Стар. 18 з 18 PrimaПерад ... 8161718
Вынікі 171 180 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    адзінае, што трэба знізіць час.. але калі іх панізьце таксама трэба выдаліць мод, для дасягнення..
    калі іх далоў 2% выправіць? без змены авансы?
    вы можаце растлумачыць мне, як яны працуюць qst карты?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    зніжае ўзровень 2% час і зніжае авансавыя плацяжы на 1 ступень..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2017
    Паведамленні
    6

info

Добры дзень, я гарацый, механік, не маглі б вы даць савет ветліва? я выкарыстоўваю ecm titanium на alfa 159 multijet, якія змены і даю 5 працэнтаў прыросту па часе ўпырску ад 400 bar з 22 mm3q, мне ісці на навобмацак такі ж працэнт на 5 ін'екцый, пералічаных ніжэй?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    вось менавіта!!! я хацеў бы спытаць вас, як разлічыць градусы? як я магу знізіць іх да такой ступені?зноў вы факты ў нейкай ступені і 4?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    я ведаю яго.. 1,4 ?.. калі хочаце, адрэдагуйце і postala..так я даю яму' паглядзім..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    тады андрэй пры праглядзе любога 3d-карту "бакоў куба" якая адлюстроўваецца карта і знакамітыя восях x-y-z, калі адлюстроўваць карту ў 2d, і вы ўбачыце, што перад кожнай карце рэальнай, і менавіта вы знойдзеце dell крывой вы атакуете да яе раз у значна больш буйных, якія паказваюць восі x-y, якія таксама называюцца break....? p? difficle растлумачыць словамі, значна прасцей з выявамі пошты экранная карты, якія вы ведаеце, так нават яшчэ больш дасведчаны, чым я думаю, дапамогуць...
    Мы можам выкарыстоўваць экран ke я ўжо? апублікавана, пры nn я магу жыць інш! з smart

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    і як? c'? калі мы бачым, што ? карта 16х16, як мы ведаем, што гэта такое?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    гэта я зразумеў, але дапусцім, узяць карту з драйвера, мы бачым усе значэння, якія ты згадаў, але мы не ведаем, што, калі гэта лім пара, чыгуначны або іншага, я не ведаю, калі было ясна,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ну, андрэй, цікавых больш ? менавіта гэта, аднак, вялікі онлайн, вы пу? сказаць, што калі на вось знаходзіцеся 13500 я не думаю, маглі быць колаў, але sar? магчыма, прэс-rail ? што вы не павінны глядзець на адной восі, але вы павінны guradare заўседы ўсе тры так сабе ідэя, што, можа быць, затым, каб тыя самыя скажоныя, па меншай меры, у значэнні, прыведзеныя есць damos што? асабіста ў мяне ніколі не было...
    цяпер, вяртаючыся на нашы крокі, каб вылічыць, колькі inietto я павінен знайсці гэтую DW і бачыць, што значэньня я ў ВР? правільна?

Стар. 18 з 18 PrimaПерад ... 8161718

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •