Прывітанне redchat
Няма карты з 2d на асоб, потым людзі як хочаш.
Драйверы "грубыя & грубыя" на некаторых ECU.
Прывітанне redchat
Няма карты з 2d на асоб, потым людзі як хочаш.
Драйверы "грубыя & грубыя" на некаторых ECU.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
На першы погляд, я б сказаў, што без damos ты ў (_._) але вывучаючы формы і значэння знакаў пасля коскі што-то можаш зрабіць, але ты сустракаешся з розуму ў класіфікацыі.
хлопцы, наогул, гэта абмеркаванне ці страцілі пасля забароны розных карыстальнікаў, сярод якіх я...я гляджу на файл у 2d, і я часта лаўлю сябе вр ад максімальнага значэння 6200 мне было цікава, калі б яны былі ўласцівыя абаротаў рухавіка, улічваючы, што ў некаторых картах, педаль, я лічу, гэта значэнне ў якасці максімальных абаротаў, зададзеных у той час як у іншых, спыняюцца ў 4500. Да жаль, да гэтага часу не магу зразумець, як распазнаваць розныя карты, і пасля перыяду вымушанай прыпынку я вярнуся да вывучэння гэтага файла
добры вечар, хлопцы, я, працягваючы працаваць на файл размясціў у гэтай тэме, г. зн. delta 1.6 mjt і ў частцы памылак, якія па меры я бачу, што вы здзейснілі і выправіць у мяне ёсць адчуванне за рулём, што б хто-то мне растлумачыць...на практыцы я напісаў розныя файлы на маёй машыне і ўражанне гэта тое, што толькі што напісанае аўтамабіль дае прадукцыйнасці,то, як праходзіць час, здаецца, як "звісаць" ці уравниваться, калі такім чынам яны хочуць сказаць, і, здаецца, вярнуцца цішэй.Мой пытанне: так як я неспрактыкаваны цалкам магчыма, што "дотыку" ці "дотыку" абмежавальнікі або рэчы, розны ў аўто вядзе сябе спачатку ў адзін бок, потым у іншую, або "я раблю ногі" і паляпшэння, становіцца паступова "нармальны"?так цікава, каб высветліць, калі гэта толькі ўражанне або няма
Па мне, гэта тое, што мы прывыкаем да новай улады, і таму нам здаецца, што аўтамабіль ідзе больш павольна, першых дзён.
Па-мойму, гэта проста звычка.....
добры вечар усім, хлопцы,я хацеў бы падзяліцца з вамі файлам, з якога я здымаю ўжо некалькі тыдняў з маёй дэльце і другі файл, які я толькі што скончыў загружаць на ecu, і што тэст заўтра...не ведаю, калі я іду ў правільным кірунку, але файл, з якім падарожжа ўжо трохі ідзе дастаткова добра,каб цяпер нічога не паліць і прадукцыйнасць не дрэнна, параўноўваючы з арыгінальнай карце ад "ape car" хе-хе.
Я хацеў бы раскрыць праўдзівы патэнцыял гэтага рухавіка і можа ў поўнай меры скарыстацца дзякуй за гэты дзіўны свет chiptuning!
вось файлы DELTA MOD КАНЧАТКОВЫМ рахунку TURBO OKLAMBDA.rarDelta mod шосты пары+.rar
Добры Дзень, Іосіф,
дзякуй за абмен, але, як вы заўважылі, спампаваць з сайта заблакаваныя, так што бескарысна размяшчаць матэрыял, які не можа быць сумесна з усімі, але толькі з адмін.
Калі адмін вырашыць, рабіць рэгулярныя майстэрства на wp, мы ўсе былі б ўдзячныя.