Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 15 з 17 PrimaПерад ... 51314151617 АпошняеUltima
Вынікі 141 150, 167

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    больш, што павышэнне правільны пытанне будзе МЯНЯЦЦА, бо не вырашае, што таўсцею (павялічваючы.
    для мяне, калі мы гаворым аб машынах, на бензін пыласосам я думаю, адказ на гэтае пытанне ? відавочна, бачыў, што адзіныя рэчы, якія можна змяняць (напрыклад, у iaw 6f 8f 16f etc) час ўпырску (апярэджання і працягласць).
    я дадаў бы, што ў выпадку рухавікоў, апрацаваных з пункту гледжання ўсмоктвання і, такім чынам, дынамічныя эфекты розных ад арыгінала ? абсалютна неабходна змена часу ўпырску: гэта ставіцца як да загадзя, што за тэрмін. акрамя таго, у пошуках жаданага адносіны лямбда ? вырашальнае значэнне карэкцыі часу.

я думаю, што вы deduca, што для мяне адказ ? вы.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карту якога вы спасылаецеся, не прыносіць якіх-небудзь змяненняў магутнасці, паспрабуйце яго змяніць, як ў станоўчы, альбо адмоўны, паводзіны прастаіць. Астатні час ўпырску, тыя, вядома, робяць павышэння дызель. Я, як я ўжо? напісаў старонак таму, іх я мяняю, калі трэба, але з логікай, не ў кропках да або ў працэнтах ў выпадку... і ў любым выпадку, усе мяняецца...
    "нападу на сядзенне" ? інструментам вымярэння вельмі дзіўна...
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    я згодны з вамі, sandromarciano! вельмі дзіўна!
    відавочна, для павелічэння або памяншэння часу ўпырску паліва ў дызель трэба ведаць, калі ў пэўны момант вы паліўнай тоўсты або magra. змяненне зроблена так...ці сабака не мае сэнсу і толькі пагаршае становішча рэчаў.
    я не вялікі спецыяліст рухавікоў у дызель, але я думаю, што не моцна адрозніваецца ад бензіну...гуляць ўсе ж з суадносінамі стехиометрической!
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ласкава запрашаю некаторых карыстальнікаў, якія пішуць усе на тую ж тэму, усе абмеркаванне прачытаць назву абмеркавання жа, перш чым пісаць,я яшчэ раз падзякаваць усіх тых, хто забруджвае такі пост і ўсе нашы іншыя, што ідуць ззаду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    а я не ведаю бензінавага рухавіка, і ад таго, што я вывучаў, я магу запэўніць, што яны нашмат больш? складаныя змены ў дызельныя. У апошнія самай справе, калі тачка правільна час ўпырску эбу gestir? дызельнае паліва ніколі не выйсці за межы afr значэнне, але ў адрозненне ад бензіну, не прыйдзецца турбавацца, калі вы лішкам паветра...
    Так што з майго пункту гледжання, змяніць без палітыкі час на бензін ? вельмі пі? праблематычна, чым дызель...
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    76
    я згодны з вамі, палітыка, павінна быць не вы можаце атрымаць у вуха. У гэтым выпадку робяць свае абавязкі інструменты, такія як вымяральнік адносіны лямбда-термопара на выхадзе, усе, відавочна, звязана з адпаведных датчыкаў абаротаў рухавіка і tps...
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    бензін сення з датчыкаў wide-band працу ? вельмі пі? спрошчаны... па параўнанні з бензінам калі-то з лямбда-narrow...
    для якіх усталяваны логіка правільная, не маюць праблем з паліўнай...

што тычыцца ен карту вядомага... мне s? дзіўна... з чым гаварыць...
    edc15c7 у мяне зроблены...і нават вучыліся ў свой час... мае сваю ўласную логіку працы... і пасля гэтага? рэзюмэ выйшлі ў залежнасці ад падрыхтоўкі...
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Вось файлы з мода часоў.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2013 да 09:36
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    з дапамогай гэтай карты, калі cos? мы хочам назваць..
    што напады на сядзення, я бачу, дурніца... потым залежыць ад датчыка**** як ? калиброванны
    :-)
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Ну, калі не верыце-паспрабуйце!