Я не кажу пра mjd6f я кажу для тых эбу, якія могуць чытаць далей boot.
Я не кажу пра mjd6f я кажу для тых эбу, якія могуць чытаць далей boot.
"Цяпер persupponiamo для таго, каб падключыць mpps якога не можа быць харчаванне ад блока харчавання павінен шукаць у ўваходу, а таксама спасылка swich для пульта...сёння ёсць праца над...мая мэта-гэта падрыхтоўка непасрэдна да арыгінальны кабель, які мантуецца на блок кіравання. Зраблю перад найбольш распаўсюджанымі былы mjd6...."
вы былі топ..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
20161029_144532.jpgЯ зраблю гэта простае будучыню час...азначае, што пасля таго, што я зразумеў, што вы не можаце зрабіць, у boot не раблю. На самай справе гэта быў прыклад. Цяпер дайце мне дакладнае тлумачэнне на гэтую фатаграфію
Riox80 вы робіце даволі трохі блытаніны. што сто.паслядоўнага чытання распиновка з тым у bootmode ? Паслядоўны , boot , bdm diver адзін аднаго .
Для выгоды я прайграў кабель tricore ў obd2, якая затым будзе звязана з арыгінальны кабель, блокі, якія яны робяць у boot mode.20161029_162333.jpg
У цане нуль.
Так, я ведаю гэтую спасылку,але калі вы можаце прачытаць, мне свистните, 99% нават афіцыйныя інструменты могуць вярнуць паведамленне, каб прачытаць яе ў BDM.
Тады не бачу карыснасці ні Зручнасць чытання ў любым выпадку будзе Частковым, час чытання перабольшаныя
нават тут я бачу, што вы вынайшлі такі цудоўны выгляд, што ў вас ужо ёсць арыгінальны кабель для гэтага тыпу працы..
Я параіў ўзяць ўзяў, што цябе гэта неабходна, каб розныя тыпы ecu, і праводка plug&play для паскарэння працы
WP_20161029_18_18_50_Pro.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Не паверыце, але з маім шмат абмяркоўвалі, кабель я выкарыстаў l mpps ў школе з чытання boot mode...крута....вы думаеце, што певень не ўдалося прачытаць гэтую edc 15p+ да школы з boot. Файл ідэальны 512 кб. Праз некаторы месца фатаграфіі.
Вось фатаграфіі