Стар. 18 з 24 PrimaПерад ... 81617181920 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 171 да 180 231
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра я скончыў lim 1cc0f8, я не магу яго рэдагаванне таблічнай чаму? ecm не дазваляе мне...паглядзіце, як толькі ў вас есць момант часу, каб убачыць, калі ? зрабіў правільна...у мінулы раз трохі забыўся, я адсякалі паліва :-)

я злегку зменены, а таксама IQ, папярэдняга і рэжым карты педаль да 500nm...
    таксама правільна час
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 22:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ок, Сандра, на самай справе я спрабаваў і вядомы rumorosit? вышэй...а чаму? здаецца, што vanifichi ўплыў папярэдняга ўпырску.. далека? тэст скарачаючы час, каб убачыць, калі гэта паляпшае па параўнанні з тым часам на врі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра я загрузіў карту step13c, аказання вызначана-й? лінейная дзякуючы восях, адпаведныя, як ты мне казаў, нягледзячы на павялічваецца яшчэ карты педаль здаецца, што падавала менш магутнасць...
    яшчэ адна рэч, якую я зразумеў ? што я не адэкватны лім крутоўны момант да 500 нм, што неабходна ў карце, што я выклаў...

Яшчэ парады???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    вось апошняе абнаўленне...
    праведзены дадатковыя невялікія штрыхі і lim пара правільна.

Знешні выгляд меркаванні ;-)
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 22:54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, я даю вам мае меркаванне,
    карты педаль - дзюр усе роўныя, у тым ліку break point
    абмежавальнік крутоўнага моманту - само сабой, што патрабаваць ад карты педаль больш за 500 см3 дызель, другі лім пару, што ? побач з першым вас стрымлівае больш 500nm
    карты лямбда - не ведаю, па якім крытэры вы іх зменіце маглі б вы растлумачыць?
    абмежавальнікі дызель - могуць пайсці,але есць і іншыя, вакол, якія блакуюць 100mm3, зрабіце пошук з ecm значэння ўстаноўлены ў 10000 ачкоў і трохі інтуіцыі li знаходзіцеся
    Авансы - вы зрабілі супрацьлеглае таму, што сказаў вам, сандра, рэагуйце больш на дыяпазоне 1500-3500 абаротаў і менш, чым на іншых, дзе ін'екцыі finoscono ўжо перад вмт
    Rail - вы dpf затым можаце падняцца, магчыма, да 1650-1680, каб мець час ўпырску непаўналетніх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    прывітанне Думку, па-першае дзякуй за выдатныя парады!

для карт, на педаль я заўважыў, што яны мяняюць бп, напрыклад у нас 400 аб / мін, што ў іншых не c'?.*****і я магу зрабіць іх усіх роўнымі? што тычыцца пераадолення 500nm вы маеце рацыю, але я не занепакоены-й? часам бачыў, што, у прынцыпе, не я (толькі ў пару момантаў я ведаю, што я даў 514)

што тычыцца карты, лямбда у мяне не прынялі якой-небудзь логікі, на дадзены момант я messe на другі план чакання выдаліць dpf, то ўбачыў, што аднак з-за недахопу часу яшчэ не ўдалося гэта зрабіць, калі вы дасце мне савет, па логіцы, павінны быць прыняты ў наяўнасці dpf я не супраць :-)

lim дызель я не шукаў, я чытаў, з вашага 3d, што есць і іншыя вакол, але я думаў, што я, хай cos? цяпер убачыў, што я не паехаў і не больш за 100 мм^3 з часам...вы кажаце, што я павінен incrementarli нават калі я не ўсе 100мм^3?

для rail кажаце, што не рызыка да 1650-1680?

вялікі дзякуй за неацэнную дапамогу!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    для педалі зрабі так, каб, хоць бы, у апошнія 4 слупка і тое ж значэнне (кожная радок) і зрабіце так, што значэнне pi? уверх пойдзе вышэй 500, інакш не sfrutterai ўсе.

Машына ў любым выпадку ? хутчэй за ўсе, што выходзіць менш, чым раней, чаму? зараз у вас есць лямбда-абмяжоўваць, замест таго, раней не было нічога (практычна).

Для дасягнення выканаеце тое, што вам сказаў у папярэдніх гульнях серыі.
    Абмежавальнікі хай гэтак жа, да 100 мм^3/i, на машыне з dsg, вядома ж, не андрэй вышэй (між іншым, не ? сказаў, што выкарыстоўвае іх для выступу лямбда) і не ісці далей, калі я хачу мод без дыму надзейна...

Чыгуначных глядзіце самі, я звычайна пакідаю на врі, нават, чаму? пост ін'екцыі маючы dpf не толькі знешні выгляд cos? адмоўны... у любым выпадку 1700bar (толькі тады, калі могуць служыць) не расколваюць нічога...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Дзякуй, Сандра!
    я правільна авансы і што тычыцца rail я даў легкімі крокамі нават у мм^3 ніжніх, я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, калі з крокам дадзеных, у гэтым выпадку я магу даць вам крыху больш? гатоўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    вось змены,
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-06-2013 да 11:02

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Дзякуй, Сандра!
    я правільна авансы і што тычыцца rail я даў легкімі крокамі нават у мм^3 ніжніх, я хацеў бы зрабіць тэст, каб зразумець, калі з крокам дадзеных, у гэтым выпадку я магу даць вам крыху больш? гатоўнасці
    гатовасці, магчыма, нізкім спажываннем няма... гаворка старое... ва ўсякім выпадку, паспрабуйце...

Стар. 18 з 24 PrimaПерад ... 81617181920 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •