Стар. 17 з 54 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 161 да 170 ад 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады, я паспрабаваў павялічыць час niezione, як калі б пашыраныя, каб паведаміць карту, але без змены вр, вынік, машына мне застаецца трохі паскоранае якое-то час да выпуску, як на карту праінфармаваны аб тым, што гэта ? індэкс, што яму не вельмі падабаюцца вр midificati на карце час.... акрамя таго, на карце падмануў bnoto заўседы пэўны fumosita, але мы кажам, што ? больш лінейнай ў каналізацыю, а карту інфармаваныя аб fumosita ідзе ў пучкі, падобныя на каляскі, каб ціск турбо-пра гэта таксама, адмаўляюць, у мяне есць манометр, і ціск не змяняецца, ammeno, што яе не існуе, як я чуў ад хлопца, што я ведаю з форуму dell альфа cin як абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску турба, але як-то я не бачыў на damos, таму я думаю, падман

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    жадаючы паўтараць той жа iq, а па прадукцыйнасці, меншыя двух рэчаў або turbo нізкім у deternimate умоў, а таксама дызельнае паліва з карты, падмануў ўводзіцца да і-й? хутка, і мне не f? зняць ніхто не з галавы, доказаў у мяне зроблены як 8v, што 16v .. з інфармацыяй ? як, калі вы не можаце надаць яму дызель у-ы? на сярэдніх абарачэннях, чаму? затым у высокім iq вымяраем правільна за выключэннем таго, што мы вымяраем? што ecu хацелі б надаць і мы не можам быць упэўненыя, што впрысните на самай справе ў той жа гаворкі, вы можа? сказаць, з падманам, можа быць, мы ўносім у pi? чым вымяраецца, і мы зможам атрымліваць патрэбную колькасць паветра, каб яе не паліць.... нагадаю, што ціск і выдатак паветра не ідуць рука аб руку мы маглі б нават падмануць размяшчэнне, геаметрыя ... я, я заўважыў, турба-бас на сярэдніх абарачэннях і ледзь дызель .. і, адпаведна, адсутнасць rettivit? у здымках газу так мала пара да зоны максімальнага крутоўнага моманту... вас, дзе вы заўважылі зніжэнне прадукцыйнасці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    сярэднія рэжымы, ад 2 да 3000 абаротаў і не хапае зла на ціск,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Тое ж самае, што я заўважыў, я з лямбда-крычы... Ingannandola давайце дызельнае паліва ў противофазе ў адносінах да ўстаноўцы арыгінальны swot паліва прыходзіць пі? хутка ? у нас есць імгненнага павелічэння крутоўнага моманту, а аб тым, l дазавання застаецца аналагічнай all ori нашмараваць пара pi? павольна, з пікам iq у раене максімальнай магутнасці... Есць меркаванне, выкарыстоўваць метад, з дапамогай якога ен мае больш вопыту і атрымаеце лепшыя вынікі, ... Заўседы заставацца ў бяспекі ў дачыненні да органаў перадачы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    сення я ўсталяваў рукаў прамы, рот турбіны, выдаліўшы пароў алею і airbox ramair прамой, практычна aspiorazione прама, машына едзе яшчэ, на самай справе, нават карту праінфармаваны аб тым, не як карту падмануў, але ідзе на больш, на дадзены момант я думаю, што на самай справе не хапае паветра з airbox арыгінальны, я заўседы airbox ramair, але з курсио да airbox і, верагодна, гэтай крывой frenqava нямала, крывой u рамяство

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    сення я ўсталяваў рукаў прамы, рот турбіны, выдаліўшы пароў алею і airbox ramair прамой, практычна aspiorazione прама, машына едзе яшчэ, на самай справе, нават карту праінфармаваны аб тым, не як карту падмануў, але ідзе на больш, на дадзены момант я думаю, што на самай справе не хапае паветра з airbox арыгінальны, я заўседы airbox ramair, але з курсио да airbox і, верагодна, гэтай крывой frenqava нямала, крывой u рамяство
    +у вас есць фота?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вось фатаграфіі!!!
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Мы хацелі б добры часопіс поўнае карту паінфармаваная аб тым, каб высветліць, калі і дзе мае недахопы на ЦЫ эфектыўнай на працягу ўсяго абаротаў карысныя.
    Я лічу, што вучыцца добра, вы павінны здолець атрымаць агрэсія падобная на карту падмануў.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ужо зрабіў часопіс, ne gho факты ў багацці, значэння, есць усе, дызель будзе добра ўводзілі, я павінен мець час, каб зрабіць часопіс з некалькімі ecu scanc he я ад перадаплаты, каб убачыць, калі на самай справе выкарыстоўваюцца тыя, пакласці на карту, каб 100mm3, але gaoslio ne выходзіць правільна, дам паглядзець таксама ў часопіс час ўпырску, visibilke на новы multi ecu scan

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Для curiosit? як дызель кажа, каб надаць гэтай падманулі, калі вы робіце часопіс?

Стар. 17 з 54 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •