Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Абмеркаванне: Dpf Off edc16c35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cawadany у ноч, я бачу, зрабіць усё і заўтра таксама я даю l вынікі выпрабаванні. Тады капіюю свой мод на файл-ложак у bdm, і я пішу прама ў bdm, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Ды я б прама ў bdm.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я разабраў Эбу і, перш чым зрабіць гэта, я зрабіў скід параметраў адаптацыі сажевый фільтра з дыягназам мозгу для мяне, як паведамленне пра памылку "працэдура перапыненая блокам кіравання рухавіка", калі я іду мачыцца, каб праверыць параметры(тыя некалькі, што я пра фільтр гэты дыягназ) я бачу, што колькасць сажы ў фільтры не было даведзена да нуля,на самай справе, аказваецца, цяпер 80, а раней былі 60...замест гэтага быў дастаўлены ў нуль параметр, якія тычацца расход паліва з моманту апошняй рэгенерацыі ўдалося. Я паспрабаваў з дапамогай texa, але я не магу актывацый магчыма, таму, што не ў курсе. Спрабую пісаць ecu пазней або скажыце, што гэты параметр павінен спачатку браць 0? Вопыт у заслугі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Дзіўна, што ты не паспеў зрабіць нарыхтоўкі..... было б лепш зрабіць, каб пазбегнуць магчымых праблем....

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я толькі што прывёў у рух і дае мне паведамленне пра памылку "дыспетчар харчавання", што, аднак, не ўдалося выдаліць...аўтамабіль, каб ён яшчэ і dpf усталяваны,іду трохі ў рух, і я бачу, як яго паводзіны і яго прыбіраю. Цяпер на дыягностыцы датчык дыферэнцыяльнага ціску застаецца ў 0, як калі б ён быў адключаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Я толькі што прывёў у рух і дае мне паведамленне пра памылку "дыспетчар харчавання", што, аднак, не ўдалося выдаліць...аўтамабіль, каб ён яшчэ і dpf усталяваны,іду трохі ў рух, і я бачу, як яго паводзіны і яго прыбіраю. Цяпер на дыягностыцы датчык дыферэнцыяльнага ціску застаецца ў 0, як калі б ён быў адключаны
    Ок, дайце нам ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Навінка? Трымайце нас у курсе...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне, хлопцы, я не мог увайсці на форум, у любым выпадку, каб зараз памылак няма, і ўсе ок,я паставіў машыну і праз пару дзён павінны прывезці для іншых работ, якія не ўдалося завяршыць,застаецца толькі, каб убачыць, калі вы павінны паспрабаваць рэгенераваць на адлегласці некалькіх км, але не думаю.Дзякуй cawadany! я ў цябе ў даўгу! Ps колькасць попелу ў фільтры засталася нязменнай, але не ў 0, калі ён можа быць выкарыстаны ў якасці інфа

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Выдатна! Да мяжы наступнай Іосіф!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, падкажыце. Праз некалькі дзён мне вяртанне bmw вышэй скардзіліся на тую ж праблему,я яшчэ не меў магчымасці ўбачыць аўтамабіль,хто-то можа праверыць файл, каб зняць якія-небудзь сумненні?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •