Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    так, так, вядома, я разумею ваша цікаўнасць, дызельнага фільтра забітыя, можа стварыць шмат прычын для таго, каб у сваю чаргу стварыць машыну ў recovery. Напрыклад, можа вырабіць ненармальнасць на датчык выдатку паветра (ілжывае) па меры таго, як праходзіць менш дызельнага паліва, чым звычайна, і машына думае, што гэта датчык выдатку паветра, што не добра чытаць, альбо можа стварыць ціск ў рампы больш для распылення таго ж колькасці дызельнага паліва, што не прыходзіць.

аднак, паўтараю, што з таго нямногага, што ён сказаў, гэта як калі б хто-settings кіраванне непадыходны геаметрыя, прывяду прыклад:

на 70% педалі ўпырсквае 30 мм3 дызельнага паліва і бачыць, што ціск у 1 бар, машына ідзе, як павінна ісці, але худы паліва, таму што ёсць занадта шмат overboost
    на 100% эбу пачынае чытаць правільнае значэнне наддува, ціск падае, пакуль мм3 паліва, паднімаюцца, і ўверх, то ціск зноў падымаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    так, так, вядома, я разумею ваша цікаўнасць, дызельнага фільтра забітыя, можа стварыць шмат прычын для таго, каб у сваю чаргу стварыць машыну ў recovery. Напрыклад, можа вырабіць ненармальнасць на датчык выдатку паветра (ілжывае) па меры таго, як праходзіць менш дызельнага паліва, чым звычайна, і машына думае, што гэта датчык выдатку паветра, што не добра чытаць, альбо можа стварыць ціск ў рампы больш для распылення таго ж колькасці дызельнага паліва, што не прыходзіць.

аднак, паўтараю, што з таго нямногага, што ён сказаў, гэта як калі б хто-settings кіраванне непадыходны геаметрыя, прывяду прыклад:

на 70% педалі ўпырсквае 30 мм3 дызельнага паліва і бачыць, што ціск у 1 бар, машына ідзе, як павінна ісці, але худы паліва, таму што ёсць занадта шмат overboost
    на 100% эбу пачынае чытаць правільнае значэнне наддува, ціск падае, пакуль мм3 паліва, паднімаюцца, і ўверх, то ціск зноў падымаецца
    на самай справе гэта не проста цікаўнасць, а таксама для таго, каб даведацца што-то....менавіта могуць зразумець ілжывыя паказанні dtc, а затым і іншы прычынай і і трэба добра ведаць сістэмы.

так што ў гэтым выпадку было б добра адсочваць іншыя ўборы, і калі наш сябар не зрабіў першы прыгожы купон, для таго каб зняць усе сумненні з пытанні ад вас апісанне.

аналагічная праблема, наткнуўся на mercedes w211 з акпп,узяць загубіць нават самы лёгкі і майл DTC: турба, электронны кантроль ўстойлівасці і змены, што, здавалася, ён ломіцца ад аднаго моманту да іншага.

усе ілжывыя паказанні!......было алей не замянілі, а фільтр забіты.....скінуць ўсе даказана зніклі ўсе коды няспраўнасцяў, акрамя датчыка на праводцы акселератара, але не ўплывовага, каб пусціць яго ў recovery.....кліент пасля таго, як я лигировали з механікам, які сцвярджаў, замяніць турба і скрынка перадач не хацеў марнаваць больш, і засталося толькі гэта.

я даю вам цалкам маюць рацыю.....і за тое, што вы працуеце ў гэтых выпадках або як пара, або павінны ведаць, калі трохі электронікі, механікі якой я, на жаль, не хапае другі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Прыйшлося ў прыватным парадку праверыць прывад турбіны ад ўлову, а дзе хутчэй, дзе праверыць геаметрыю і механізм, а затым гэты здымак, адсюль і цяжка інтэрпрэтаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Але гэта супастаўляецца?!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    фільтр дызельнага паліва быў зменены ў мінулую суботу, такім чынам, выключыць клапан, клапан egr выключаная ў электронным выглядзе, і нават фізічна, аўтамабіль адлюстроўваецца, але дакладна такая ж праблема, ён рабіў гэта, перш чым супаставіць, а здагадка dracusdrake зачароўвае мяне, але я не думаю, што гэта праблема, таму што я зрабіў некалькі тэстаў, з картамі і гэтая праблема заўсёды мае, я думаю на перепускной клапан....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    фільтр дызельнага паліва быў зменены ў мінулую суботу, такім чынам, выключыць клапан, клапан egr выключаная ў электронным выглядзе, і нават фізічна, аўтамабіль адлюстроўваецца, але дакладна такая ж праблема, ён рабіў гэта, перш чым супаставіць, а здагадка dracusdrake зачароўвае мяне, але я не думаю, што гэта праблема, таму што я зрабіў некалькі тэстаў, з картамі і гэтая праблема заўсёды мае, я думаю на перепускной клапан....
    Прабачце, тады не было супаставіць.
    Я і пайшла, добра, што праблемы няма, ты горш.
    Карту нам для выпраўлення дымнасць і г. д. не для таго каб праблемы такога роду.
    І добра, што перш чым закрануць карты, рухавік у парадку.
    Калі ёсць ат, ці ўжо праблем і лёгка стварыць і іншыя або ілжывыя dtc.
    Горш, калі на карце яны заблакавалі dtc.
    Было б лепш, каб вярнуць яе ў зыходнае стан ,вырашыць праблемы і затым супаставіць перапрызначыць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Калі вы можаце апублікаваць дзве фатаграфіі, карты турбо наддува і я скажу вам прама цяпер, дзе праблема ў карце, але яны павінны быць ўкладанні бачныя, я не ведаю, калі вы можаце зрабіць гэта, я не магу нават спампаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    карту я зрабіў гэта сам, асабіста, быў на месцы карту, хлопцы, фота я магу зрабіць, каб ты не можаш спампаваць, то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    карту я зрабіў гэта сам, асабіста, быў на месцы карту, хлопцы, фота я магу зрабіць, каб ты не можаш спампаваць, то
    зразумеў я таксама, што мой партнёр зрабіў гэта ў адзіночку, але рухавік быў у парадку....

Не сумняваюся ў вашай працы, мы будзем сумаваць, нават калі я цалкам эрг, fap нядаўна, і scodifiche з пэўнай лёгкасцю, як я ўжо патлумачыў некалькі разоў у іншых пастах я апошні, каб ведаць, як сказаць, калі карта ў парадку.
    Тое, што я кажу, і што, па-мойму, не мае сэнсу рабіць супастаўленне з рухавіком, які мае праблемы.

У любым выпадку кантроль клапана wastegate можа даць табе гэты пытанне....я вярнуся ў любым выпадку да спецыяліста.

што лепш і пакласці карце своеасаблівай ўбачыў, што праблема ўжо прысутнічае,атакі праз obd-рэкордэр палёту і ўбачыць вынікі са стандартнымі параметрамі пасля тэст-драйву, каб зразумець, ад чаго залежыць.

Дайце нам ведаць, што і цікава.....ce заўседы вучыцца

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Зноў і паглядзець, калі вы. таму. Калі не ты гэта вы пераблыталі карту turbo з overboost, як многія робяць

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •