Залежыць ад тыпу ecu,hw 392 і 600 не ёсць заклік overboost і праверкі, нават за межамі карты або, па крайняй меры, я не знаходжу.адзінае, гэта hw 961.
Пасля некалькіх тэстаў я змог адрэгуляваць ціск 1.6 піка e1.4 пастаяннай, я паставіў спружыну у wastgate зрабіць яго больш цяжкім, а затым рэгуляваць з дапамогай шрубы. Я павінен перапрызначыць, але маючы карты, turbo, якія не з'яўляюцца актыўнымі яго абмежавальнікі, а таксама неактыўныя? Зараз машына на 4 перадачы да 1.4 бар адрываецца .
Якія памылкі дае?!? Калі адрываецца-гэта ў рампы, калі заходзіць у recovery і не разганяецца больш за 3200 блок турба потым, калі месца файл бяспечны руку табе дадзім!
вы ідзяце ў recovery, а то толькі чытаю файл, гэта месца . машына і супастаўлення, таму я файл крычы
Калі адрываецца, і таму, што "элемент" абмежавальнік турба настроены на 1,5 бара..
Праверце, што пятага ў поўнай нагрузцы ціск не працягвае расці...
Не магу загрузіць файл .а я знайшоў зыходны файл, каб параўнаць, я выправіла limitatoriturbo цяпер здаецца, што не адарвацца .пытанне змены jtd fiat, як справаздачы ўсе аднолькавыя ? Я стаўлю на тое, прыліву 115cv, таму што яго было мёртвае, і я думаў, гэта даўжэй, а нічога не змянілася