Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 38 11-20

Абмеркаванне: scodifia panda 1.1 iaw 4af

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    цуд, праз 2 гадзіны мне ўдалося прачытаць з дапамогай 600
    цяпер я хацеў зрабіць вынік, вы можаце сказаць мне радкі трэба змяніць, загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Як я ведаю, робіць.вы разумееце, што я чытаў, калі гм miro або eprom, або абодва?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    для andrea1 я не зварылі boot, але я выкарыстаў дзіма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Розніца паміж выкарыстоўваць шаблон або звараны провад не павінны ставіць пад пагрозу працу.
    Як я зразумеў, ты чытаць не пайшоў на выберыце інструмент "boot" і затым выбраць свой мікра, але ты пайшоў у аўтамабіль\fiat\tools fiat\4?
    Я не разумею, варыянт 600.. Я выкарыстоўваць параметр аўто, або прачытаць з бд не для таго, каб зрабіць у школе, і, шчыра кажучы, не ведала, што гэта магчыма.
    У любым выпадку, калі пад чытанне файла ёсць опцыя flash або eprom, у залежнасці ад таго, што абярыце вам патрэбны файл.
    У чаканні дапамогі язэпа, на форуме ёсць розныя sw, якія выконваюць scodifica ў аўтамат.. калі ў вас ёсць магчымасць зрабіць некалькі спроб, я адважуся, можа быць, ты зможаш атрымаць scodifica без індыкатар иммо гарыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Улічваючы, што мы ў тэме scodifica я хацеў бы спытаць, чаму вы аддаеце перавагу зрабіць scodifica за ўсе, па параўнанні з частковай.
    З таго, што я, аказваецца, з scodifica за ўсе эбу застаецца scodificata для ўсіх будучых прыбыткаў, так што проста мець ключ, які вы ўводзіце і забраць аўтамабіль.
    Частковая замест гэтага, калі ён быў прыведзены ў рух першы раз, вы б кадоўка аўтаматычная, з ключом, выкарыстоўваным для запальвання.. апошняя аперацыя лічыцца больш бяспечным.
    Так што, якой бы тое перавага, scodifica за ўсе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Я павінен зрабіць uns за ўсё таму, што ў кліент павінен змяніць замак і новы ключ не мае транспондеров
    Я спрабаваў з sw для scodifica, Што ёсць месца пад для таго, каб вы маглі каментаваць зменены трохі дзве рэчы, калі заканадаўствам flash eprom і вам 2 асобныя тэчкі, мяркую? Калі і так, то я з дарогі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    вось файлы, якія я забыўся
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    ёсць падпіскі і тып памяці вы можаце выбраць, а затым чытаць, але гэта значэнне flash і не прымушае мяне змяніць я прачытаў толькі плоць так, каб иммо у мяне не вырашана
    я бы ўсё прачытаў? л. с.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Магу я спытаць, дзе вы знаходзіцеся, можа мы суседзі...
    У любым выпадку я запампаваў толькі арыгінал цяпер і вы, верагодна, памыляецеся дзеянні.. Ты зараз робіш car\fiat\600\і законы, праўда? гэта будзе працэдура, каб зрабіць, калі вы хочаце, каб прачытаць файл з бд і законы, толькі і карты, так сказаць... Для таго, каб прачытаць eeprom трэба выкарыстоўваць або інструмент, якая размешчана ў аўтамабіль, альбо трэба выкарыстоўваць працэдуру, што я апісаў у пачатку.
    Я пішу табе, вага файла, які павінен мець час для чытання назапашвальнікі:
    eeprom 2кб
    мікра-256кб
    рэзервовае капіраванне tot 128kb

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    я ў правінцыі пескара ты? ты?
    а я ад 320кб, я ведаю, што крокі, якія я раблю, гэта для бд, але з tool не чытае
    я спрабаваў як з decode-клонаў, якія з дапамогай інструмента st10f

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •