будзе модуль кіравання nn правільна закадзіраваны!!!
будзе модуль кіравання nn правільна закадзіраваны!!!
прывітанне Каманда Электронныя маглі б вы даць мне тлумачэнні!!!!????
Virus1976 Аднаўляе свой зыходны файл.... І flashalo ўнутры....
Вы павінны вырашыць cos
Апошні раз рэдагавалася alfajtd; 23-10-2012 ў 20:02
Упэўнены, калі я не hw і sw nn я магу зрабіць гэта, што вы кажаце? Ен толькі файл mod!!!!
калі я правільна зразумеў мне атрымаць гэтую зыходнага файла і перапісаць дакладныя.. маю дылему ? які файл я павінен перапісаць? што пазначана на этыкетцы ecu або тое, што я напісаў у ecu..?
Тое, што я ? здавалася, высветліць тып напісаў (ла) файл іншы ecu з тым жа самым рухавіком, gi? сопоставлен.
робіце што-небудзь чытаць файл праз obd-так вы тут, каб убачыць, калі я магу даць вам золата!!!
атрымаеце l' метка ecu... і пошук файлаў золата анлайн ва ўсім інтэрнэце, flashi ўнутры, і вы ўбачыце, што аўтамабіль ідзе прымацаваныя.... і не думай, калі!!!!! rida' l' крычы, відавочна, мільганула ўнутры чым-то іншым, магчыма, некаторыя іншыя абнаўлення якой-небудзь іншай ecu.... vw ен мільен....
самае няправільнае, што можна зрабіць, а ў тым, каб прыняць у якасці спасылкі на этыкетку і страляць ўнутры адпаведнага файла,перш чым рабіць гэта трэба вывучыць, добра ўсе.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
па мне, прабачце, данііл, калі вы contraddico, але, як сказаў адзін, морган... l' важна ? што паважае сябе абсталяванне.... затым этыкетка.... пакладзеце справа, што калі-мільганула ў hw і sw адрозніваецца.... атрымаць у якасці спасылкі, то,.... не вырашайце праблему.... калі атрымаць l' пазнака ecu.... вырашайце, вядома, праблема.... appatto, што.... не ўжо зроблена механічных пашкоджанняў з картай.... калі быў edc16 вы маеце рацыю.... але на 15.... ? вельмі важна выконваць' hw!!