C'? шмат вопыту ? безумоўна, хто-то не пачне кіраваць з дапамогай часопіса.
Час і паліва, затрачаны на розныя выпрабаванні, наўрад ці будзе паставіць на рахунак.
Я падтрымліваю змена часу.
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
C'? шмат вопыту ? безумоўна, хто-то не пачне кіраваць з дапамогай часопіса.
Час і паліва, затрачаны на розныя выпрабаванні, наўрад ці будзе паставіць на рахунак.
Я падтрымліваю змена часу.
спрыяльным для павелічэння часу ўпырску.
пачынаецца з 50, але глядзіце таксама працэнты, а затым назірайце, як яна ідзе
When the injection time is changed, the problem is that one mistake all the maps of the computer, and it passes through all the limiters....
The onboard computer is also mistaken ў indicating a lower power to reality,
but it is true that it saves some horses.....
Як правіла, professional programmers who do not have the time to search all the maps limiters using this method,
which is not very honest.......
У France I have seen professional work only with time пры наяўнасці сэксуальнай стымуляцыі, and smoke!!!!! and consumption flies.....
So use with great moderation I think.....
cordially
Lorsque вада on change les temps d'en injection , праблему?мяне est que вада on trompe toutes les maps du calculateur , et вада on passe ? travers tout les limiteurs....
Вада ordinateur de bord усходзе ?galement тромп? en indiquant une consommation inf?rieur ? r?alit? ,
mais il est vrai que cela permet de выйграць quelque chevaux.....
En g?п?ral les programmeurs professionnel qui n'roses ont pas le temps de toutes les chercher maps limiteurs utilisent cette m?thode ,
ce qui n'est pas tr?s honnete.......
En france я ai vu des professionnel travailler uniquement вамі, каб les temps d'art пры наяўнасці сэксуальнай стымуляцыі , et sa дыміць!!!!! et la consommation s'gaw envole.....
Donc ? utiliser avec вялікі мод?ration je pense.....
Cordiallement
спрыяльным для павелічэння часу упырску
гэта адна з прычын, чаму вы змяняеце фарсункі п'езаэлектрычныя,больш apertute меншай працягласці,прымаючы пастаяннае ціск у чыгуначныя магістралі ..
Ведаю я, што можна ўсталяваць фарсункі, плюс, але мы тут гаворым работ электронныя, а не механічныя...
Акрамя гэтага, можа быць, я выказаў дрэнна!
Мой пытанне быў: як вы можаце? ўвесці больш? дызельнага паліва ў камеры згарання, без падаўжэння часу ўпырску або павелічэнне ціску?