Хлопцы, выбачайце за затрымку, але ў канцы быў, як елка сказаў вам патрапіць вада ў эбу і і або. Замяніць іншым, а затым і матч спакойна. Яшчэ раз дзякуй
Хлопцы, выбачайце за затрымку, але ў канцы быў, як елка сказаў вам патрапіць вада ў эбу і і або. Замяніць іншым, а затым і матч спакойна. Яшчэ раз дзякуй
Ecu пашкоджаную з пранікнення вады..
праверка дэмантаваць батарэю і эбу ніжняй баку
здарылася 6 месяцаў таму, на адной з іншы прыход за кошт замены паветранага фільтра без дэмантажу, каб зрабіць прастору..
у дадатак сканаванне канкураваць кантралюе модуль кіравання шматфункцыянальны 1 & 2 ў маторным адсеку нават калі без вечка трапляе вада
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Абсурд!!!павінна быць загерметызаваць для таго, каб прадухіліць вільгаці і вадкасцяў.
Праблема ствараецца ў працэсе абслугоўвання ад аператара, і не нарадзілася пашкоджаную..
IMG-20161122-WA0002.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
[QUOTE=cinqueturbo;127428]праблема ствараецца ў працэсе абслугоўвання ад аператара, і не нарадзілася пашкоджаную..
а вось цяпер мы.....і чорт вазьмі, я думаю,....у мяне ёсць прычына, каб зрабіць з мяне рэчы!....вар'ят......