вы той, які я выкарыстаў.. так для інфармацыі..
вы той, які я выкарыстаў.. так для інфармацыі..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
дзякуй tranky ты ўжо паслаў свой ліст excel вылічэнні і менавіта ад таго, што я "будуе" мой,для таго, каб мець больш дакладнае ўяўленне дасягненняў я спачатку вылічыць працягласць па карце ад 1500 аб / мін, на і ад iq ад 5mm3, каб падняцца так, каб ведаць, у якім акне павінны заставацца для iq павышэнне і зрабіць так, выдатная праца, чысты...за кароткі час, што я і для многіх вылічэнняў я ўсё яшчэ на сярэдзіне працы, але я зраблю гэта!!
Tranky формула размешчана манро трэба разлічыць новы Tiny, калі вы хочаце павышэння,калі, калі вы павінны скараціць для павышэння rail. Прывяду прыклад :калі мы хочам, каб вылічыць каэфіцыент K крывой 1600 бар, бярэм з карты часы tiny для 70 мм3,у маей карце адпавядае 923 us, калі не памыляюся. Адсюль робім rd 1600 x 923 /70 і знаходзім k, што адпавядае 527,4285714286 . Калі цяпер мы хочам падняць iq да 100 мм3, і хай prex rail 1600 bar памножым k x новы iq, т. е. 100 і дзелім на квадратны корань з 1600 бар... так што мы 1.318 зша за 100 мм3. А калі мы хочам, каб прынесці prex rail 1800 бар у апошняй частцы разліку замяняем 1800 да 1600 і атрымліваем 1.243 зша... з гэтага разліку атрымліваем tiny, што тады мы павінны канвертаваць ў кутах павароту каленчатага вала, і будзе доўжыцца ў вы любіце, да якіх затым адніманне градусаў наперад, каб ведаць, дзе сканчаецца l ін'екцый
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Я рада, што дапамагла табе варта!і, дарэчы, да гэтага часу ты мяне заўсёды вучыў ты, так шмат разоў, і таму ты ўсё яшчэ на кані ха-ха, заўсёды рады дапамагчы!