Стар. 19 з 22 PrimaПерад ... 91718192021 ... АпошняеUltima
Вынікі 181 да 190 214
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    тады я зрабіў выгляд, прапорцыі, калі я, напрыклад, я 60 мг да 5000 абаротаў з duration 28? каб атрымаць 75 мг да 5000 абаротаў, на колькі градусаў я павінен мець?

60:28=75:xx

(75x28)/60= 35? таму мне было б досыць павялічыць працягласць да 5000 абаротаў 7? без паведаміць эбу, што мы, уклаўшы 75 і гэтак далей з 4500 абаротаў 3000 аб eccc...я што-то раблю не так?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    адна рэч, калі soi пачынаюць 28? і мае вз зменены ў канчатковым выніку ў 36? finiro ўкараніць у + 8? ад пмс ke можа прывесці да празмернай fumosita...то змяніўшы нават soi, каб мець ўпырску ідэальны cieo менавіта ў +або - 0? з пмс можна зрабіць? змены lim кні..ці мы не можам рухацца, шмат градусаў з soi? прабачце за дурныя пытанні, але я пачынаю вучыцца цяпер, пакуль я вывучаў карты асноўных...

Прывітанне angelolsp, ін'екцыі ў канчатковым выніку больш чым у вмт, і, магчыма, даць ей дабрацца нават да +10?, максімальны выхад рухавіка ў вас у перыяд з 13? і 17? пмс, як правіла, прымае пад увагу 17?...
    Авансы не заўседы прапарцыйныя.....
    X час абнавіць першыя 5 карт часу ў мг, што ў вас есць мэта. Ecu ? "не ўстаноўлены" x даць вам дыягназ на макс-70mg, калі ўсе slocchi ecu, як для maf 1249,5 як x prex мэта 2601, prex turbo 2983, максімальны крутоўны момант 420 cos? далей....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    файл, каб зразумець, што вы, магчыма, я вы патрабуеце занадта шмат??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    нават проста адрасы будуць добра....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    То і гэта і leon 8в 1? серыя

Хрысціянін, я не зразумеў, cpsa вы маеце на ўвазе на 13? або 17? гэта значыць, лепш, рухавік-ce l я ў 17? пасля вмт?? вядома, я разумела дрэнна, дыягназ я не магу гэта праверыць х гэта я не ведаю, як я, уводзячы дакладна, я ўжо in bad dad усе карты асноўныя...затым вы мне кажаце, aggionare l ecu да 75 мг у гэтым выпадку...іншыя cosse лім дыму ў ccoppia заўседы толькі x дыягназу або машына не дасць (напрыклад, больш за 420 нм... замест x адносна svbl, пакінуўшы яго ў 2620 бачыў ke я не хачу перавышаць 1,6 бар фіксаваныя...але пік можа прайсці яго? Цяпер аднаўлю i break з duration і я пакажу вам,

Я павінен абнавіць абаротаў? таму што я, пацягнуўшы да 5500 і break спыняюцца на 5000... іншая справа, калі я не магу іх разлічваць нд прапорцыі, як я раблю, то d дакладна?

замест гэтага яны гавораць пра soi, як я мог бы чакаць, каб трымаць мяне бліжэй, можна ў вмт?

апошнія 2 карты тыя ke маюць break абаротаў 0-2500 мг і 30 і іншы 2500-4500 абаротаў і 40 мг тычацца таксама?

можа пайсці так перапынак усталяваны ў 75 мг? ці я павінен яго павялічыць, пачынаючы з 0 мг
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-09-2013 да 19:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    да гэтага часу не магу праверыць, ці файлы, ліміт паведамленняў.
    я думаю, што гэта ставіцца да 13? пасля вмт.
    працягласць 5 карт, яшчэ адзін, які знаходзіцца крыху раней. глядзець breakponit і riconosci. апошні раз не чапай яе не патрэбна. працуе ў за разумную цану абаротаў. Вы можаце так жа, дакранаючыся толькі 3.
    аднак я магу сказаць вам, што калі злоўжыванне з дызельнага паліва на нізкіх, нават калі svbl застаецца 2620 пік праходзіць легка ідуць нават на 2-бар у піке.
    для soi, не перашчыруйце, або лепш не чапайце іх, калі не ўдаецца кантраляваць з vag. Дастаткова 1 - 1,5 градусы на высокіх абарачэннях, каб спаліць лепш, але да сістэмы durate. калі злоўжыванне машыны сцен залы павольна і адцісніце блока цыліндраў і г.д.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    тады вы я ведаю, першую карту duration, але ў break мне 55 мг не 60, як і іншыя... затым c, і той, які працуе да 2500 абаротаў у хвіліну, вы кажаце, не датыкаючыся да яго... я думаю, ен не меў на ўвазе 13 ці нават 17? пасля вмт ... км. ад разлікаў ke я раблю dovreia rrivare да duratio 36? таму я думаю, чапаць soi толькі там, дзе я павялічваецца больш дызель даць 2? да 2800 да 3800 x да ступені макс 5000, што вы думаеце?....апошні ccosa калі я touch soi ад 60? tem да 90? да 60? lcioe з machina халоднай не будзе ніякіх дасягненняў няма? але замест гэтага мы saranoo адзін і той жа працягласць 36?? спосаб захаваць машыну ў холаду самыя ke іншае

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    для соі, 60 градусаў, мне здаецца, занадта халоднай, як правіла, вы дакранаецеся апошнія 2 - 3 карты ад 70 градусаў, або толькі на 90 градусаў.
    холадна-не цягніце.
    Для загадзя. гаворкі, што ты кажаш ? паспрабуйце. я зрабіў карту, як на 140cv bkd даючы загадзя, на нізкіх і менш, на высокіх абарачэннях, я атрымаў вялікае turbo boost у выніку праслізгвання счаплення.

цяпер я хацеў бы паўтарыць спробу, раздаючы толькі на апошніх колах і не больш ступені 1,5. я баюся, што на нізкіх абарачэннях высокіх IQ занадта рана асобай ад тормазы. у той час як вы можаце аддаць яго ў ніжняй частцы круга непаўналетніх IQ дзе ? адкладзена спецыяльна для выкідаў і шуму. калі адкрыць карту co winols і вы разумееце, як нас, так і нізкія затрымкі. памятаеце, што кожныя 43 - 44 балаў ? ступені на tdi, але і павялічыць трэба паменшыць на карту, гэта на edc15. але давайце спачатку вы павінны inettare трохі, таму я прапаную вам пакінуць яго ў ultimostep.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    я не магу nstallare winols я выкарыстоўваю vag люкс edc15, як кіраўніцтва..x счаплення родаў на самай справе ад павелічэнняў вышэй ад 2500 абаротаў, а потым кв.км, мы сабралі счаплення semisportiva

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    [QUOTE=angelolsp;60075], то вы, я ведаю, першую карту, duration, але, break мне 55 мг не 60, як і іншыя...

так, вы маеце рацыю. што чытаецца пасля 22-25? градусаў soi, затым на 4000 4500 да 5000 і больш. гэтая карта не перашчыруйце з дызель. як шмат у гэтых абаротаў трэба менш дызельнага паліва. і ціск турбо знізіцца, таму вы можаце павялічыць яго, каб 65mg і затым правярае, з часопіса, як вы ўпырсквае

Стар. 19 з 22 PrimaПерад ... 91718192021 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •