1,7 boost-гэта максімальная x гэты аўтамабіль ?
1,7 boost-гэта максімальная x гэты аўтамабіль ?
для таго, каб ведаць напэўна, трэба мець пад compressor map turbo гэтай машыны, адразу разумееш, на паперы, пакуль што ціск значыць, вы можаце націснуць з турба вы павінны адсочваць праз манометр ціску выхлапных газаў або "сустрэчны" чаму? дапусцім, што адтуліну вытыхания турбіны і з 50 і з бар turbo boost праз гэта адтуліну праходзяць таксама 2 бара "ціску" цяпер турба кампрэсар і халоднага на паперы, можа таксама падтрымліваць 3 бар, так жа як і рухавік, але калі мы даем гэта ціск у рухавік ад таго ж адтуліны, спачатку ты павінна прайсці 6 бар у гэтай сітуацыі...і як бы даўна дзверы зрабілі, каб было 1 чалавек за адзін раз вы хочаце, каб перайсці ад той жа 6 чалавек, усе разам...вынікам з'яўляецца тое, што мы не сыдзе, ніколі, такім чынам, ёсць мяжа для кожнага, што...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
1ed9ac карце 8x16 восі y iq восі x prex rail восі Z, каб выявіць на damos (гэта значыць, я гляджу)
ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, да чаго адносяцца
1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на гэтую карту
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 гэтак жа, як і вышэй
1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
1fbab4 і 1fd44a не трэба нічога, карце усе ў нуль
Ты забыўся, для вр 7000 да 5 карт авансавых плацяжоў
на іншых картах турба, як раз inj і абмежавальнікі turbo і rail station ecu іх ужо палічаныя да 80mm3 або нават да 90.
трэба толькі ўбачыць, калі ёсць іншыя lim iq рэальныя ў залежнасці ад тэмпературы паветра, дызельнага паліва і г. д.
Манро, я даў няправільныя дадзеныя, я глядзела ў вочы....
1ed9ac карце 8x16 восі y iq восі x prex rail восі Z, каб выявіць на damos (гэта значыць, я гляджу)
павінна быць правільна, і вашыя развагі...
ад 1eeeb0 ў 1eeeba могуць быць па-сапраўднаму lim iq, але не знаходжу вр для таго, каб зразумець, што
ставяцца
не абмежавальнікі iq есць хоча damos
1efd1e карта 16x16 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
таксама тут ёсць хоча damos
1f3f00 ціску турба гэта ідзе, падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы max iq і
у апошнім слупку паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю
1f4efe і 1f4ff2 карту 10х10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў
націсніце гэтую карту
таксама тут падаюць damos
1f50f2 карце 16x10 восі y аб / мін вось x iq па восі z, не ведаю, але я ніколі не бачыў, націсніце на
гэтая карта
damos
1f5562 1f5662 1f57ce карту 10х10-16x10-10х10 гэтак жа, як і вышэй
damos
1fb83e ідзе падняў да 8000, каб паведаміць эбу новы iq max і ў апошнім слупку
паставіць значэння справядлівыя prex для 80 мм3
пацвярджаю
1fbab4 і 1fd44a не трэба нічога, карце усе ў нуль
damos
у любым выпадку, хлопцы, не трэба схадзіць з розуму, каб знайсці, хто ведае, якія тузы, дзіўныя карты ў
гэта экю, абмежавальнікі iq з-за драйвераў, скажам, я 4 у той час як bp, каб падправіць у выпадку
мы хочам зрабіць мод інфармацыя лямбда,авансы,turbo,карты вгт duty cycle або
час oveerboost,час ўпырску і паліўнай рампы.
Згодны, я хацеў даць адказ на адрасы задумваліся, ад tranky, страціў трохі часу, але, па крайняй меры, я выявіў, што многія вр карт, аб якіх вы кажаце, ужо ўстаноўлены больш чым у 70mm3. Я яшчэ не спрабаваў lim iq з драйвера, ён кажа мне, як я ўстаноўлены, што я трэніруюся, каб знайсці іх у 2d. Дзякуй
Усім прывітанне, я новы подписчик, і на савет былі перанакіраваны на гэтую тэму. Тут вы кажаце аб знайсці ўручную кожную карту ад так званага hexdump? Працы з драйверамі ў гэтых выпадках павінна дапамагчы і даць нам упэўненасць, што правільна вызначылі карты?