вось файлы
мне ўдалося таксама загрузіць damos дэскрыптар толькі што не перасякаюцца
я спадзяюся, што вы скажыце так што адзінае меркаванне, і што hw і sw, калі па-рознаму, нават калі ecu і роўнасці?
папраўце мяне, калі я памыляюся
вось файлы
мне ўдалося таксама загрузіць damos дэскрыптар толькі што не перасякаюцца
я спадзяюся, што вы скажыце так што адзінае меркаванне, і што hw і sw, калі па-рознаму, нават калі ecu і роўнасці?
папраўце мяне, калі я памыляюся
Хто можа дапамагчы знайсці карту педаль, што я не дам, або калі хто-то ў шашкі я запампаваў гэты. Што вялікія манро падзялілася, але мая не ёсць-гэта дзякуючы, у прадбачым
На і г. д. я ўсё карты вызначаны. Загрузіць драйвер і паглядзіце ўважліва, калі ў якасці восяў, што ў якасці значэння.
Гэта edc15 такім чынам, вы не карту педаль, вызначанай за нм з карты пераўтварэнні, вы значэння iq у мг.
Не ведаю, калі vag-люкс могуць быць выкарыстаны на гэты файл, але на edc15 я думаю, што што-то падобнае для ідэнтыфікацыі.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Між тым, для таго, каб зразумець, дзе яны знаходзяцца карты, паспрабуйце параўнаць з гэтым.. не зроблены з crinterio але толькі крокам 15% да кассіусом дэ сабака і +5%, дзе, я думаю, ў рампы.. не ведаю аўтамабіль і я ніколі не зрабіў, але я спадзяюся, што вам спатрэбіцца для ідэнтыфікацыі.
дзякуй, tranky, але я пакуль не магу спампаваць
але карты, якія я ад і г. д. вельмі мала і карту педаль, і з драйвера
у той час як на эва я не дам падыходзіць і паміж картамі патэнцыйных не магу знайсці яго
ёсць і яшчэ некалькі, якія маглі б быць, але не сыку
Прыходзіць у 80msg і вы можаце параўнаць з розныя прыклады..
Так гэта трызненне![]()
я прыкладу ўсе свае намаганні, каб даць соваць інфа цы я і мой вопыт, каб дапамагчы іншым карыстальнікам
Гэта вам пра гэта не скажа ніхто, да жаль, і каша гатовая
я пачаў ўносіць змены ў файлы, ін'екцыі і карту педаль, але я не ўпэўнены, педалі не маючы damos
што, калі карта правільная, то, калі якасць добрае анімэ, мне калолі для турба-цы не знайду.... дзякуй!