Стар. 19 з 54 PrimaПерад ... 9171819202129 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 181 да 190 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, я, пачынаючы, магчыма, з 1750 аб altrimentio rallenterei нават занадта, пад'ем, вядома, есць доказы таго, што я ўжо зрабіў знізіць уся геаметрыя рознага percentilai на картах названых вамі, я не разумею, а чаму гэтая розніца ў ціску, карта чытанае, паспрабую панізіць 5 & на слупок, вядома, значэння для 80mm3 ставяцца да 100mm3 карту падмануў, я перарабіў bp на карце, геаметрыя на месцы, што ў 64mm3 80 мм для бяспечнага comandarla добра, што і колькасць дызельнага паліва

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    такім чынам, я, пачынаючы, магчыма, з 1750 аб altrimentio rallenterei нават занадта, пад'ем, вядома, есць доказы таго, што я ўжо зрабіў знізіць уся геаметрыя рознага percentilai на картах названых вамі, я не разумею, а чаму гэтая розніца ў ціску, карта чытанае, паспрабую панізіць 5 & на слупок, вядома, значэння для 80mm3 ставяцца да 100mm3 карту падмануў, я перарабіў bp на карце, геаметрыя на месцы, што ў 64mm3 80 мм для бяспечнага comandarla добра, што і колькасць дызельнага паліва
    я думаю, што з картай падманулі вы-ы? ўласнай выгады, чаму? PID працуюць па-за дыяпазону, кала, істотна змянянай геаметрыяй, калі вы паглядзіце добра паглядзець, што, напрыклад, *2500rpm ў вас 46% vnt але ад часопіса заўважыце, што ў 34%, *2,45 бар, а затым я паспрабаваў бы я ўсталяваць значэння sensibilemnte зніжаецца, такім чынам, не можа? пераканайцеся, ціск, мэта = у чым вымяраецца, pid "працуюць ў канцы ходу"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    вось часопіс, эм з multi ecu scan і тэс, што мяне завісае smepre я мог бы весці толькі 4 prametri, такім чынам, ціску наддува і мэта, але я прыклаў ri+mod, а то ? 1.3 бар максімумаў, дыягназ мне закон, максімум 1.45 бар, але манометр дэпо, не ? у simoni і пілот чытае мяне 1.53 бар, так што я думаю, можа быць, было бы і датчык ціску? прыкладаю txt з часопіса і карты
    я бачыў часопіс, па мне, трэба зліць зменнай геаметрыяй, уздзейнічаючы на карты *1DF642 і *1DFB0E змяненне восі кручэння, якія вы зрабілі на папярэдняй мне не падабаецца, нават чаму? гэтыя, можа быць, яны паміж картамі-й? складаныя чапаць я partirei на змяншэнне (3-5%=300, 500 балаў) наяўнасць карт перад тым, названыя, у прыватнасці, на калонцы 80 мм^3/...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я бачыў часопіс, па мне, трэба зліць зменнай геаметрыяй, уздзейнічаючы на карты *1DF642 і *1DFB0E змяненне восі кручэння, якія вы зрабілі на папярэдняй мне не падабаецца, нават чаму? гэтыя, можа быць, яны паміж картамі-й? складаныя чапаць я partirei на змяншэнне (3-5%=300, 500 балаў) наяўнасць карт перад тым, названыя, у прыватнасці, на калонцы 80 мм^3/...
    я прапусціў, што, каб атрымаць працэнт зменнай геаметрыі неабходна памножыць значэння, што ў вас у карце для 0.0122

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    cio? што вы хочаце сказаць? да мінімуму, бо манометр закон -0.1 бар, альбо стрэлку, лічбавы дысплей, крокавы рухавік, і ўсе карты ў 1.3, карта overbost зніжана соль +0.15 бар ад дыягназу і ад манометра ідзе больш 1.5 c'? тое, што noncapisco, геаметрыя не ? заблакаваны, я праверыў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я см такая ж праблема нават з карту праінфармаваны аб тым,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    А сандра, але з картай паведамлена, ты правільна восяў pid, turbo і геаметрыі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    каб вярнуцца aull'падзелу " карта паведамлена, - падмануў я зрабіў некалькі тэстаў, з edc15 на маей машыне, а ? аказалася, што з картай падманулі машына, здавалася, спыняецца, я рабіў часопіс, і там? быў вытворным ад таго, што з турбіны-й? вялікая толькі што я змяніў мінімальнай восяў гэта не мог pi? ісці ў ціск і, асабліва, падтрымліваць яе сталай, то я думаю, што гаворка, што карта падмануў ідзяце pi? гэтай паведамлена, адбываецца збольшага ад прадчування педалі, збольшага з-за турбіны, што на самай справе дае больш? паветра (відавочна, за кошт большага ціску).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Яго я на самой справе гэтага, для выступлення dell рэгулявання PID не sonsinceramente, што і знакаміты cin шмат, калі не занадта шмат карт, карты, звязаныя з oid, gi? я не ведаю, для чаго яны патрэбныя, а затым яшчэ больш? не ведаю, які я, як змяняць іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Калі вы хацелі б ведаць, што гэта такое паглядзіце ў Вікіпэдыі, каб мець уяўленне ? дастаткова. У любым выпадку, калі турбіна ? у гэтай серыі, не ? трэба ісці змяняць, проста дзейнічаць на duty cycle. Для гэтага, пасля зроблена часопіса калі ласка, увядзіце значэнні рэгіструецца замест тых, што знаходзіцеся ў табліцы, gi? cos? вы ўбачыце, што caler? Моттола ціску і rispetter? з гэтай мэтай".

Стар. 19 з 54 PrimaПерад ... 9171819202129 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •