Стар. 16 з 22 PrimaПерад ... 61415161718 ... АпошняеUltima
Вынікі 151-160 з 221

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Прывітанне на маей 159 я знайшоў цаўе з swirl зласлівым і вельмі чорнага масла на першай ( тая бок egr-х, так бы мовіць). Я не памылкі ў эбу, і калі я спрабую рухаць адверткай зверху, вольныя, і кожны быў у становішчы " d"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    У іншым месцы. Я магу заблакаваць па асобнасці і з знешнімі сілікону нават, чаму? здаецца, sfiatino трохі бачыў алей празмерным, што я знайшоў на першай? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    а я таксама клапаны выдаленыя фізічна, і камутацыя, і клапан laciate крычы на BMW 320d адчувае сябе так жа, розніца можа быць, чаму? parzilizzano занадта

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Я раскажу свой вопыт: у мяне 159 1900 jtdm з 2009 года. Аўтамабілі з 58000km, заўседы tagliandata і ўшчыльнення так маніякальна. Учора ,пакладу яе ў рух, і праз хвіліну я чую моцны стук у штурхачом, праклятыя саўкі swirl пайшлі у выніку ў камеру згарання. Злосць, што кавалачкі засталіся на поршань і тым не менш яны не зрабілі шкоду, але ў тым ачысткі, пракладкі галоўкі, пракладкі розныя, поўнае разгортванне і замены алею расход складае каля 550-600 еўра. Хлопцы, я лічу, пашанцавала, што я не зламаў нічога, але я рэкамендую выдаліць гэты сверб. Пракляты, хто прыдумаў гэтую сістэму.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Max338 Visualizza Messaggio
    Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй
    Тыя, dell цаўе ўвагу..
    або пі? проста вазьмі калектар ад еўра 3-4, не памятаю дакладна, alfa 147 150cv усе алюмініевыя, і вы прымацаваныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    ЛЕЧЭ
    Паведамленні
    6
    Толькі калектары euro3 без swirl і ўсе алюмініевыя. У адваротным выпадку атрымаць калектар, алюмініевы 147 MJ 150 e4 (2006-2008) і зняць менавіта шляхам усталеўкі заглушек з разьбой замест цягі. Прывад застаецца падключаным, але не працуе. Ні адна кантрольная лямпа гарыць. Выпрабавана на маей 147.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    як ніколі не магу чытаць абмеркавання ..? кажа мне, што я не маю правоў для прагляду

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    5
    good work! дзякуй!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Прывітанне, тут я, нарэшце, раблю выдаліць фізічна swirl, і я хацеў бы таксама адключыць ад карты, каб зрабіць працу больш поўны і фізічна блакуе прывад. Я прашу вас, калі ? правільнае змяненне для таго, каб адключыць swirl, дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Стар. 16 з 22 PrimaПерад ... 61415161718 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •