Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    13
    Да жаль, у мяне ў наяўнасці гэты тып эбу, таму што ў мяне ёсць аўтамабіль, які ідзе на злом, і таму я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць вопыт, я магу чытаць і пісаць у jtag? Або, у выпадку далейшага доказы я магу змяніць першапачаткова захоўваць і загружаць з бд?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    13
    Мой пеўнік мае таксама надпіс Marelli mjd8df ( хоць, магчыма, я зрабіў што-то не так у запусціць загрузкі, не ведаю чаму, але калі я іду, каб пачаць запіс, пачакайце крыху, а потым кажа error і г. д.... Мы яму ж, паспрабуйце зноў, праз j-tag . Для чытання, віртуальная неабходнасці падлучэння да інтэрнэту? Калі вы ў інструкцыі, пеўнік, кажуць, што не падлучаны да сеткі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    5
    не, не патрэбны інтэрнэт
    чытання, віртуальная робіць, калі ў праграме ёсць рэзервовае капіраванне вашай версіі hw/sw.
    што ты там пішаш, калі ты яшчэ не чытаў ??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    13
    Прабачце, я няправільна напісаў, меў на ўвазе, што калі я пачынаю чытаць, я з-за гэтай памылкі . Што тычыцца чытання, віртуальная, тады я проста зноў падключыце і таму толькі, вядома, пасля таго, як устаноўлены розныя дадзеныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    чытання, віртуальная атрымоўваецца зрабіць, толькі калі ўнутры sw (пеўнік) ты яе нітку арыгінальны, у адваротным выпадку нічога не рабіць, калі ты ID яго, ён аўтаматычна захоўвае файл, калі я не памыляюся, здаецца, я ўзгадваю так.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    13
    Добра, дзякуй вялікае , цяпер, што я сабраў у трохі інфармацыі нічога не застаецца, як паспрабаваць зноў, як вы і сказалі , у выпадку, калі я іду з jtag. Доказ я магу зрабіць у выходныя, таму што на працягу тыдня ў майстэрні праца не дазволіць мне

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •