Прывітанне на маей 159 я знайшоў цаўе з swirl зласлівым і вельмі чорнага масла на першай ( тая бок egr-х, так бы мовіць). Я не памылкі ў эбу, і калі я спрабую рухаць адверткай зверху, вольныя, і кожны быў у становішчы " d"
Прывітанне на маей 159 я знайшоў цаўе з swirl зласлівым і вельмі чорнага масла на першай ( тая бок egr-х, так бы мовіць). Я не памылкі ў эбу, і калі я спрабую рухаць адверткай зверху, вольныя, і кожны быў у становішчы " d"
У іншым месцы. Я магу заблакаваць па асобнасці і з знешнімі сілікону нават, чаму? здаецца, sfiatino трохі бачыў алей празмерным, што я знайшоў на першай? Дзякуй
а я таксама клапаны выдаленыя фізічна, і камутацыя, і клапан laciate крычы на BMW 320d адчувае сябе так жа, розніца можа быць, чаму? parzilizzano занадта
Я раскажу свой вопыт: у мяне 159 1900 jtdm з 2009 года. Аўтамабілі з 58000km, заўседы tagliandata і ўшчыльнення так маніякальна. Учора ,пакладу яе ў рух, і праз хвіліну я чую моцны стук у штурхачом, праклятыя саўкі swirl пайшлі у выніку ў камеру згарання. Злосць, што кавалачкі засталіся на поршань і тым не менш яны не зрабілі шкоду, але ў тым ачысткі, пракладкі галоўкі, пракладкі розныя, поўнае разгортванне і замены алею расход складае каля 550-600 еўра. Хлопцы, я лічу, пашанцавала, што я не зламаў нічога, але я рэкамендую выдаліць гэты сверб. Пракляты, хто прыдумаў гэтую сістэму.
Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй
Толькі калектары euro3 без swirl і ўсе алюмініевыя. У адваротным выпадку атрымаць калектар, алюмініевы 147 MJ 150 e4 (2006-2008) і зняць менавіта шляхам усталеўкі заглушек з разьбой замест цягі. Прывад застаецца падключаным, але не працуе. Ні адна кантрольная лямпа гарыць. Выпрабавана на маей 147.
як ніколі не магу чытаць абмеркавання ..? кажа мне, што я не маю правоў для прагляду
good work! дзякуй!
Прывітанне, тут я, нарэшце, раблю выдаліць фізічна swirl, і я хацеў бы таксама адключыць ад карты, каб зрабіць працу больш поўны і фізічна блакуе прывад. Я прашу вас, калі ? правільнае змяненне для таго, каб адключыць swirl, дзякуй