Стар. 16 з 55 PrimaПерад ... 6141516171826 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 151 да 160 ад 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Я час ад часу раблю розныя тэсты на інфармаваную і падманулі з паінфармаваная аб тым, магу надаць iq слімакі дыму без аўтамабіля для мяне бярэ рэзюмэ, але застаецца дазавання просты падобны на арыгінал, калі ўвялі жа iq з падману car бярэ яшчэ пару і аднаўляецца, перш чым мая ідэя ? што лямбда таму з коркі з першай сістэмы другая рэч у зман не добра ціск турбо cio? павялічваецца без кантролю, чым зададзена ў карце ... а то я бачыў файлы з дапамогай метаду праінфармаваны аб тым, ці не павінен курыць, калі ўсе зроблена добра, за выключэннем таго, што лямбда не ? выраўнаваны, расход патрабаванай, каб астатняе ў шмат раз не ўдаецца адкалібраваць запыт неабходнай усім вакол карты, каб зрабіць стаўку slle слупкоў патрэбны час... ? імпартаваны таксама, што maf прачытайце ў кропку, калі няма-нічога не дызель... Я зрабіў паспрабаваць два тыпу карт на розных людзей і заўседы выбіраюць той, падмануў, каб той пытанне, aggressivit?...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    На праінфармаваны аб тым, вы можаце зрабіць тэст, пакідаючы лямбда-stok і ўбачыць, як v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ? магчыма, так, ? упэўнены, што з картай падманулі ўсе стратэгіі, каб не мець дым у пераходных ідуць сабе блаславення, тое, што я не тлумачу ? калі вы на самай справе ўяўленне assuluta ? вышэй. Выхадныя з гэтым справіцца? некаторыя часопісы, каб зразумець, у чым прыкол, нават, чаму? факты кажуць, што карту паведамлена, паліць пі? і ідзе менш. Гэта ? што-то магчымая, толькі калі ў канцы ў гэтай паведамлена, выходзіць менш паветра. Але мы? пу? хочам сказаць, што ціск наддува больш? нізкая... у Агульным, дзе-то ў дыягназе павінна быць напісана, што залежыць...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ? turbo, якая сціскае менш паветра...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ? turbo, якая сціскае менш паветра...
    так, але калі ? то чаму тады я працягваю выкарыстоўваць мод, праверыў, і ўстаю turbo, калі я хачу той жа прадукцыйнасці падмануў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Там павінна быць perforza памылку на карце праінфармаваны аб тым,.... Як riguarada карту лямбда я раблю так: адзін раз рабілі, да мяжы, дзе не fumosit? я паспрабую аўтамабілі таксама рабіць часопіс. Калі выдатак паліва будзе "выразаць", чым устаноўлена ў іншы карты азначае, што ўмешваецца лямбда, то есць мала паветра і bisongna павялічыць ціск турбіны і змяншэння расходу паліва...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    Там павінна быць perforza памылку на карце праінфармаваны аб тым,.... Як riguarada карту лямбда я раблю так: адзін раз рабілі, да мяжы, дзе не fumosit? я паспрабую аўтамабілі таксама рабіць часопіс. Калі выдатак паліва будзе "выразаць", чым устаноўлена ў іншы карты азначае, што ўмешваецца лямбда, то есць мала паветра і bisongna павялічыць ціск турбіны і змяншэння расходу паліва...
    Есць памылкі на карце паведамлена, зробленыя марые, на самай справе карты, 2 карты адны і тыя ж, змяняецца толькі вось часоў, і што ? арыгінальная, у іншы ? адэкватным. дзіўная рэч ? менавіта, што карту паведамлена не толькі менш, але паліць нават больш, гэта прымушае думаць аб тым, што дызельнае паліва ўпырскваецца усе, так ці інакш, але змены ціску turbo, і я так думаю з кантролера PID, што павелічэнне QI павялічваюць свае аперацыі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    не ? што аб тым, мг, вы, змазваючы у папярэдне iniez, iniez princ і пост , у адрозненне ад падману, які павялічвае ўсе ў iniez?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    тады, я паспрабаваў павялічыць час niezione, як калі б пашыраныя, каб паведаміць карту, але без змены вр, вынік, машына мне застаецца трохі паскоранае якое-то час да выпуску, як на карту праінфармаваны аб тым, што гэта ? індэкс, што яму не вельмі падабаюцца вр midificati на карце час.... акрамя таго, на карце падмануў bnoto заўседы пэўны fumosita, але мы кажам, што ? больш лінейнай ў каналізацыю, а карту інфармаваныя аб fumosita ідзе ў пучкі, падобныя на каляскі, каб ціск турбо-пра гэта таксама, адмаўляюць, у мяне есць манометр, і ціск не змяняецца, ammeno, што яе не існуе, як я чуў ад хлопца, што я ведаю з форуму dell альфа cin як абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску турба, але як-то я не бачыў на damos, таму я думаю, падман

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    жадаючы паўтараць той жа iq, а па прадукцыйнасці, меншыя двух рэчаў або turbo нізкім у deternimate умоў, а таксама дызельнае паліва з карты, падмануў ўводзіцца да і-й? хутка, і мне не f? зняць ніхто не з галавы, доказаў у мяне зроблены як 8v, што 16v .. з інфармацыяй ? як, калі вы не можаце надаць яму дызель у-ы? на сярэдніх абарачэннях, чаму? затым у высокім iq вымяраем правільна за выключэннем таго, што мы вымяраем? што ecu хацелі б надаць і мы не можам быць упэўненыя, што впрысните на самай справе ў той жа гаворкі, вы можа? сказаць, з падманам, можа быць, мы ўносім у pi? чым вымяраецца, і мы зможам атрымліваць патрэбную колькасць паветра, каб яе не паліць.... нагадаю, што ціск і выдатак паветра не ідуць рука аб руку мы маглі б нават падмануць размяшчэнне, геаметрыя ... я, я заўважыў, турба-бас на сярэдніх абарачэннях і ледзь дызель .. і, адпаведна, адсутнасць rettivit? у здымках газу так мала пара да зоны максімальнага крутоўнага моманту... вас, дзе вы заўважылі зніжэнне прадукцыйнасці?

Стар. 16 з 55 PrimaПерад ... 6141516171826 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •