Стар. 17 з 22 PrimaПерад ... 71516171819 ... АпошняеUltima
Вынікі 161-170 221

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    на маей alfa 147 2006 механік выключыла swirl, і я разрэзаў восяў, на якіх былі кулаком матылькоў, а ніжняя частка служыць у якасці вечка ( механік не лічыў неабходным наразання разьбы, каб паставіць 4 шпількі, хоць я палічыў за лепшае б так). Тады я напісаў у карце, што я выклаў і дыягназу голас " клапан другаснага патоку" і мацуецца на 5%, нават калі accelero. А калі я пасылаю каманду праз тэст сервоприводов, а кошт вагаецца ад 5% да 95% прыкладна. Таму я мяркую, што цяпер зубчастыя колы блакуюцца і служаць толькі вечка! У любым выпадку, нават калі я іду на p? не па тэме ухіляючы завіхрэнні і 2 каталізатара, аўтамабіль, гэта добра, яшчэ, што вы страціце да нізкіх цэнах!!! Паскаральнік-й? адчувальныя, і адказ-й? неадкладна. Толькі p? у rumorosit? падкрэсліваецца, чаму? да мінімуму калектары цяпер пі? адкрыты, і трохі тормаз рухавіка менш, але незаўважна. Rumorosit? акцэнтуецца, таксама, гэтак жа як і выдаленыя каталізатары. Па мне лепш паставіць трубы з нержавеючай сталі. Рэкамендую выдаліць гэтыя матылі, перш чым плакаць, што рухавік, магчыма, было выдатна, перш чым вы aspirasse ўсе swirl!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    23
    прывітанне ўсім, я таксама выпадае шмат машын з праблемай матылькоў, асабліва групы "фіят" кожны раз ? прадпрыемства, для таго каб зняць калектар і зрабіць каўпачкі, але што-то больш? цяжка ? каб пераварыць гадзін працы заказчыку на 4 шапкі. :-)
    я хацеў бы задаць вам пытанне, які я спадзяюся не так па-дурному, хто-небудзь з вас праверыў, калі disabilitandole ў карту электрарухавік застаецца адкрытым, але нейтральны ці пу? рухаць? з ціскам можа зрабіць кантраст на электрарухавік і зачыніць іх?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Лодзі (LODI)
    Паведамленні
    8
    Прывітанне ўсім, у мяне croma 1.9 150cv 2008 года набыў выкарыстоўваецца ў 2012 годзе, пасля амаль год з моманту пакупкі я чуў rumoraccio паскарэнне з адпаведнай стратай магутнасці і не шпіен, праз некалькі хвілін машына вярнулася, паводзіць сябе, як заўседы, пасля двух гадоў з-за ляноты нізкіх абарачэннях, цяжкасці ў рэзюмэ і strattoni на вышыні 1800-2200 я вырашыў зняць калектар (пластык), і што я выяўляю? І зніклі ў swril трэцяга цыліндру, што параіце? Elimimino у swril астатнія або купляць новы калектар????
    Даведка!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea58599 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, у мяне croma 1.9 150cv 2008 года набыў выкарыстоўваецца ў 2012 годзе, пасля амаль год з моманту пакупкі я чуў rumoraccio паскарэнне з адпаведнай стратай магутнасці і не шпіен, праз некалькі хвілін машына вярнулася, паводзіць сябе, як заўседы, пасля двух гадоў з-за ляноты нізкіх абарачэннях, цяжкасці ў рэзюмэ і strattoni на вышыні 1800-2200 я вырашыў зняць калектар (пластык), і што я выяўляю? І зніклі ў swril трэцяга цыліндру, што параіце? Elimimino у swril астатнія або купляць новы калектар????
    Даведка!!!!
    выдаліць іншыя, зрабіце ачыстку калектараў, дросельнай засланкі, map-сэнсар і закрыць, l egr. ты быў больш, чым пашанцавала, людзі сур'езна пашкоджаны галоўкі блока цыліндраў і неба поршнямі з віхравы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Выдаліць Усе..
    Або, а таксама атрымаць калектар 147 E3 усе ў ал
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Лодзі (LODI)
    Паведамленні
    8
    Тады, перш за ўсе, вялікі дзякуй за адказы, вы былі разагрэтыя, то прыходзіцца выбіраць паміж калектар новы (350€) або перапрацавана без swirl (150-200€), я вырашыў выдаліць тры астатнія клапаны з майго зборніка, я разарваў клапаны з іх штыфт, напаказ, загваздкі, я разьбовае адтуліну з мужчынам, ад 6 закрыта адтуліну шрубай і багатыя тармозіць філе, я выдаліў ўтулкі, укладышы з пластыка, на якім круцяцца загваздкі для прадухілення sfilandosi траплялі ў рухавік ўсе дасведчаныя з чысткі калектара, які быў запоўнены так, што дзярмо, што я не магу зразумець, як ен працуе, іншыя, што разлікі гідрадынамікі!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    выдаліць swirl , ужо было з'едзена , я спадзяюся, няма пашкоджанняў , выдаленні swirl ад ecu , і ен кампенсуе геаметрыі turbo і карту ледзь-ледзь

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Лодзі (LODI)
    Паведамленні
    8
    Сення я зачыніў усе даказана машыны, нічога, што, здаецца, не палепшылася, а нават пагоршылася, у гэты момант я павінен бачыць, хто ісці, каб перапрызначыць блок кіравання такім чынам, каб аднавіць тое, што было страчана, і, магчыма, адключыць Swirl сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, вы кажаце, што, вы ведаеце, да каго я магу звярнуцца паміж міланам і Лодзі??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я выдаліў толькі лапаткі, не выдаляючы загваздкі, так што я не быў вымушаны нават заткнуць дзіркі загваздак

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Лодзі (LODI)
    Паведамленні
    8
    Я хацеў выдаліць з кантактаў, каб пазбегнуць якой-небудзь паломкі, вы ведаеце, што не існуе не можа парушыць, і затым загваздкі знешніх пачаў быць абязводжванне, таму я спадзяюся, што праблему ліквідавалі з bloccacuscinetti, што я выкарыстаў у якасці bloccafiletti.
    Я заўважыў, яшчэ адна праблема ў калектар з пластыка, па меры таго, рухавік працуе забіваюцца ў нападзе egr на впускном пакідаючы ****** праход вузкі для выхлапных газаў, якія, будучы сканцэнтраваны толькі ў адной кропцы на калектары, як правіла, fonderlo, у агульным, у фіят, каб вырашыць праблему, яны стварылі іншую.
    Cinqueturbo параіў калектар 147 €3 ў вас, у выпадку, калі код дэталі не магу знайсці яго ў абарот??
    Парады для карты??

Стар. 17 з 22 PrimaПерад ... 71516171819 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •