Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 16 з 17 PrimaПерад ... 614151617 АпошняеUltima
Вынікі ад 151 да 160, 167
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Я не разумею, што хацеў сказаць.
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    Я не разумею, што хацеў сказаць.
    бачыў, што вы адчуваеце, выцягнуў прыношу вам адказваю,
    вы чыталі назва тэмы?
    вы чыталі, што гэта апытанне?
    ВЫ ЗРАЗУМЕЛІ, ШТО ГЭТА НЕ АБМЕРКАВАННЕ, ДЗЕ ВЫ ПІШАЦЕ І РАЗМЯШЧАЕ КАПУСТА ВАШЫЯ?
    ТО БОК ДЫСКУСІІ, ЯКІЯ ПАЧЫНАЮЦЦА ДОБРА, ТО ЗАЎСЕДЫ БУДУЦЬ ПЕРААДРАСАВАНЫЯ Ў ІНШЫ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    бачыў, што вы адчуваеце, выцягнуў прыношу вам адказваю,
    вы чыталі назва тэмы?
    вы чыталі, што гэта апытанне?
    ВЫ ЗРАЗУМЕЛІ, ШТО ГЭТА НЕ АБМЕРКАВАННЕ, ДЗЕ ВЫ ПІШАЦЕ І РАЗМЯШЧАЕ КАПУСТА ВАШЫЯ?
    ТО БОК ДЫСКУСІІ, ЯКІЯ ПАЧЫНАЮЦЦА ДОБРА, ТО ЗАЎСЕДЫ БУДУЦЬ ПЕРААДРАСАВАНЫЯ Ў ІНШЫ.
    Мне не здаецца, што мы павінны ######## такім чынам. калі я адправіў, што было, напрыклад, і, а павелічэнне часу ўпырску. Затым кажаце, што трэба дапамагчы, растлумачыць, etc..... Глядзіце, калі я вам на нос не c'? праблема , я не падключаюся й?, cos? вам не брудныя абмеркавання. Шкада толькі, што апублікавана рашэнне для выключэння egr на марелли mj8.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2013 да 13:31
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    Мне не здаецца, што мы павінны incazzarsi такім чынам. калі я адправіў, што было, напрыклад, і, а павелічэнне часу ўпырску. Затым кажаце, што трэба дапамагчы, растлумачыць, etc..... Глядзіце, калі я вам на нос не c'? праблема , я не падключаюся й?, cos? вам не брудныя абмеркавання. Шкада толькі, што апублікавана рашэнне для выключэння egr на марелли mj8.
    глядзіце, што такое рашэнне, я ведаю яе на працягу некалькіх месяцаў, калі вы лічыце, што вы падзяліліся твае вынаходства, а таксама пакажы мне спасылку, я выдалю ваша вынаходства, і ў любым выпадку на форуме вы знойдзеце рэчы, якія вы не ведалі, так што рэчы з'яўляюцца ўзаемнымі,то я запрашаю вас мову, больш падыходны і, акрамя таго, мяне, не збіраецца, на носе няма, але не трэба быць геніем, каб зразумець назва тэмы для абмеркавання, і проста адказаць, ад гэтага замест таго, каб адпраўляць файлы, каб думкі і г.д., з гэтым я зачыняю, калі вы хочаце падлучацца або няма, мяне мала хвалюе, але калі вы прымаеце ўдзел вы павінны выконвайце нашым правілах, у адваротным выпадку я выступаю як лепш, я думаю, добры дзень.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    у бензінавых рухавіках, у якіх прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? з всасываемого паветра і суадносіны паветра-бензін, не ? заўседы трэба мяняць час ўпырску.
    па крайняй меры, 2 прычыны:
    вытворцы не так? неасцярожных даць бензін няправільны, каб зрабіць менш прадукцыйнасць. затым базавая карта звычайна ? ок
    лямбда-зонды паклалі б на месцы ў кароткія тэрміны.

у дызельных рухавіках прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? паліва, чаму? паветра ? "фіксаваная". таму для павелічэння прадукцыйнасці неабходна даць пі? паліва, і для таго, каб даць яе нам, яны хочуць, каб час ўпырску-й? доўгія. калі для гэтага вы выкарыстоўваеце карту інжэктар або перамяшчаюцца абмежавальнікі, у канцы вынік ? усе ж, вы жадаеце згенераваць часы-й? доўгія. усе чыты есць.....
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Для дызельных, раз не ? трэба, залежыць ад таго, як далека распасціраецца карту першапачатковага, калі ? можаце разблакаваць абмежавальнікі, каб прыйсці, прачытаць усім, і асабліва ад таго, якія паслугі вы хочаце атрымаць. У канцы прадстаўлення я лічу, што ў любым выпадку, пасля выдалення розных абмежавальнікаў, варта пашырыць карту маштабуючы восі, каб не падмануць ecu у дачыненні да колькасці
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Цалкам згодны з asdone! Падправіць карту фарсункі ? патрабуецца толькі, калі, ўзраслі абмежавальнікі ўвядзенне, на карце не было вызначана ў новай вобласці працы. Карту б, такім чынам, riscalata экстрапалюючы значэння з тэндэнцый папярэдніх
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    5
    Я не я калі-небудзь час ўпырску.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Прыемна бачыць так шмат школ думкі, некалькі патрэбных тэстаў, праведзеных на самай справе з дыягназам, і шмат-шмат гадзін, страчаных у выніку, іншых патрэбных для чыстай вады поспех, а іншыя памыляюцца з-за няведання сабачку, то есць менавіта тых, хто пераканаў нас у pi?, і іншыя памыляюцца з-за няведання saccenti, то есць тыя, якія ўсе ведаюць і ўсе могуць
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    C'? шмат вопыту ? безумоўна, хто-то не пачне кіраваць з дапамогай часопіса.
    Час і паліва, затрачаны на розныя выпрабаванні, наўрад ці будзе паставіць на рахунак.
    Я падтрымліваю змена часу.
    IP

Стар. 16 з 17 PrimaПерад ... 614151617 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •