на маей alfa 147 2006 механік выключыла swirl, і я разрэзаў восяў, на якіх былі кулаком матылькоў, а ніжняя частка служыць у якасці вечка ( механік не лічыў неабходным наразання разьбы, каб паставіць 4 шпількі, хоць я палічыў за лепшае б так). Тады я напісаў у карце, што я выклаў і дыягназу голас " клапан другаснага патоку" і мацуецца на 5%, нават калі accelero. А калі я пасылаю каманду праз тэст сервоприводов, а кошт вагаецца ад 5% да 95% прыкладна. Таму я мяркую, што цяпер зубчастыя колы блакуюцца і служаць толькі вечка! У любым выпадку, нават калі я іду на p? не па тэме ухіляючы завіхрэнні і 2 каталізатара, аўтамабіль, гэта добра, яшчэ, што вы страціце да нізкіх цэнах!!! Паскаральнік-й? адчувальныя, і адказ-й? неадкладна. Толькі p? у rumorosit? падкрэсліваецца, чаму? да мінімуму калектары цяпер пі? адкрыты, і трохі тормаз рухавіка менш, але незаўважна. Rumorosit? акцэнтуецца, таксама, гэтак жа як і выдаленыя каталізатары. Па мне лепш паставіць трубы з нержавеючай сталі. Рэкамендую выдаліць гэтыя матылі, перш чым плакаць, што рухавік, магчыма, было выдатна, перш чым вы aspirasse ўсе swirl!!!