гл. вышэй, асабіста я бачыў тыя, што вы запрашаеце у відэа фірмы сіцыліі, іншыя абсталяванне для блокаў кіравання з'яўляецца творчым, таму што я фенам ад кузава і "агульны" рычаг, які выкарыстоўваецца ў многіх працах, у любым выпадку дзякуй.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Добрай раніцы ўсім, аўтамабіль асвятляе, выдатна працуе на халастым ходу, рухаецца па раўніне без паскарэння. У момант, калі ён перавышае 1300-1400 абаротаў, рухавік глухне, рэзка, з кантрольная лямпа свечак напальвання і рухавік гарыць. Памылка P0203, няспраўнасць ланцуга інжэктара № 3 па. Гэта адбылося пасля таго, як вечка ECU (EDC17CP14) быў адкрыты для чытання ў boot mode. Падазраю, што маленькі кампанента на процілеглы бок друкаванай платы, як паскакаў прэч падчас адкрыцця. Калі хто-то ёсць экю роўна працуе, хто можа праверыць, прыкладаю фатаграфію, дзе я думаю, што-то не хапае. Дзякуй за любую дапамогу
    але файл то вы змянілі?ці ты гэта зрабіў толькі для чытання?

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Толькі для чытання..ніякіх змяненняў у файлы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Няма, на жаль, да гэтага часу не магу праглядаць ўкладанні