Старонка 18 з 22 PrimaПерад ... 81617181920 ... АпошняеUltima
Вынікі з 171 па 180 з 221

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    прывітанне, хлопцы... у маім файле джульеты 170 edc16c39 я не знаходжу ў 2d карты swirl... я спрабаваў і ricarcato некалькі разоў,нават confrondando 2d, знойдзеныя ў інтэрнэце, каб убачыць што-то накшталт,але нічога.... хто-то можа даць яму паглядзець і даць свае меркаванне? мне сказалі, знаходзяцца ў канцы карты,неўзабаве пасля таго, як лім prex rail, але я шукаў і даследаваў некалькі разоў, але я не знаходжу нічога, што якая-то такая, з крывымі 2d swirl праглядаў онлайн
    вось файл, у дадатак, на ecm няма драйвераў сумяшчальных, але я не думаю, зменіце нічога,а ў тым, што swirl off назад, толькі ў 2d...
    дзякуй, у бліжэйшы час
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    АСАБЛІВАСЦІ ЗБОРНІКА ASPIRAZIONE.zip
    Я прачытаў большую частку абмеркавання і прыкладаю гэта pdf знайсці ў сеткі, спадзеючыся, што зможа пераканаць нават тых, хто арганізацыі насцярожана ставяцца да дамоўленасцяў функцыі гэтых клапанаў на жаль, мабыць, схільныя да паломкі і, такім чынам, танней ліквідаваць іх, аднак, на мой погляд, у ідэальных умовах могуць быць эфектыўнымі, у асноўным, каб збіць вокіслы азоту

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    42
    выбачайце, але кіраўніцтва гэта адключыць яго ад ecm тытана?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў xathanatosx Visualizza Messaggio
    выбачайце, але кіраўніцтва гэта адключыць яго ад ecm тытана?
    ecm тытанаў я думаю, што не паведамляе пра драйвер стандартны адрас swirl і ўсё роўна іх можна толькі зачыніць, але калі ў вас ёсць самакат няспраўнасці трэба выдаліць dtc з штепсельная відэлец адлучыць у адваротным выпадку, не вырашайце нічога, нават калі зачыніць карту...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    вы можаце Зрабіць гэта ў 2d з ecm , калі ведаеш мясцовасць , і dtc пласт прыбраць нуль , або зрабіць толькі dtc Off, як ты думаеш , правільнае змена-гэта поўны remove swirl або flap off з рухавіка зняць і калектар з вечкамі і без матылькоў , то кампенсацыя ў карце для аптымізацыі працы на нізкіх абарачэннях

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    1
    Прывітанне, я таксама з праблемай swirl хто-небудзь з вас ведае, як вы адлучыце шатун ад прывада, і яшчэ што там ідзе!ці павінен я разабраць акумулятар?у мяне альфа 159 2.4 200 л. с.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў Steeve83 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я таксама з праблемай swirl хто-небудзь з вас ведае, як вы адлучыце шатун ад прывада, і яшчэ што там ідзе!ці павінен я разабраць акумулятар?у мяне альфа 159 2.4 200 л. с.
    для адключэння неабходна адлучыць відэлец на скутэр .. зрабіць дыягностыку і запісацца dtc, якія трэба выдаліць з файла ... вось і ўсе .. потым вы можаце зачыніць карту, калі вы хочаце, але гэта лішняе .. у любым выпадку унікальны фізічны праца, што застаецца, гэта пераканацца, што лопасці адкрыты або дэмантаваць, і выключыце .. прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89
    прывітанне на альфа, я ніколі не спрабаваў, але на мэрсэдэс проста паставіць супраціў на раз'ем матора і не трэба выдаляць ніякія dtc і няма recovery праверана і працуе, асабліва, калі самакат зламаўся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў max40 Visualizza Messaggio
    для адключэння неабходна адлучыць відэлец на скутэр .. зрабіць дыягностыку і запісацца dtc, якія трэба выдаліць з файла ... вось і ўсе .. потым вы можаце зачыніць карту, калі вы хочаце, але гэта лішняе .. у любым выпадку унікальны фізічны праца, што застаецца, гэта пераканацца, што лопасці адкрыты або дэмантаваць, і выключыце .. прывітанне
    Калі вы можаце чытаць і пісаць карта поштай чытанне і крычы, што цябе escudo я swirl. Так што вам не прыйдзецца зняць што-небудзь

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    2
    Прывітанне у мяне Gt еўра-4 з впускной калектар пластыкавы... Гледзячы на не бачыць
    Цаўё, якое кіруе swirl хто-то мне можа даць тлумачэнні па гэтай нагоды ? Я хацеў бы ведаць, як выдаліць гэтыя чортавы віхравыя калі толькі ў электронным выглядзе і, калі ёсць той жа рызыка, што отсоединились ... Ці нават фізічна і як ... Дзякуй

Старонка 18 з 22 PrimaПерад ... 81617181920 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •