Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 28 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    АБНАЎЛЕННЕ:

Пасля 1 тыдня на карту, у якой або ў recovery вышэй 3500, папярэджвае мяне
    што гэта ўваход у recovery ідзем так ціха.
    Збіраемся, каб убачыць на дыягностыцы была памылка "цвёрдых Часціц Прысутнічае", скінутыя памылкі
    ён спрабаваў зрабіць паварот і збіраецца, як ён кажа, правілы дарожнага руху, пасля таго, ні хвіліны вярнуўся.
    У той момант, мне было сказана, што рэгенерацыя планаванне было зроблена 1 месяц назад (напісана ад ўладальніка машыны па меры таго як паведамляецца на прыборнай панэлі)
    Тады я сказаў, што ў мяне не было, выдалены dpf, правільна, выкарыстоўваючы Раз, што на гэтых ECU я чытаў, што ўсё робіць правільна, я рэалізаваў яго змяненне ў маёй;
    памылка знікла, машына, гладкай ў раёне, дзе ў recovery.
    Для таго каб перагнаць парог recovery не паведамляецца ніякіх адхіленняў, але ў любым выпадку ў бяспецы, так як вышэй 3500 машына не едзе і не бярэ газ, правільна.
    Тады пад ваш савет я паспрабаваў панізіць Rail ў 1680, але праблема заўсёды, як звычайна.

У дыягностыцы, акрамя памылкі БЕСКАНТАКТАВЫМІ няма іншага.

Я цяпер на іншы пк, як толькі я магу пакласці файлы
    Белинда, калі ты казаў перш, што ты defappato з раз......гэта напісана ў дзясятках пост, які габлюе dtc.....і вы больш не бачыце памылкі ў дыягназе. Між тым, калі гэта €5 раз не трэба, трэба выправіць defap ў рукі. Калі замест €4, змяніўшы біт камплектацыі і засмечвання, не дакранаючыся іншы аўтамабіль аказваецца без dpf і больш не аднаўляе. У вашым recovery, то як казалі вышэй-гэта prex rail занадта высокая, калі ты пакінуў, як ты сказаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Слова, што яна пацямнела, - гэта дыягназ "афіцыйны" групы Фіят, па меншай меры, гэта не я цёмная :P

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Вось файлы
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-10-2016 да 16:05

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прывітанне дзякуй за адказ, значыць, рухавік еўра 5.
    Аднак змяненне з раз я зрабіў гэта позна, таму што
    як я ўжо пісаў, я рэалізаваў мой DPF off, ручной працы(што вельмі верагодна, я забыўся выдаліць рэгенерацыі раскладзе)
    з тым, зрабіў Раз, што я добра ведаў, што сцёртыя ў табліцы DTC.
    Праблема аднаўлення ўжо да змены з Раз не прыносіла ніякай памылкі, уласцівыя rail або іншы, у самай справе паведамлялася толькі "невядомая памылка" акрамя "ПАМЫЛКА БЕСКАНТАКТАВЫМІ".
    Я спрабаваў з іншым дыягназам, і не ёсць памылкі (я яшчэ не дабраўся ***********).
    DTC або менш праблема, што ідзе ў recovery пасля 3500 нават з ціскам ў рампы ў 1680, толькі цяпер з табліца DTC
    эспланада не выключаецца, я зрабіў гэта наўмысна, таму што турба не залежыць ад гэтых раптоўных адключэнняў.

Я мог бы нават вярнуць табліцу DTC крычы, але я не думаю, што зменіцца, калі столькі памылак у ecu не з'яўляюцца спецыфічнымі.

Іншы, што файл, які я паставіў з значэння rail ўстаноўлены ў 1750, але ўлічыце, што карту са значэннямі ў 1680 роўна, я не пакласці
    каб не ствараць блытаніны, дастаткова толькі ўбачыць, калі я закрануў усе біты абмежавальнікі.

Нарэшце, я выкарыстаў як WinOLS, што ECM titanium, і г. Д. мне карту пад назвай дыферэнцыяльнага ціску FAP выставіцца да 5000 гадзін і пакінуць так
    калі я буду бачыць у 2D, наступны біт усталяваны ў 6000, гледзячы на WinOLS для гэтай карты, не мае сэнсу (Damos), так што я пакінуў,
    згодна вам трэба выставіць да 6000? так як, калі я не памыляюся то павінна быць картай, якая вызначае, наколькі забіты FAP, але, калі ён быў выдалены
    правільна, гэта не павінна быць неабходна змяніць, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Для таго, каб унесці яснасць.....вы спрабавалі з карты ўсё, акрамя сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf off, калі вы ідзяце ў recovery ў роўнай ступені. ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я даў хуткі погляд, у вас ёсць вашыя файлы, абмежавальнікі часткі занадта рана, і ўставаць таксама, турба занадта высока, ў рампы занадта высока, вярнуць яго арыгінальную, defap не поўны на еўра-5, то, вядома, што-то яшчэ ёсць , але гэта тыя рэчы, якія прымусілі мяне здрыгануцца-першае, затым, каб прыступіць да вырашэння вашай праблемы, вы павінны вярнуць і змяніць палітыку.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады я б пачаў з файлам на врі і dpf off зроблена, і хто ведае, як гэта рабіць, так як на еўра не проста раз,акрамя таго, гледзячы на сваю карту, я б сказаў, што па праву ідзе ў recovery, таму што, можа быць, для цябе ўсе лікі, якія ўваходзяць у розныя табліцы для рэдагавання.
    egr duty cycle (фазы ўпырску) даруй.
    egr off, я думаю, можа пайсці, але, на мой погляд, не поўны,вы праверылі, ці дыягназ, калі застаецца нерухомым?
    карты лямбда-прабач.
    усе біты зменены зноў.
    ціск ў рампы абмежавальнік ціску ў рампы высокая,даруй.
    ціск турбо занадта высока ў якасці адпраўной кропкі для карце нармальна і што гэта можа мець якія-небудзь праблемы,панізіць.
    потым бачу некалькі карт з драйвера, што я думаю, ты адрэдагавана для карты ціску турба,даруй.
    нарэшце, бачу карту з драйвера з 5% прыросту, што не ведаю, за што ты вытлумачана, але вярніце яго на врі.
    нарэшце, мы ведаем, што калі dpf і балюча можа перайсці ў recovery для ціску турба.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    4
    Добры вечар усім, мая кропка гледжання на памылкі proxy то паспрабуйце зноў, зрабіць выраўноўванне па blue&я бачыў, што кліент ўжо скардзіўся да адлюстравання, таму, ведаючы пра крохкасць гэтага кампанента я б сказаў, што не лічыць, што з супастаўлення. У той час як для defap я вам рэкамендую вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, калі ў дыягназе вы дзе-небудзь памылку, а затым робіце нарыхтоўкі, уласцівыя фільтр і перарабіць карту і defap з праграмай больш надзейным, або, быць можа, або зняць ўручную.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Добры дзень, дзякуй за адказы,
    такім чынам, што тычыцца egr, я, аказваецца, зачынена на 100%
    карта turbo, забудзься, што я з'язджаю з крокам 0,2 бар у рэшце рэшт
    больш высокі ціск 1,74 бар-гэта заўсёды самыя нізкія абмежавальніка усталяваны ў 2800, што я падняў для абароны.
    Для таго, каб карту rail, як я сказаў, лічыце, што я зрабіў, таксама павялічыўшыся на 5%, што адпавядае павелічэнне на 80 бар
    1600 бар максімум і менш 10 да больш нізкіх значэнняў.
    Карту з драйвера з 5%, калі я правільна зразумеў, то, што з'яўляецца, на маю думку, пераўтварэнні Нм-IQ, іншыя з драйвера, вы павінны ўбачыць, што ты бачыў.

Асабіста я лічу, што праблема звязана з тым, што быў усталяваны dpf і ёсць датчык ціску ёсць, звязаныя з датчык выдатку паветра.

Памылкі з імем "P" на autocom не бачыць, памылка вёрсткі.

прыборная панэль міргае з-за blue&me

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мне падабаецца сістэма, каб папрасіць аб дапамозе, а затым, калі вы атрымліваеце парады, каб апраўдаць уласны выбар і працягнуць на той жа вуліцы, я сказаў, што турба-гэта занадта высока, не таму, што ты па-за абмежавальнік, але ж не працягвае, у тых цісках, для rail вы далі 9% фіксаваны, і гэта занадта шмат, вы ідзяце ў памылку, і больш, пакладзеце ў крызіс помпа нервовым, і савет быў вярнуць і пачаць усё зноўку з defap, але калі вы ўпэўненыя ў вашай працы-гэта бескарысна, што ты просіш парады.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •