Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -

Абмеркаванне: rev limiter edc17cp04

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    не ведаю, чаму я не магу загрузіць ўкладанні,...мне кажа памылка; я зрабіў, як звычайна, пашыраны рэжым, кіраванне ўкладаннямі, але калі ён загружае а потым выдае памылку

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не неабходна, што месца файл, калі вы ўсё зрабілі правільна..
    метад больш бяспечны і ў тым, каб загрузіць карту ў ecu..
    а калі ўсё роўна хочаш запосціць, каб быць у свеце з выгляду..добра, паглядзім, што вы можаце даць..
    савет не ўсталяваць яго занадта нізка 4000 абаротаў у хвіліну, па мне, ёсць некалькі відаў на адным рухавіку хутка, як bmw і лёгка апынуцца на чацвёртай ці пятай перадачы, на абарачэннях, устаноўленых у сеткі з-кар, які мармыча..
    ўстаць на 500-800 абаротаў у хвіліну...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    ідэальны мала нагрузкі, і я буду ведаць,...ды я з вамі згодны, што тычыцца абаротаў rev, перамяшчэнне ў 5000 абаротаў у хвіліну ён быў толькі для пробы...
    дзякуй яшчэ раз, я паведамлю табе, як толькі я гэта зрабіў....дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    толькі правераная часам і не...ўступае ў дзеянне абмежавальнік нармальна да 4000 абаротаў у хвіліну дакладныя, можа быць, гэта залежыць ад таго, што ў табліцы я паставіў усё на 0 ад 4000 і далей? і, магчыма, на 4000 трэба было пакінуць зыходнае значэнне?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй вам за тое, што ехаў сюды, я ўсё зрабіў і сетка працуе...толькі, што нават калі б я паставіў на 4000 аб / мін для выпрабаванні, увод у эксплуатацыю да 3000....на трэск робіць іх добра, але пасля некалькіх яна як бы знікае і застаецца абмежавальнік нармальны...вядома, я зрабіў некаторыя памылкі, месца, файл, можа быць, мне ўдасца выправіць яшчэ раз дзякуй...
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не трэба обнулять восі кручэння, але толькі абмежавальнікі пасля 4000 абаротаў у хвіліну......
    восі варта змяняць толькі пасля 4000 дзе паглядзець напісаў 8400,г. зн. 4200 аб / мін, усталёўваецца ўсе ў 8020 такім чынам, каб мець разрэз rev a 4010..
    я aevo зрабіў файл, але не можаце спампаваць так што ты нічога не можаш зрабіць..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    яшчэ раз дзякуй за падтрымку...ваша тлумачэнне вельмі ясна, але калі адкрытая карта ў мяне з'явіліся некаторыя сумневы...
    Тады, пачынаючы з першага абмежавальніка па адрасе 058060 (8400rpm) я паставіў усё на 8020 да 058062 то пасля, калі я правільна зразумеў, трэба зрабіць разрэз на абмежавальнік наступнае, што, аднак, з'яўляецца панеттоне ўстойлівы да 5000rpm я выключу усё ў 4010?
    на секунду я зрабіў тое ж самае усё ў 8020, але ў торт я значэнняў дзіўныя з піка 3867 па адрасе 0580e6 .?? як я сябе паводжу?
    што тычыцца апошняга lim я зрабіў тое ж самае на рампы і абмежавальнік наступнае значэнне да 4000 аб / мін я знізіў да 0
    я цябе адпраўлю файл, для таго каб зрабіць ясна ...дзякуй, што падрыхтавалі файл, але, на жаль, яшчэ не прыбыў да 80 mex
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    кожнае цярпенне мае мяжа...
    калі вы не разумееце, я нічога не магу парабіць..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Даруй, калі я зрабіў цябе з розуму...ты можаш толькі адправіць файл, які ты стварыў, так што калі дайду да 80 паведамленняў, удалося высветліць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    калі ласка

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання