Відавочна, што lr карты labda абмяжоўваюць, я бачыў іх intrmpi ін'екцый пасля абмежавальнікі, але ад damos nn якіх ніжэй запісу dpf
вы, значэнне, якое я выкарыстаў б, як ламбада ? менавіта 1. аднак таксама паспрабуйце надтачыць вось, калі я не памыляюся ? адкалібраваць да 1050mg.
Я хацеў пераканацца, што машына впрысните усе дызельнае паліва для ін'екцый для магутнасці, затым я пакідаю звычайна ў карты лямбда-функцыі, пакласці мяжа.
*Ужо, чым у папярэдніх гульнях серыі, калі ен кажа, што лямбда-абмежаванне азначае, вядома, што абмяжоўваюць вызваліўшы усе абмежавальнікі крутоўнага моманту і расход, я думаю, вы зразумелі, так ? добра, паведаміце аб такой неабходнасці для разумення чытачоў-й? пачатковец.
сандра 2 пытанні, скажам, скончыць на 100% на маю карту, я адчуў яшчэ адзін абмежавальнік дызель пасля карты педаль, можа indicarmelo? на damos-то я не бачыў, па-другое, да той тэмы, якая вам задаваў карты педаль, варта пакласці ўсе algli ж значэння, у тым ліку карту крутоўнага моманту падчас паскарэння або кожны працуе ў пэўных умовах, я не ведаю, які ведае, што на самай справе выкарыстоўваецца эбу,
дадам, што пісаў раней 1cbf98 ? іншы lim дызельнае паліва ў кіраванне да temnperatura вадкасці рухавіка, va in bad dad або ў любым выпадку, у нармальных умовах не абмяжоўвае?
карты для педалі, некаторыя працуюць у рэгенерацыі, іншымі, напрыклад, з manettino днк, каб убачыць, якая працуе, паспрабуйце пакласці адзін раз 100 нм крутоўнага моманту, так? вы зразумееце, які на самай справе кіруе!
Абмежавальнік адсутнічае ? *1CC034, але не павінен быць уключаны, па меншай меры, на тыя, што я змяніў, я не быў!
Ідэальны запускаю тэсты, і я бачу, што і асноўная мапа", абмежавальнік кантроль, як толькі я вяртаюся дадому. Што сказаць, сандра ты вельмі добры і па-сапраўднаму кампетэнтнага. Дзякуй!
? больш таго, абмежавальнік прынес мне адносна тэмп рухавіка бачыў, як я магу ведаць, што там ? актыўны?
вось, тады для бяспекі я адабраў тое абмежавальнік, і тады я зрабіў усе крывыя педалі аднолькавыя, з тымі ж брэйк-пойнт і той жа крывой, а я не памыляюсяя ўзяў у якасці эталона крывой крутоўнага моманту пры разгоне, што гэта, на мой погляд, больш падрабязнае, месца файла.
нармальны маршрут, не паліць нічога, калі ен тоне трохі робіць а ? нармальны, значна менш, чым раней, з дапамогай гэтай карты вы загружаеце 100mm3 рэальныя дызельнага паліва на 120cv, мы каля 160 рэзюмэ + або -, робім рахунак, што я пракатнае 152 рэзюмэ і 340nm пара трохі anticipin і крокам па часе, на 19%, тут у нас карта, дзе 100mm3 вы павялічыўшыся на 25% у параўнанні з 80mm3, ціску ў магістралі rail выслоўі 1680 бар толькі ад 80mm3 ўверх, такім чынам, не імкнемся нічога, нават помпа і фарсункі не награваюцца занадта і падзяку; усе фільтры дызель разблакавалі, паскаральнік карты ўсе аднолькавыя, для рэгулявання магутнасці massiam на гэтай карце есць 2 шляхі, адзін дзейнічаць на абмежавальнік крутоўнага моманту, іншы дзейнічаць на картах лямбда-зонды, пры павелічэнні значэння dimiuisce магутнасць, abbassandolo яна павялічвае, калі вы хочаце, каб адказ com?узрост,emte іншы педалі bisgona перарабляць карты прамежкавых педалі, для астатніх-так я з турба у максімальны пік 1.5 бара і стабільнай 1.4, 1.5 бар пасля 2500 абаротаў у хвіліну, фільтр ўсмоктвання, дынаміку airbox ram air і downpipe, для гэтага я павінен быў закрануць таксама overboost, таму што сумуе па частцы сціску я шыпы turbo высокія, калі вы впускных і выпускных арыгінальны вы можаце зрабіць врі.
спадзяюся, я сказаў усе, і гэты файл можа быць карысным.
Яшчэ раз дзякуй сандра за іншых хлопцаў, шмат дапамагае, як тут калі-небудзь іх атрымаў і я спадзяюся, што пра гэта так шмат за тое, што я магу зрабіць
Дзякуй усім, для даведкі, у мяне ж машына і вашы выступы, мне вельмі дапамаглі, толькі, што, на жаль, я магу спампаваць карты і ўбачыць адрозненні