Аднак нават filtron выдатныя!!! мантана часта, як першы завод у wv!
вы, вядома, у залежнасці ад градацыі, але калі я бяру 5/40 d адной маркі і аднаго d на іншай маркі роўныя, вядома, 10/40, не ? роўна 5/40
Яны не зусім роўныя, алей ? той жа градацыі, але ? якасць? што змяняецца!
Я выкарыстоўваю толькі Bosch і UFI, - за матэрыял фільтруе элемента, што ў розных тэстах, вярнуў у абодвух выпадках выдатныя вынікі на некалькіх pass эфектыўнасці тэсту з выходных патокаў, безумоўна, прымальныя (нават са змазкай з additivazioni EP малекулы-цвердыя, у сярэднім, > 10 мкм), нягледзячы на ўражлівую фільтрацыі бакоў. Не рэкамендую, акрамя таго, выкарыстанне якога-небудзь дабаўка дадаткова (будзь то прыбіральшчык ланцуга, пракладкі антитрения, etc.etc...), трэба проста мяняць алей часта і з якасцю прадукцыі?:
Вось некалькі параўнальных выпрабаванняў:
http://filtrationcomparisons.weebly*****/index.html
Калі вы хочаце пільны аналіз і, на мой погляд, нашмат больш? дзейнічае, я прыкладаю Файл!
і knecht, што вы думаеце?
Выдатна, але не ў ****llo UFI і Bosch; li equiparerei у звычайных Purflux, Tecnocar або Champion. Знайсці іх для ўсіх аўто асабіста я б паставіў esclusimamente UFI, - за патройны сістэмай фільтрацыі і выдатных страў на выхадзе, акрамя таго UFI ? сярод вельмі нямногіх, Брэнд-папаліраваць усе металічныя кампаненты ва ўласных фільтруюць элементаў! Відавочна, калі ў вас Knecht выкарыстоўвайце іх, вы не F1, рухавік або прататып!
І ўсе ж я быў перакананы, што knecht б значна лепш, ufi! і Muller, як яны?
Я не ведаю, брэнд, калі не для таго, каб егурт!!! Аднак сказаць, cos? амаль, здаецца, хочаце стварыць ранжыраванне ****llo марак, што вельмі цяжка, чаму? б зроблены аналіз фільтраў для кожнага канкрэтнага аўтамабіля! Пу? магчыма, што для аўтамабіля X Bosch або UFi як фільтр, пасрэдны; я кажу ў цэлым, у сярэднім, усе Бош і UFI, выдатныя фільтры, але не ? сказаў, што яны заўседы лепшыя! Так сказаць, на Pegeut тып 106 ралі 1.6 лепшыя фільтры абсалютнай былі Purflux і UFI!!!
Апошні раз рэдагавалася ст. ст.; 22-02-2013 ў 14:52
Фільтры UFi з'яўляюцца вельмі добрымі, вы таксама разумееце, ад цаны xch? ? прадукт таксама вельмі добра!