Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 13 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Cinqueturbo мне парады, каб скапіяваць толькі тыя абмежавальнікі, згаданыя вамі, або нават іншым, што я знайшоў?я думаю, больш дакладная рэгуляванне усё дакладна? іншы пытанне,для фазы ўпырску, рэгуляванне таксама, як і 105?я ведаю, што паліўныя інжэктары адрозніваюцца ад 90, ці я памыляюся?або лепш moddare бягучую карту? даю пару градусаў для максімальнай iq ад 3000 аб / мін?і даруй, калі я парушу яшчэ з пытаннямі, але ў мяне ёсць, што я, здаецца, учора ўвечары:я чытала і перачытвала паток "multijet вучыцца" і я засталася адна ідэя, трохі заблыталася на да чытання розныя карты,тое, што я пытаюся:у вас есць damos пэўнага файла 6f3, гледзячы на карты ў winols адлюстроўваюцца ў да правільна ці ёсць заўсёды чытаць наадварот?я магу давяраць інфармацыі ў шашкі або няма?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo мне парады, каб скапіяваць толькі тыя абмежавальнікі, згаданыя вамі, або нават іншым, што я знайшоў?я думаю, больш дакладная рэгуляванне усё дакладна? іншы пытанне,для фазы ўпырску, рэгуляванне таксама, як і 105?я ведаю, што паліўныя інжэктары адрозніваюцца ад 90, ці я памыляюся?або лепш moddare бягучую карту? даю пару градусаў для максімальнай iq ад 3000 аб / мін?і даруй, калі я парушу яшчэ з пытаннямі, але ў мяне ёсць, што я, здаецца, учора ўвечары:я чытала і перачытвала паток "multijet вучыцца" і я засталася адна ідэя, трохі заблыталася на да чытання розныя карты,тое, што я пытаюся:у вас есць damos пэўнага файла 6f3, гледзячы на карты ў winols адлюстроўваюцца ў да правільна ці ёсць заўсёды чытаць наадварот?я магу давяраць інфармацыі ў шашкі або няма?
    На аўто акцыі скапіруйце і ўстаўце як 1 крок, і лепш, але, вядома, і як сукенка на заказ, так што часу і намаганняў..
    Паказчыкі карты і вельмі супярэчлівыя і ў шашкі, і ў розных Патоках, якія знаходзяцца вакол..
    я павінен быў зрабіць шмат тэстаў, каб прыйсці да высновы, і таму займае ад ўсім проста рабіць тэсты і ісці логікі..
    у мод-файлы, якія вы загрузілі ў дадатак да недахопы вы бачыце недахопы ад неспрактыкаванасці, можа быць, але я табе гарантую на аўто ў наяўнасці ці добра ж..
    піша, што ўвага, аж да 2500, а таксама ад умоў язды і ад SW ECU, і, асабліва, мод час индже, што вы зрабілі.. з вачэй і падумай на
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo, па меншай меры, цяпер я ведаю, што я не павінен слепа давяраць damos. На жаль, не маючы магчымасці зрабіць тэст (аўто не існуе ў мяне пад) я лічу сябе больш пытанняў, чым доказаў. Я ведаю, што я павінен купіць 1.3 mjt ха-ха дзякуй за парады cinqueturbo добры дзень!

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •