Стар. 17 з 23 PrimaПерад ... 71516171819 ... АпошняеUltima
Вынікі 161-170 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    на паведамленне #146

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра я б ніколі не прыйшло....з ecm як забяспечыць адпаведнасць? я павінен шукаць самастойна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я не выкарыстоўваю ecm для гэтага... у адпаведнасці з ecm гэта вы можаце зрабіць у 2d, 2-крывыя карты, першая ? восі y, то ціску ў рампы, другая-QI (x-вось). Вас цікавіць другі, черчи значэнне 6000 і 8000 і іх ператварэнне ў 7200 да 10400.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    гэта-тое, чаму? не зразумеў...на самай справе ўжо? ад часу, што я вам казаў карэкціроўкі восяў я глядзеў і пакрывалі, але я не ведаю, як вы маглі рэдагаваць ўбачыў, што на ecm з'яўляюцца фіксаванымі значэннямі...

якая розніца, c'? паміж наладзіць восі, а затым павялічыць крутоўны момант запыту, каб кампенсаваць, а не пакідаць восяў cos? і падманваць эбу дае 100 мм замест 80 патрабуецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    розніца заключаецца ў пераходныя па сутнасці, што тычыцца штодзеннага выкарыстання, то, не жадаючы перабудовы восі ўключае ў сябе таксама несіметрычнае дызельнага паліва ў замку запальвання, фільтры turbo і т. д. і т. д ..

Для пераходных маю на ўвазе, што, калі задавите педаль, як толькі ecu вызначае, што c'? паветра для 80 мм^3/(у адпаведнасці з lambda або любы іншы абмежавальнік) ўкараняе іх, але не на самай справе ляжыць на 80мм^3/i, але многія пі?, так што на машыну без dpf гэта стварае воблака ззаду, на аўто з dpf вы не бачыце значок, але фільтр табе робіць зніжку да наступнай рэгенерацыі (што вы presenter? значна раней).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    выдатнае тлумачэнне Сандра! дзякуй!!! цяпер працую трохі на карту і пазнаю вашы парады...у тым ліку тыя, якія я вам раней даў што тычыцца lim IQ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра я ў адпаведнасці восяў, я спадзяюся, што вы зрабілі... я таксама павялічваецца яшчэ некалькі значэнняў моманту запыту, каб кампенсаваць...
    акрамя таго, я даў трохі раней да нізкім IQ, каб ацаніць, ці магу я атрымаць з гэтага карысць у інтэрнэце?...valuter? дыягназ..што вы думаеце пра гэта?

Прыкладаю карту, я быў бы ўдзячны, калі б я хацеў даць яму яшчэ адзін погляд, і, вядома, вашы парады будуць ганаровых :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Я забыўся ўставіць укладанне :-)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 09:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    абмежавальнік у 1CC0F8 даходзіць да 3500rpm, пасля ? арыгінальны...
    але я думаю, што вы не бастер? магутнасці, чым той, які вы мелі раней, так што, калі вы не проста разлічвае, што вы ўсе яшчэ можаце павялічыць прадукцыйнасць за кошт павелічэння педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту-да 500Nm.
    Авансавыя плацяжы вы іх павялічылася да 5 мм^3/i ў моманты рухавік марнуе больш? для падтрымання мінімальнай, і, такім чынам, не заўважыце розніцы, авансы максімум замест concentrerei павелічэння абаротаў нашмат больш? нізкія, у прыватнасці, можна заўважыць адну прыступку...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дзякуй, Сандра, маяк дыягназ, каб зразумець, колькі мм^3 ? трэба даць трохі загадзя, каб даць ім 5мм я думаю, што можа дапамагчы пры запуску, што вы кажаце? можа быць, я кажу толькі глупства,

Стар. 17 з 23 PrimaПерад ... 71516171819 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •