-
можа быць, замяніць 2 ls14 , кварц і два дыеда zvn/zvp
-
нічога bdm ... не ідзе на edc16, заменены 3 ls14 з 74hc14d 2 дыеды з zvn/zvp2106a але заўседы выходзіць гэта паведамленне! а з v48 ebdmpro , чытае спакойна. хто-то мае рашэнне??? IMG_3561.jpgIMG_3514.jpg
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Не выпадкова яго выкарыстоўвалі ў паслядоўны порт, без перахадніка?? У выпадку, калі уласны порт bdm/jtag скакаць...
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Прывітанне Blackwolf72 я па памылцы падлучаны певень у паслядоўны порт без перахадніка, але я да гэтага часу не атрымалі, каб паспрабаваць яго ў bdm,вы кажаце, што я зрабіў у шкоду бяспекі? Ці есць шанец, што мне так пашанцавала? У дзен я павінен прыехаць дзіма, каб паспрабаваць яго ў bdm.прывітанне дзякуй
-
ніколі не выкарыстоўваецца ў паслядоўны ... як і калі я паспрабаваў у bdm , bdm, cmd і певень v48 ... чытанне і запіс ... гэта v54 нават id у bdm ..., і poure кампаненты друкаванай платы ўжо добрыя...
-
хто-то можа ідэю рашэння???
-
што я ведаю, што скакаць бяспечна-гэта порт, jtag, і, верагодна, разам з ім можа працаваць нават не BDM.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Калі б гэта было так, гэта папраўна? Вы ведаеце, якія кампаненты трэба замяніць?
-
Я не ведаю сістэмы, каб аднавіць яе, прабачце.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума