Стар. 18 з 54 PrimaПерад ... 8161718192028 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 171 да 180 ад 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    менавіта колькасць ўстаноўлена на карту пераўтварэнні нм дызельнага паліва ў залежнасці ад запыту, ад padela і абмежавальнік крутоўнага моманту, а затым 80mm3 для маей карты, але я думаю, што яна спыніцца ў любым выпадку максімальнае час ўпырску, што ен і не interpoli нічога пасля выпрабаванняў зроблены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Прашу тых, хто мае веды кіравання dell turbo прывада, як апрацоўваецца, так? у мяне 2 карты ціску турба, у залежнасці ад абаротаў і дызель, іншы толькі колькасць абаротаў, адразу пасля карта turbo, а затым 4 карты кіравання прывада, выяўленыя ў працэнтах закрыцця клапана), з якіх выкарыстоўваюцца 2, 4, цяпер ilmcomportamento ціску залежыць як рэканструкцыя карты ціску, так і карты.прывада, але як вы працуеце паміж сабой, cio? калі ўсталеўваю працэнт адкрыцця клапана, таму што ў любым выпадку варта таксама карту ціску turbo, я не магу зразумець, што гэта, чаму і калі ECU ВЫКАРЫСТОЎВАЙЦЕ адзін ці іншы, або, як іх ВЫКАРЫСТОЎВАЦЬ разам?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Калі не памыляюся, тыя, з адсоткам выкарыстоўваюцца ў хуткі пераходных працэсаў, напрыклад пры націску на педаль газу, адразу ж пасля націску карэктуецца з спасылкай на карту ( аб / дызель) ... Практычна ? кантролер у адкрытыя завесы і адзін у замкненай....
    Я не ведаю, калі я добра растлумачыў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    так, але мне здаецца занадта проста так, я цябе, напрыклад, я inietto каля 100mm3 дызельнага паліва, карта ўсталяваная ў 1.4 бар максімумаў, паніжаныя значэння overboost да 10%, ціск прыходзіць да мяне на 1.4, то соль усе роўна 1.6 ў бар, я хачу пазбегнуць гэтага і, каб пазбегнуць гэтага, я хачу зразумець,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    так, але мне здаецца занадта проста так, я цябе, напрыклад, я inietto каля 100mm3 дызельнага паліва, карта ўсталяваная ў 1.4 бар максімумаў, паніжаныя значэння overboost да 10%, ціск прыходзіць да мяне на 1.4, то соль усе роўна 1.6 ў бар, я хачу пазбегнуць гэтага і, каб пазбегнуць гэтага, я хачу зразумець,
    адсочвае адкрыцце vnt, дызельнага паліва, абаротаў і ціску, вымеранай, то мы бачым, калі зменнай геаметрыяй назад або няма сваю працу!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Ен адсочвае геаметрыю v. З усім, што дызель можа быць геаметрыя не атрымліваецца зрабіць лепш. Можа быць ? ужо адкрыта на максімум!? Гэта я не ведаю, сказаць табе, таму што я ніколі не быў у тых страў, з маей... 100 мм3 сапраўды шмат, 1/3 больш арыгінала...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    Ен адсочвае геаметрыю v. З усім, што дызель можа быць геаметрыя не атрымліваецца зрабіць лепш. Можа быць ? ужо адкрыта на максімум!? Гэта я не ведаю, сказаць табе, таму што я ніколі не быў у тых страў, з маей... 100 мм3 сапраўды шмат, 1/3 больш арыгінала...
    не, не ая arriver? ніколі не шкала-не той дызель, калі не мае спружыну starata, але калі першы ідзе на 1.4, потым 1.6, адзін за пу? быць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось часопіс, эм з multi ecu scan і тэс, што мяне завісае smepre я мог бы весці толькі 4 prametri, такім чынам, ціску наддува і мэта, але я прыклаў ri+mod, а то ? 1.3 бар максімумаў, дыягназ мне закон, максімум 1.45 бар, але манометр дэпо, не ? у simoni і пілот чытае мяне 1.53 бар, так што я думаю, можа быць, было бы і датчык ціску? прыкладаю txt з часопіса і карты
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    вось часопіс, эм з multi ecu scan і тэс, што мяне завісае smepre я мог бы весці толькі 4 prametri, такім чынам, ціску наддува і мэта, але я прыклаў ri+mod, а то ? 1.3 бар максімумаў, дыягназ мне закон, максімум 1.45 бар, але манометр дэпо, не ? у simoni і пілот чытае мяне 1.53 бар, так што я думаю, можа быць, было бы і датчык ціску? прыкладаю txt з часопіса і карты
    Манометр счытвае ціск па манометру, дыягназ гэтай абсалютнай, вы павінны ўлічваць, што гэтай атмасферы, не ? менавіта 1бар...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    з лога я бачу, што закрые да 30% vnt, калі ціск suopera гэтай мэтай 2300mb, так што я мяркую, трэба закрыць і больш, не можа фізічна закрыць больш за 30%, або можа але ? мінімальнае значэнне карту?

Стар. 18 з 54 PrimaПерад ... 8161718192028 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •