Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    errecinque ,я не зрабіў нічога больш, чым даць у ежу зменены файл у winols, які сказаў мне, што быў на месцы, я думаю, няма нікога, хто можа убачыць, калі cks-файл на месцы, на вока
    Ж, што я зрабіў, але ён даў мне, што 2 cks не былі выпраўленыя. Аднак я загрузіў у крычы, а затым імпартаваць яго ў мод, і ён сказаў мне, што cks, не было правільным. Калі замест нагрузкі адразу секчы мне кажа, што cks ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Ж, што я зрабіў, але ён даў мне, што 2 cks не былі выпраўленыя. Аднак я загрузіў у крычы, а затым імпартаваць яго ў мод, і ён сказаў мне, што cks, не было правільным. Калі замест нагрузкі адразу секчы мне кажа, што cks ок
    роўна тое ж самае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але файл быў напісаны і cks было добра, гэта было важна, так што вельмі верагодна, так ужо шмат дарог, каб дасягнуць мэты, як толькі ў мяне мінівэн кіравання.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вельмі верагодна, што гэтыя файлы маюць розныя cks сапраўднымі, якія, узятыя па асобнасці, будуць прызнаныя добрымі, але, калі параўноўваць з тым, што мы загружаем, як і арыгінал не супадаюць і будуць выпраўленыя, я думаю, гэта тлумачэнне больш лагічна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    вельмі верагодна, што гэтыя файлы маюць розныя cks сапраўднымі, якія, узятыя па асобнасці, будуць прызнаныя добрымі, але, калі параўноўваць з тым, што мы загружаем, як і арыгінал не супадаюць і будуць выпраўленыя, я думаю, гэта тлумачэнне больш лагічна.
    Гэта, безумоўна, будзе так.... я спрабаваў выправіць cks (пачынаючы з врі і mod, параўнанне) і экспартаваць файл. Гэты файл атрымліваецца з cks правільна ў любым выпадку, важна толькі, ці ў параўнанні з врі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я гэтую рэч не зразумела.Як толькі я час бяру файл, каб паўтарыць тыя ж змены і без праходжання winols спрабую параўнаць...па крайняй меры, мы разумеем, калі я яго правільна з winols ці што...я таксама даваў паведамленне пра памылку, уласцівай у 2 кантрольную суму winols

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    errecinque ,я не зрабіў нічога больш, чым даць у ежу зменены файл у winols, які сказаў мне, што быў на месцы, я думаю, няма нікога, хто можа убачыць, калі cks-файл на месцы, на вока
    Ах, ок, я думаў яго ўбачыць праз некаторы колькасць. Напрыклад, на і г. д. ёсць уласны калькулятар, cks, я думаў, ты выкарыстаў. план прыбыцця, каб зразумець, як вы выкарыстоўваеце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Але чаму вы турбуецеся аб chk на гэтых ecu?
    Кантроль над chk не дзейнічае на тых, ecu, таксама як і пра 6jf і 6f3, на 8 замест гэтага з'яўляецца актыўным, і на другім запуску аўтамабіль не заводзіцца больш.

У мяне зроблены ў дзясяткі 6O2 і 6O3, і г. д. не выпраўляе chk на гэтыя ecu, і інструмент, які я выкарыстоўваю, каб напісаць, але я ніколі не меў ніякіх праблем.
    Добра, дзякуй за інфо.....вы ніколі не спыняйце вучыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Але чаму вы турбуецеся аб chk на гэтых ecu?
    Кантроль над chk не дзейнічае на тых, ecu, таксама як і пра 6jf і 6f3, на 8 замест гэтага з'яўляецца актыўным, і на другім запуску аўтамабіль не заводзіцца больш.

У мяне зроблены ў дзясяткі 6O2 і 6O3, і г. д. не выпраўляе chk на гэтыя ecu, і інструмент, які я выкарыстоўваю, каб напісаць, але я ніколі не меў ніякіх праблем.
    Я ж не ведала! Дзякуй за інфармацыю!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    мне здаецца дзіўным тое, што вы кажаце, як правіла, гэта праграміст, які выпраўляе кантрольную суму, як вы кажаце, што праграміст не цябе папраўляе? што праграміст выкарыстоўвае

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •