Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: megane не заводзіцца

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Хлопцы, выбачайце за затрымку, але ў канцы быў, як елка сказаў вам патрапіць вада ў эбу і і або. Замяніць іншым, а затым і матч спакойна. Яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ecu пашкоджаную з пранікнення вады..
    праверка дэмантаваць батарэю і эбу ніжняй баку
    здарылася 6 месяцаў таму, на адной з іншы прыход за кошт замены паветранага фільтра без дэмантажу, каб зрабіць прастору..
    у дадатак сканаванне канкураваць кантралюе модуль кіравання шматфункцыянальны 1 & 2 ў маторным адсеку нават калі без вечка трапляе вада
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Абсурд!!!павінна быць загерметызаваць для таго, каб прадухіліць вільгаці і вадкасцяў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    Абсурд!!!павінна быць загерметызаваць для таго, каб прадухіліць вільгаці і вадкасцяў.
    Праблема ствараецца ў працэсе абслугоўвання ад аператара, і не нарадзілася пашкоджаную..

IMG-20161122-WA0002.jpg
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    [QUOTE=cinqueturbo;127428]праблема ствараецца ў працэсе абслугоўвання ад аператара, і не нарадзілася пашкоджаную..

а вось цяпер мы.....і чорт вазьмі, я думаю,....у мяне ёсць прычына, каб зрабіць з мяне рэчы!....вар'ят......

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •