Мае сціплае меркаванне па гэтай нагоды ? наступны:
Авансы ідуць змены ў некаторых абставінах. Гэта варта рабіць з асцярогай, ведаючы як, ведаючы, чаму? і, ведаючы, што ў пу? ісці яму насустрач.
Мяркую, што калі я хачу атрымаць магутнасць не жахлівыя, такім чынам, надзейнасць?, справа? дызельнае даць і справа? паветра даць (і, такім чынам, ціск) ? сціплы.
Можа быць, з практычным прыкладам прамовы робіць больш? прасцей для ўсіх.
Tdi 160 з 70mg дызель магутнасцю ў тэорыі 190cv на 4000 аб. З-за відавочных страт эфектыўнасці пры павелічэнні магутнасці, гэтыя коні становяцца амаль 185 пры 4000 аб з ціскам 1.49bar (ціск арыгінальны, выяўленых з дыягназам).
Дадзеныя магутнасці (rullati) адлюстроўваюць, колькі атрымаў, з разлікамі, перш чым супаставіць аўтамабіль, есць? ? індэкс, што рахункі былі зроблены правільна, і што ўсе на аўто працуе.
Вы заўважылі, што p? дым пэўных абарачэннях (прадказальныя у фазы). Праблема ўзнікае з-за таго, што надаць 70mg, яна ўпырсквае як правіла, 8? ATDC парады 11?.
Нягледзячы на AFR каля 15,5 аўтамабіль паліць, чаму? дызельнае паліва ? ўводзяць занадта шмат, акрамя верхняй мертвай кропкі 8 - 10? мяжа для fumosita на шмат рухавікоў на tdi прыкладна 10?.
Дым, не ? тыя, перабольшаныя, вы можаце трымаць усе cos?, але калі вы хочаце, каб вырашыць, што рабіць?
Або павелічэння ціску, або ад загадзя.
Калі ціск не хочаце змяніць, вы мяркуеце.
Колькі? Загадзя вы пу? разлічыць, пачынаючы з арыгінальных карт. З іх мы павінны экстрапаляваць значэння, неабходнага для здзелкі? ўпырску, што вас цікавіць.
Каб зрабіць гэта, проста р? вынаходлівасці і табліцы EXCEL.
У маім выпадку вылічанае значэнне ? прыкладна на 1, 25 градусаў да 4000g/min. мала рэчаў, так, але дастаткова, каб часткова скараціць курэнне. цяпер ****lli pi? што прымальныя
Змяняць апярэджанне ўпырску ? рызыкоўна. Павелічэнне ціску, што вы ўнутры цыліндру, не ? тып распаўсюджаны, але лакалізаваны ў кароткія тэрміны, у фазе ўздыму поршня. Калі прырашчэння маюць нязначныя праблемы не існуе, спецыяльны ціску turbo арыгінальныя або нізкія.
У іншых умовах могуць мець месца перагрэў рухавіка, расколіны на галоўцы блока і галоўкі поршня, стрэс, важныя для imbiellaggio і каленчатага вала.
Для колькасці? ўводзілі вельмі высокія (вельмі), калі значэння загадзя неабходныя разлікі высокія, гэта азначае, што вы павінны змяніць сваю стратэгію. Ен праходзіць фарсунак з фарсункамі, плюс. У гэтым выпадку іх можна? пакінуць арыгінальныя, адкласці або вельмі-вельмі асцярожна, прадбачыць яшчэ ў залежнасці ад памеру адтуліны сопла.
У выпадку, калі ціск турбо, вельмі высокі, з прамежкавым серыі, справа ўскладняецца з-за высокай тэмпературы зарада, уведзенае ў цыліндр, і ціск pi? высокія.
Як я бачу, зрабіць логі карэты з арыгінальнай карце, і пасля з змяненне карты ? важна.
Ovviemante я не хачу нікога пераконваць у тым, што я кажу, усе гэта ? мае сціплай меркаванне, народжанае ад p? даследаванне і p? вопыт