Стар. 17 з 42 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 161 да 170 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Дакладна, як я зрабіў для cone параіў сандра. P. s. я павінен быў давесці да значэння парога lamda 1 850 паліў занадта шмат. Пытанне сандра. Розныя карты педаль якая ? што на самай справе выкарыстоўваецца?
    Былі карты парога лямбда, што вы проста салярка ўпырскваецца?

Вы зрабілі гэта выпадкова, што адразу пасля карты педаль вы апынецеся на іншую карту часоў inj?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Відавочна, што lr карты labda абмяжоўваюць, я бачыў іх intrmpi ін'екцый пасля абмежавальнікі, але ад damos nn якіх ніжэй запісу dpf

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, значэнне, якое я выкарыстаў б, як ламбада ? менавіта 1. аднак таксама паспрабуйце надтачыць вось, калі я не памыляюся ? адкалібраваць да 1050mg.
    Я хацеў пераканацца, што машына впрысните усе дызельнае паліва для ін'екцый для магутнасці, затым я пакідаю звычайна ў карты лямбда-функцыі, пакласці мяжа.

*Ужо, чым у папярэдніх гульнях серыі, калі ен кажа, што лямбда-абмежаванне азначае, вядома, што абмяжоўваюць вызваліўшы усе абмежавальнікі крутоўнага моманту і расход, я думаю, вы зразумелі, так ? добра, паведаміце аб такой неабходнасці для разумення чытачоў-й? пачатковец.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    сандра 2 пытанні, скажам, скончыць на 100% на маю карту, я адчуў яшчэ адзін абмежавальнік дызель пасля карты педаль, можа indicarmelo? на damos-то я не бачыў, па-другое, да той тэмы, якая вам задаваў карты педаль, варта пакласці ўсе algli ж значэння, у тым ліку карту крутоўнага моманту падчас паскарэння або кожны працуе ў пэўных умовах, я не ведаю, які ведае, што на самай справе выкарыстоўваецца эбу,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дадам, што пісаў раней 1cbf98 ? іншы lim дызельнае паліва ў кіраванне да temnperatura вадкасці рухавіка, va in bad dad або ў любым выпадку, у нармальных умовах не абмяжоўвае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карты для педалі, некаторыя працуюць у рэгенерацыі, іншымі, напрыклад, з manettino днк, каб убачыць, якая працуе, паспрабуйце пакласці адзін раз 100 нм крутоўнага моманту, так? вы зразумееце, які на самай справе кіруе!

Абмежавальнік адсутнічае ? *1CC034, але не павінен быць уключаны, па меншай меры, на тыя, што я змяніў, я не быў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Ідэальны запускаю тэсты, і я бачу, што і асноўная мапа", абмежавальнік кантроль, як толькі я вяртаюся дадому. Што сказаць, сандра ты вельмі добры і па-сапраўднаму кампетэнтнага. Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ? больш таго, абмежавальнік прынес мне адносна тэмп рухавіка бачыў, як я магу ведаць, што там ? актыўны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось, тады для бяспекі я адабраў тое абмежавальнік, і тады я зрабіў усе крывыя педалі аднолькавыя, з тымі ж брэйк-пойнт і той жа крывой, а я не памыляюся я ўзяў у якасці эталона крывой крутоўнага моманту пры разгоне, што гэта, на мой погляд, больш падрабязнае, месца файла.

нармальны маршрут, не паліць нічога, калі ен тоне трохі робіць а ? нармальны, значна менш, чым раней, з дапамогай гэтай карты вы загружаеце 100mm3 рэальныя дызельнага паліва на 120cv, мы каля 160 рэзюмэ + або -, робім рахунак, што я пракатнае 152 рэзюмэ і 340nm пара трохі anticipin і крокам па часе, на 19%, тут у нас карта, дзе 100mm3 вы павялічыўшыся на 25% у параўнанні з 80mm3, ціску ў магістралі rail выслоўі 1680 бар толькі ад 80mm3 ўверх, такім чынам, не імкнемся нічога, нават помпа і фарсункі не награваюцца занадта і падзяку; усе фільтры дызель разблакавалі, паскаральнік карты ўсе аднолькавыя, для рэгулявання магутнасці massiam на гэтай карце есць 2 шляхі, адзін дзейнічаць на абмежавальнік крутоўнага моманту, іншы дзейнічаць на картах лямбда-зонды, пры павелічэнні значэння dimiuisce магутнасць, abbassandolo яна павялічвае, калі вы хочаце, каб адказ com?узрост,emte іншы педалі bisgona перарабляць карты прамежкавых педалі, для астатніх-так я з турба у максімальны пік 1.5 бара і стабільнай 1.4, 1.5 бар пасля 2500 абаротаў у хвіліну, фільтр ўсмоктвання, дынаміку airbox ram air і downpipe, для гэтага я павінен быў закрануць таксама overboost, таму што сумуе па частцы сціску я шыпы turbo высокія, калі вы впускных і выпускных арыгінальны вы можаце зрабіць врі.

спадзяюся, я сказаў усе, і гэты файл можа быць карысным.

Яшчэ раз дзякуй сандра за іншых хлопцаў, шмат дапамагае, як тут калі-небудзь іх атрымаў і я спадзяюся, што пра гэта так шмат за тое, што я магу зрабіць
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    2
    Дзякуй усім, для даведкі, у мяне ж машына і вашы выступы, мне вельмі дапамаглі, толькі, што, на жаль, я магу спампаваць карты і ўбачыць адрозненні

Стар. 17 з 42 PrimaПерад ... 7151617181927 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •