Старонка 17 з 35 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima
Вынікі з 161 па 170 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў dott.chem Visualizza Messaggio
    Мае сціплае меркаванне па гэтай нагоды ? наступны:
    Авансы ідуць змены ў некаторых абставінах. Гэта варта рабіць з асцярогай, ведаючы як, ведаючы, чаму? і, ведаючы, што ў пу? ісці яму насустрач.

Мяркую, што калі я хачу атрымаць магутнасць не жахлівыя, такім чынам, надзейнасць?, справа? дызельнае даць і справа? паветра даць (і, такім чынам, ціск) ? сціплы.
    Можа быць, з практычным прыкладам прамовы робіць больш? прасцей для ўсіх.
    Tdi 160 з 70mg дызель магутнасцю ў тэорыі 190cv на 4000 аб. З-за відавочных страт эфектыўнасці пры павелічэнні магутнасці, гэтыя коні становяцца амаль 185 пры 4000 аб з ціскам 1.49bar (ціск арыгінальны, выяўленых з дыягназам).
    Дадзеныя магутнасці (rullati) адлюстроўваюць, колькі атрымаў, з разлікамі, перш чым супаставіць аўтамабіль, есць? ? індэкс, што рахункі былі зроблены правільна, і што ўсе на аўто працуе.

Вы заўважылі, што p? дым пэўных абарачэннях (прадказальныя у фазы). Праблема ўзнікае з-за таго, што надаць 70mg, яна ўпырсквае як правіла, 8? ATDC парады 11?.
    Нягледзячы на AFR каля 15,5 аўтамабіль паліць, чаму? дызельнае паліва ? ўводзяць занадта шмат, акрамя верхняй мертвай кропкі 8 - 10? мяжа для fumosita на шмат рухавікоў на tdi прыкладна 10?.
    Дым, не ? тыя, перабольшаныя, вы можаце трымаць усе cos?, але калі вы хочаце, каб вырашыць, што рабіць?

Або павелічэння ціску, або ад загадзя.
    Калі ціск не хочаце змяніць, вы мяркуеце.
    Колькі? Загадзя вы пу? разлічыць, пачынаючы з арыгінальных карт. З іх мы павінны экстрапаляваць значэння, неабходнага для здзелкі? ўпырску, што вас цікавіць.
    Каб зрабіць гэта, проста р? вынаходлівасці і табліцы EXCEL.
    У маім выпадку вылічанае значэнне ? прыкладна на 1, 25 градусаў да 4000g/min. мала рэчаў, так, але дастаткова, каб часткова скараціць курэнне. цяпер ****lli pi? што прымальныя

Змяняць апярэджанне ўпырску ? рызыкоўна. Павелічэнне ціску, што вы ўнутры цыліндру, не ? тып распаўсюджаны, але лакалізаваны ў кароткія тэрміны, у фазе ўздыму поршня. Калі прырашчэння маюць нязначныя праблемы не існуе, спецыяльны ціску turbo арыгінальныя або нізкія.
    У іншых умовах могуць мець месца перагрэў рухавіка, расколіны на галоўцы блока і галоўкі поршня, стрэс, важныя для imbiellaggio і каленчатага вала.
    Для колькасці? ўводзілі вельмі высокія (вельмі), калі значэння загадзя неабходныя разлікі высокія, гэта азначае, што вы павінны змяніць сваю стратэгію. Ен праходзіць фарсунак з фарсункамі, плюс. У гэтым выпадку іх можна? пакінуць арыгінальныя, адкласці або вельмі-вельмі асцярожна, прадбачыць яшчэ ў залежнасці ад памеру адтуліны сопла.
    У выпадку, калі ціск турбо, вельмі высокі, з прамежкавым серыі, справа ўскладняецца з-за высокай тэмпературы зарада, уведзенае ў цыліндр, і ціск pi? высокія.

Як я бачу, зрабіць логі карэты з арыгінальнай карце, і пасля з змяненне карты ? важна.

Ovviemante я не хачу нікога пераконваць у тым, што я кажу, усе гэта ? мае сціплай меркаванне, народжанае ад p? даследаванне і p? вопыт
    інш chem ? ваша другое паведамленне, што я чытаю сення, і зноў жа, я бачу, цалкам з вамі згодны: менавіта тыя высновы, да якіх я прыйшоў таксама, але што яшчэ я мог бы праверыць, а затым праверыць...
    Мы цалкам у гармоніі: я ведаю, што мы зрабілі навучальны і прафесійны вопыт аналагічных...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    *інш chem:добры дзень, doc, не маглі б вы ласкава растлумачыць, чаму вы кажаце, што абмежаванне ўводзіць, а 10? пасля вмт??тэарэтычна,для таго, што ne s? я,можа працягваць ўводзіць,каб павялічыць pme у цыліндры,з тых часу, пакуль не адкрыецца зліўны клапан....што, напрыклад, у jtd 115 з воссю cammes colombo & bariani адкрывае ў 56? да малых і сярэдніх прадпрыемстваў у практыцы 180? ад мсп менш, чым 56? загадзя адкрыцця па параўнанні з гэтым у нас 124? пасля вмт, перш чым клапан адкрыць страціць ціск цыклу працы....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    гэта азначае, што да 8-10? пасля вмт можна надаць, не чакаем і працуем з выдатак паветра можаце не атрымаць, празмернае курэнне, з тых 8-9? водступы ў допуску распаўсюджвання фронту полымя ў аб'еме цыліндру, што на гэты раз sar? больш, чым калі пачатку ўпырску і адпаведнае ціск паветра згарыць амаль уся сумесь...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Гэта пытанне тыпу кінэтычную.
    Дызельнае паліва ? павольна гарэць. Впрыскивать да 10 градусаў (прыкладна, залежыць ад рухавіка рухавіка) не мае часу, каб спаліць падчас карысна і ў канчатковым выніку трапіць на выпускны калектар і слімак турбіны падчас фазы згарання. Мы? вызначае павелічэнні EGT і цвердых часціц.
    З'ява памяншаецца, выкарыстоўваючы вялікі лішак паветра, вядома. З ціскам turbo высокія, часта гэты мяжа будзе ледзь-ледзь менш.
    Распредвалы павялічваюць аб'емны ккд, адпаведна ? як калі б я выкарыстаў ціск турбо-й? высокія (не ? так? але гэта ідэя)

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    змяняючы кулачкі, змяняецца аб'емны ккд, чаму? змяніць-першае, што тэрміны адкрыцця клапанаў, адпаведна, лепшага і большага запаўнення камеры... лепш я маю на ўвазе хуткасць? з якім ен напаўняе другі, ці што ? добра зрабілі, што лепшыя скрыжавання клапанаў вы можаце, каб ачысціць нумар, а затым запаўняе першую і сумесь свежая, што вам трэба? ўключыць знайсці нумар цалкам ачышчана ад газу, з некалькіх рэшткаў рэшткаў, а таксама пі? свежыя што не варта недаацэньваць

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў dott.chem Visualizza Messaggio
    Гэта пытанне тыпу кінэтычную.
    Дызельнае паліва ? павольна гарэць. Впрыскивать да 10 градусаў (прыкладна, залежыць ад рухавіка рухавіка) не мае часу, каб спаліць падчас карысна і ў канчатковым выніку трапіць на выпускны калектар і слімак турбіны падчас фазы згарання. Мы? вызначае павелічэнні EGT і цвердых часціц.
    З'ява памяншаецца, выкарыстоўваючы вялікі лішак паветра, вядома. З ціскам turbo высокія, часта гэты мяжа будзе ледзь-ледзь менш.
    Распредвалы павялічваюць аб'емны ккд, адпаведна ? як калі б я выкарыстаў ціск турбо-й? высокія (не ? так? але гэта ідэя)
    ок...пакласці імгненне ўсе вяртаецца аб'емныя дадзеныя ад якой-небудзь камеры або ціску turbo etc, і разглядаючы толькі цеплавой цыкл дадзенага рухавіка (і, такім чынам, pme, што адбываецца...мой пытанне ?:калі адбываецца пачатак ўпырску паліва, впускные клапана былі зачыненыя ўжо добры кавалак,так як тыя, выхлапных газаў,і той паветра пад ціскам ? атрымалася ўвайсці ў цыліндр ? уваход стоп...затым у цыліндр c'? некаторы ціск у канцы фазы сціску сара таксама павялічваецца, у спякоту ок?.. затым у гэтым стане ? футбольны згарання і, скажам, ", а" поршня прапушчаны праз вмт..... тое, што я не вярнуцца ?=чаму? у цыліндр не можа працягваць ўводзіць дызель ў масы, які ўжо гарыць з тэмпературай і ціскам больш высокай фазы сціску, што verebbe "interotta" толькі да тых часоў, пакуль выпускны клапан вырашае адкрыць??cinematicamente кажу doc,чаму? уклаўшы 10?пасля вмт вы павінны мець больш egt і дым, калі, здаецца, ясна, што клапан зліву ? па-ранейшаму зачынены і ўсе цяпло і ціск ? па-ранейшаму ў пастцы ў цыліндр і душыць з сілай, нечуванай на поршань??

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі праглядзіце ўсе з нуля, я таксама патлумачыў, як адбываецца гарэнне дызельнага... шукае інфа пра згарання дызеля, асабліва на распаўсюд і, магчыма, вы прыбіраеце шмат сумненняў

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у mjet ін'екцыі некалькі на самай справе яна ўпырсквае дызельнае паліва ў розны час, нават калі гарэнне ? пачалася

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі вы дазволіце, я хацеў бы пачуць тых, хто марнуе 2 слова больш, каб паспрабаваць зразумець нас, бедных ingnoranti складаных паняццяў....і я маю на ўвазе інш chem, якія, як з яго папярэдніх пастоў, відавочна, "дарма" некалькі слоў, каб зрабіць зразумелымі свае паняцці...у перакладзе і не ў крыўду...ciccio ты хлопец, у нагу, і інжынер тытулаваных, але растлумачыць рэчы, вы kiavika!!!даруй мяне!!
    я думаю, што спальванне дызельнага паліва робіць у тым ліку і мае, есць пытанні, specifichea якіх я хацеў бы канкрэтных адказаў, калі вы не хочаце, каб даць у такім выпадку вы маглі б пазбегнуць, хадзіць вакол ды каля з непатрэбнымі прыемаў слоў....не вернемся, казаць і рабіць адно і тое ж....давай!! р? практычным сэнсе есць не хоча!! Doc і без праблем наогул сказаў, што думаў, не атрымаць шмат піў розуму!! таму што вы не адпавядаць аб'ему нататкі і ты, або менш, калі менавіта вам гэта цяжка зрабіць? таму што вы не astieni працягваць "мэнар, можа быць паветра??"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Працэс згарання любога паліва з таго, хто ідзе на гарэнне (у дадзеным выпадку дызельнага паліва і паветра) ? хімічныя рэакцыі.
    Хімічныя рэакцыі, яны ўсе маюць адну хуткасць? характэрна, што залежыць ад розных рэчаў.
    Акрамя таго, тэмпература і ціск рэгулююць у частцы термодинамика працэсу згарання.
    У дадзеным выпадку, павелічэнне ціску, не гуляе ў карысць працэсу згарання, па крайняй меры, з пункту гледжання тэрмадынамічных
    Акрамя таго, з пункту гледжання кінэтычнай з'ява хімік "гарэнне" ? у суправаджэнні фізічная з'ява.
    Кроплі дызель мікраметра, як правіла, згарэць звонку, дзе яны знаходзяцца ў кантакце з кіслародам, унутр.
    Pi? ? вялікая кропля (якая ўтворыцца ад распыливания дызельнага паліва) - ы? час ? неабходнасці, фронт полымя, каб дабрацца да ядра.
    Неабходнае час ? што для працягласці ўпырску вельмі вялікіх і высокіх абарачэннях рухавіка (калі вал рухавіка праходзіць праз мноства кутоў няма часу) зліўны клапан ? gi? адкрыта, перадаючы кроплі яшчэ ў працэсе згарання ў калектар.

Старонка 17 з 35 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •