Старонка 18 з 34 PrimaПерад ... 8161718192028 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 171 да 180 ад 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі вы клапоціцеся так шмат, я нават магу ўстрымлівацца... доўг, плеткі і страсці, што я для матораў, стары jtd дазваляе яму ? пад назвай unijet азначае, што для кожнага запальвання або гарэння, або, як vuooi назваць, зробленыя толькі дзве ін'екцыі ў пілот і галоўны, які, у сваю разоў карэктуюцца ў залежнасці ад нагрузкі ... у multijet, каб зрабіць у вобласці гарэння-й? чысты запавольвалі крок згарання парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць яго больш? павольна і паступова прынялі стратэгію выкарыстоўваць 5 ін'екцыі(у тым ліку pre і post), каб кожны згарання есць? што дазваляе менш rumorosit? зніжэнне вытворчасці несгоревшего часткі вытворчасці NOx etc... і, асабліва, уводзіцца пасля ін'екцыі, якая служыць для рэгенерацыі прылады анты часціц
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    калі вы клапоціцеся так шмат, я нават магу ўстрымлівацца... доўг, плеткі і страсці, што я для матораў, стары jtd дазваляе яму ? пад назвай unijet азначае, што для кожнага запальвання або гарэння, або, як vuooi назваць, зробленыя толькі дзве ін'екцыі ў пілот і галоўны, які, у сваю разоў карэктуюцца ў залежнасці ад нагрузкі ... у multijet, каб зрабіць у вобласці гарэння-й? чысты запавольвалі крок згарання парытэт? дызельнага паліва, каб зрабіць яго больш? павольна і паступова прынялі стратэгію выкарыстоўваць 5 ін'екцыі(у тым ліку pre і post), каб кожны згарання есць? што дазваляе менш rumorosit? зніжэнне вытворчасці несгоревшего часткі вытворчасці NOx etc... і, асабліва, уводзіцца пасля ін'екцыі, якая служыць для рэгенерацыі прылады анты часціц
    ciccio, я не казаў, каб ты устрымліваўся ад размяшчэння вашай думкі..вы не зразумелі...я толькі сказаў, што калі вы хочаце зрабіць яго больш зразумелым..бачыў нават якія прайшлі выпадку,сярод нас,якія прывялі нас да непаразуменняў...гэта сказаў мой сябар, можа быць, я ў дадзеным канкрэтным выпадку я не магу зразумець, што есць? што я хачу, таму што ад вашых адказаў вядома рэзерв impropia....cio? сказаў "зямля-зямля" я кажу вы мне адказаць B або, значна больш верагодна, B і мала compresibile для маей сціплай трэці сярэдні, але есць? гэта не значыць, што не так незразумела для іншых?.....цяпер вяртаючыся больш на тэхнічны rigaurdo абмеркаваць вытанчана цыклу тэрмадынамічных дызель common rail), з некалькі ін'екцый,мае думкі з гэтай нагоды ?:замест таго, каб multiiniezioni, каб мець згарання, самы просты з магчымых, таму што не выкарыстоўваць гэтую тэхналогію, каб мець максімальна магчымую прадукцыйнасць???сутнасць майго пытання ? вось і ўсе!!!
    Апошні раз рэдагавалася манро; 08-12-2012 ў 21:52
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    пасля ін'екцыі, я маю на ўвазе ін'екцыі дызель заўседы з выпускны клапан зачынены, але з поршнем, які апярэджваў яго ў вмт.....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    манро прабачце, я не разумею-й? што вы хочаце ведаць.. . калі вы хочаце адкрыць пост, вылучаныя ў свае карты і мы абмяркоўваем вышэй, з лічбамі ў руках... cos? мы гаворым пра сэкс анелаў..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ciccio напісана ў маім пасце крыху е? тое, што я хачу ведаць...ператварыць,калі магчыма,пост ін'екцыі, распрацаваныя для "ачысціць рухавік дызель" пасля ін'екцыі, каб мець massimapotenza...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    пост-ўпырску выконваецца ў позніх стадыях згарання для павышэння тэмпературы выхлапных газаў, што дазваляе рэгенераваць фільтр,пост-ўпырску pu? акрамя таго, стварэнне асяроддзя, памяншаючы неабходнае для рэгенерацыі каталізатара ў выніку забойства вокісаў азоту.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    сказаў яшчэ, terraterra я тут, цікава ? можна стварыць цыкл дызеля і pme ў нашай душы больш магутныя можна з multi ін'екцыі, якія замест таго, каб паслаць дызельнага паліва па-за цыліндру, для чысткі фільтра я не interssa нічога...надаць напрыклад, замест адной грубай асноўнага ўпырску можа быць "па-за часу, максімум", таму што c'? столькі штук? для ін'екцый,такую ж тоўстую, колькасць падзяліць на час-градусаў рухавік больш аптымальным, каб мець максімальна магчымую з пункту гледжання прадукцыйнасці...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 08-12-2012 ў 22:09

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    манро інш chem вам паўторана ўсе, што я сказаў, што..
    "пасля ін'екцыі" вы можаце насіць яго толькі, пакуль малы градусаў..пасля таго, як не трэба больш нічога..толькі дым і не гарачае!!!

ciccio маеце рацыю..пошту сваю карту і мы дапаможам вам спакойна..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    манро калі нам удасца стварыць цыкл, у свае задавальненне, здымаю капялюш.. мы, бедныя хлопцы, тут мы спрабуем грызці coef бяспекі, якія выкарыстаў вытворца для павелічэння прадукцыйнасці..fregandocene выкідаў забруджвальных рэчываў і шмат разоў, а таксама расход паліва...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    манро, я пакажу вам прыклад..пасля вялікага поспеху ў ліфт і дзіцяці з шар!!!!
    Вы ад дзіцяці, гулялі ў запуск шароў з паперы з ручкай (шарыкавай ручкай) разабралі (духавы)... ты soffiavi і palliina заводзіўся, але пасля таго, як выйшлі з-пад пяра і адыходзіла, напрыклад, 1 сантыметр сілы паветра не было больш эфект на мяч.. і той паветра ў buttavi проста ў асяроддзі..

Я ведаю, што хутка apriro мой пост усе гэтыя прыклады!!!! больш так я не магу сабе растлумачыць на зямлю..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Старонка 18 з 34 PrimaПерад ... 8161718192028 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •