Старонка 1 з 15 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222

Pi?' магутнасці, менш расход паліва..

Прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, што вы думаеце аб тым, што можна мець больш? магутнасць і аптымізаваць расход паліва,diminuirei па мне ? ўтопія.. Спадзяюся, што будзе здавацца,у маім выпадку я кажу автодом матарызаваны 2.3 Fiat 130 л edc 16c 39.... Сродкам і вельмі цяжкі,акрамя таго, strema ўвазе, павольна,рухаючыся вельмі асцярожна і не больш за 110 не магу зрабіць an pi? 8 кл.., Што вы думаеце??????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    павелічэнне магутнасці ? вельмі проста, замест таго, знізіць расход паліва ? добра пі? складана, патрабуе шматлікіх выпрабаванняў, і любыя сродкі рэагуе па-рознаму. Я атрымліваю добрыя вынікі на 159 2.0 mjet зніжэнне ціску турбіны на нізкіх абарачэннях і чакаючы ў раенах дакладнага. Тым не менш, у чаканні inezione патрабуе шмат выпрабаванняў і пашкоджанні могуць паўстаць нават пасля многіх км...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    павелічэнне магутнасці ? вельмі проста, замест таго, знізіць расход паліва ? добра пі? складана, патрабуе шматлікіх выпрабаванняў, і любыя сродкі рэагуе па-рознаму. Я атрымліваю добрыя вынікі на 159 2.0 mjet зніжэнне ціску турбіны на нізкіх абарачэннях і чакаючы ў раенах дакладнага. Тым не менш, у чаканні inezione патрабуе шмат выпрабаванняў і пашкоджанні могуць паўстаць нават пасля многіх км...
    Дакладны c'? будзьце вельмі асцярожныя, есць? што змяніць і як змяніць
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    заўседы залежыць ад нагі, але калі вы можаце панізіць крутоўны момант-адзіны запыт, то карыстальнік просіць менш педалі, каб дабрацца да мэты, я думаю, так вы зможаце атрымаць што-небудзь
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    заўседы залежыць ад нагі, але калі вы можаце панізіць крутоўны момант-адзіны запыт, то карыстальнік просіць менш педалі, каб дабрацца да мэты, я думаю, так вы зможаце атрымаць што-небудзь
    правільна, і гэта робіць павышаючы эфектыўнасць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    так, але не забывайце, што магутнасць у дызельнага рухавіка залежыць ад расходу вадкасці для запальніц.... я, на маей старой машыне расход паліва атрымалася знізіць іх хочацца мець ****llo пары, якія задавальняюць толькі калі націснутая педаль так, што для пэўнага колькасці спіной вы ж хадой, што ты, па меншай меры, 500 аб / мін, pi? ад золата...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ..на самай справе, нават на маей машыны(bravo jtd 105) ..сон-атрымалася, што-то cavalluccio ў pi? і расход паліва сон засталіся ранейшымі,з той розніцай, што, калі вы патрабуеце. Час ідзе.. Але мы гаворым do edc 15 з турбіны мацуецца.. Тут ? вельмі пі? складаны размову, не жадаючы, абсалютна не рызыкуючы пашкодзіць.. палова мае 30000 км...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ..на самай справе, нават на маей машыны(bravo jtd 105) ..сон-атрымалася, што-то cavalluccio ў pi? і расход паліва сон засталіся ранейшымі,з той розніцай, што, калі вы патрабуеце. Час ідзе.. Але мы гаворым do edc 15 з турбіны мацуецца.. Тут ? вельмі пі? складаны размову, не жадаючы, абсалютна не рызыкуючы пашкодзіць.. палова мае 30000 км...
    калі вы ідзяце, паспрабуйце даць дызель ў карту часу ўпырску нават трохі больш? ўніз (не занадта шмат, у адваротным выпадку паліце), то судзіць, то выдатак, па-мойму caleranno!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Толькі што.. ? Я не павінен дакранацца ні адна іншая карта? Ne педалі n? турба?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    Толькі што.. ? Я не павінен дакранацца ні адна іншая карта? Ne педалі n? турба?..
    турба не той каманды, ад карты ? турба-механічны

Старонка 1 з 15 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •