Стар. 15 з 54 PrimaПерад ... 5131415161725 ... АпошняеUltima
Вынікі з 141 па 150 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Вядома ? радкі, як, што ўключыць у паведамленне на дысплей круіз, які вы павінны ўвесці на 159, што цяпер вы можаце? нашых кліентаў са святам праз драйвер стілуса
    я не разумею, што азначае, што цяпер вы можаце? нашых кліентаў са святам праз драйвер стілуса
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я не разумею, што азначае, што цяпер вы можаце? нашых кліентаў са святам праз драйвер стілуса
    msport...думаю, зразумела, што, напэўна, можна? перапраграмаваць бартавы кампутар з якой-небудзь параметр стілуса...

Увага, хлопцы...я з простай multiecuscan ўдалося выдаліць вузел blue і мяне на "брава" і выраўнаваць аснову ducati corse на 147...магчыма, падлучыўшы вузел кнопкі спорт...пу? зрабіць з multiecuscan...калі замест таго, будзь то просты ярлык цела, я думаю, што гэта амаль немагчыма...ці магчыма...вы павінны быць у стане кланаваць body 147, кнопку спорт...хоць...мне здаецца, што нават gpunto, 159 і fiat bravo былі кнопкі sport....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Выбачайце, mport, пракляты т-9 на тэлефоне, каб уключыць, напрыклад, прыборнай панэлі паведамленняў у круіз на 159 вы робіце з дапамогай fes (Fiat ECU scan) перапрафіляванні проксі-сервер з драйверамі Fiat stilo 1.9, гэта сказаць, што, безумоўна, з правам радок на ўваходзе павінна быць магчымасць уключыць гэтую функцыю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Выбачайце, mport, пракляты т-9 на тэлефоне, каб уключыць, напрыклад, прыборнай панэлі паведамленняў у круіз на 159 вы робіце з дапамогай fes (Fiat ECU scan) перапрафіляванні проксі-сервер з драйверамі Fiat stilo 1.9, гэта сказаць, што, безумоўна, з правам радок на ўваходзе павінна быць магчымасць уключыць гэтую функцыю
    таму тое, што вы кажаце portemmo перабудаваць прыборнай панэлі паверыць у дыягназ, які ляжыць насупраць 147 DC, ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Навіны, сення мне разабралі ўсе электраабсталяванне прыборнай панэлі, ну і што-нітка, што тут і паказана, як кнопка спорт на мой звычайны рэстайлінг ад масы святлодыеды, якія загараюцца кнопкі руху фары і ASR СПРАВА ад прыборнай панэлі, таму на дадзены момант я б сказаў, што гэта сістэма, што цела фізічна адрозніваюцца...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    У супрацоўніцтве з mariodarkblue мы перажываем адрозненне паміж карта "праінфармаваны аб тым,"? з вр зменены і карта падману, то есць з змены часу і адпаведныя значэнні ancitipi і ўсе астатняе, але з вр urinals.

Такім чынам, карту паведамлена, аказваецца, есць наступныя недахопы:
    -менш пара, паскарэнне
    -менш хуткасць рэагавання педалі
    -расход паліва на самай справе больш рэальных
    -fumosita высокай разгрузкай

Выпрабавана на маім 147 120cv jtdm, што на брава 150cv марые, мы не тлумачым, чаму, ці некаторыя break point на самай справе, не працуюць, як змена тыпу тых авансаў, або цп разлікі дадатковая зрабіць для змены файлаў, якія павінны быць прачытаны як першапачаткова для прастаты кампутара ecu, не ведаю, справа ў тым, што карта паведамлена, павінна быць лепш, а не горш, думаць пра тое, што на мой рухавік карту паведамлена, таксама затрымлівае отпускании педалі акселератара, робячы застацца ў долі секунд машына паскараецца, што не адбываецца з звычайнай mod часоў, змяніўшы супыну

месца 2 карты, каб усе маглі ўбачыць і паспрабаваць зразумець, дзе будзе ўлоў, калі на самай справе c'?

карту не паведамлена толькі bp зменены на авансы да 80mm3 для darglieli дакладныя, т. к. час настроены, каб даць 100mm3 дызельнага паліва з дакладнасцю 80mm3, вядома, я перарабіў карту педаль, каб не перавышаць 350 нм максімальнага крутоўнага моманту псеўданім 80mm3,
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я згодны на гэта, вынікі на самай справе карту падмануў ідзе лепш, чым на вуліцы, і гэта тое, што я заўседы сцвярджаў, не спадзявацца толькі на тэорыі, але, перш за ўсе, практыка.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Я не бачыў карту, але я раблю тое ж самае, я атрымаў вынікі, адрозныя ад вашых, паміж карту "паведамлена" і "падмануў"( на alfa 147 120cv1.9)... Вы, можа быць, лепшы адказ на pressine педаль у вас з гэтай падмануў, але курыць і спажывае больш за... Кожны чалавек мае свой уласны спосаб супаставіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    дзіўна, для мяне, а ? l'?наадварот, з карту паведамлена, паліць як цягнік, я адправіў свой прыклад карты паведамлена,s і amche ты cjack хочаце размясціць свой прыклад карты паведамлена, табе мы будзем ўдзячныя вам, так што вы зможаце праверыць, ці якія-небудзь недахопы ці адрозненні аднаго або брэша

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    дзіўна, для мяне, а ? l'?наадварот, з карту паведамлена, паліць як цягнік, я адправіў свой прыклад карты паведамлена,s і amche ты cjack хочаце размясціць свой прыклад карты паведамлена, табе мы будзем ўдзячныя вам, так што вы зможаце праверыць, ці якія-небудзь недахопы ці адрозненні аднаго або брэша

Я ў тота tidus...даказана падманулі і праінфармаваны аб тым,...паведамлена, ідзе менш, і паліць, як цягнік...падманулі ідзе яшчэ і паліць met?...і я таксама зрабіў тэст на расход паліва...і выдатак менш!
    прыемна цяпер б даведацца чаму!

Стар. 15 з 54 PrimaПерад ... 5131415161725 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •